endeavour Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, poulinos said: μαντεψε ποσο πιο πανω απο εμας τους γιδοβοσκους ειναι 😆. στην ελλαδα μονο ΚΓΠ και μελετες αν ο freddo espresso θελει 2 ή 3 παγακια. Φυσικό είναι, όταν όλοι εδώ είναι Συγκατανευσιφαγοι (Δημόσιο). Επεξ/σία 12 Ιουνίου από endeavour 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Αναφορά σε κείμενο Τίμο Βάλτονεν ψευδώνυμο ειναι, τον εχω δει σε "ταινια", πολύ καλος 8
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 51 minutes ago, endeavour said: Φυσικό είναι, όταν όλοι εδώ είναι Συγκατανευσιφαγοι (Δημόσιο). οτι και να ειμαστε και για οποιοδηποτε λογο σημασια εχει οτι ειμαστε πολυ πισω απο τετοιες χωρες.το γιατι δεν εχει σημασια στο παρον θεμα. τουλαχιστον προσπαθησαν για κατι και θα δειξει αν θα πετυχει ή οχι.που μακαρι να πετυχει 4
magictoboggan Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ο Αρτέμης Σώρρας άνοιξε εταιρεία στη Φινλανδία. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από magictoboggan 1 1
freegr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Αν είναι όντως ΕΦΙΚΤΟ ίσως το δούμε τα επόμενα χρόνια σε εφαρμογή
jonyli Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, poulinos είπε οτι και να ειμαστε και για οποιοδηποτε λογο σημασια εχει οτι ειμαστε πολυ πισω απο τετοιες χωρες.το γιατι δεν εχει σημασια στο παρον θεμα. τουλαχιστον προσπαθησαν για κατι και θα δειξει αν θα πετυχει ή οχι.που μακαρι να πετυχει Ακριβώς. 1
Amerikan81 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εκει στην Φιλανδία μαλλον ανακάλυψαν τωρα το "Panoramix" και καποια νέα απόσταξη παπαρ..ούνας ! 1
rodosf1 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 6 ώρες πριν, magictoboggan είπε Ο Αρτέμης Σώρρας άνοιξε εταιρεία στη Φινλανδία. η πιο σωστή κουβέντα! 2
toxoths73 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Για να εκατονταπλασιάσει τις καταθέσεις παίζει κάτι?? 4
comfuzio Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 13 minutes ago, toxoths73 said: Για να εκατονταπλασιάσει τις καταθέσεις παίζει κάτι?? Εγώ είμαι με 3€ λίγες ώρες μετά που μπήκε ο μισθός, επί 100 δεν βοηθάει, για παραπάνω ζήτα μπας πιάσουμε την καλή 😅 3
toxoths73 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Εγώ είμαι με 3€ λίγες ώρες μετά που μπήκε ο μισθός, επί 100 δεν βοηθάει, για παραπάνω ζήτα μπας πιάσουμε την καλή 😅 Λογικά θα έχει κουμπί το σύστημα όσο το πατάς τόσο χ100 θα γίνεται μην αγχώνεσαι.😄 2
dkstopo Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου ενδιαφέρον... ελπίζω μόνο να μην έχει σχέση το κουμπάκι "turbo" του '90 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα