Dinos1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 9 minutes ago, cpc464 said: Δεν διαφωνώ, στις μεγάλες πόλεις είναι ο μισθός είναι μεγάλος, ωστόσο όταν μιλάμε για ένα κράτος μιλάμε για το σύνολο,και μπορεί ο κόσμος να είναι όμορφος στις πόλεις ¨βιτρίνες" αλλά στην υπόλοιπη χώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. εχεις παει σε αγροτικη περιοχη στην Ελλαδα να δεις πως ειναι ο ελληνας μικροαγροτης; δεν εχεις δει αγροτες με γαιδουρια διοτι δεν εχουν χρηματα για αγροτικα η τρακτερ; γιαγιαδες να μεταφερουν στην πλατη τους ξυλα κλπ κλπ.....μαλλον δεν βγενετε προς ελληνικη επαρχια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε εχεις παει σε αγροτικη περιοχη στην Ελλαδα να δεις πως ειναι ο ελληνας μικροαγροτης; δεν εχεις δει αγροτες με γαιδουρια διοτι δεν εχουν χρηματα για αγροτικα η τρακτερ; γιαγιαδες να μεταφερουν στην πλατη τους ξυλα κλπ κλπ.....μαλλον δεν βγενετε προς ελληνικη επαρχια..... Επειδή δηλώνω και αγροτικό εισόδημα μπορώ να σε πληροφορήσω, μια χαρά είναι τα πράγματα για τον Έλληνα μικρο αγρότη,ο χειρότερος του χωριού έχει τρακτέρ και όταν του είπα να έρθει 2 ημέρες μεροκάματο να καθαρίσουμε το παλιό σπίτι στο χωριό για την δήλωση καθαρισμού μου έστειλε 2 αλλοδαπούς, προτίμησε το αραλίκι του από τα 200€ που θα του έδινα, όσο για τις γιαγιάδες πού τις είδες?, έχω γυρίσει την ορεινή Κορινθία και τα μικρά χωριά κατοικούνται αποκλειστικά από αλβανούς, τα ίδια ισχύουν και για το χωριό του πατέρα μου στην Μεσσηνία, μάλλον κάποιος άλλος δεν κυκλοφορεί προς επαρχία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo1964 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Από δασμούς άλλο τίποτα...η Ευρώπη των λαών και της ελευθερίας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 6 minutes ago, cpc464 said: Επειδή δηλώνω και αγροτικό εισόδημα μπορώ να σε πληροφορήσω, μια χαρά είναι τα πράγματα για τον Έλληνα μικρο αγρότη,ο χειρότερος του χωριού έχει τρακτέρ και όταν του είπα να έρθει 2 ημέρες μεροκάματο να καθαρίσουμε το παλιό σπίτι στο χωριό για την δήλωση καθαρισμού μου έστειλε 2 αλλοδαπούς, προτίμησε το αραλίκι του από τα 200€ που θα του έδινα, όσο για τις γιαγιάδες πού τις είδες?, έχω γυρίσει την ορεινή Κορινθία και τα μικρά χωριά κατοικούνται αποκλειστικά από αλβανούς, τα ίδια ισχύουν και για το χωριό του πατέρα μου στην Μεσσηνία, μάλλον κάποιος άλλος δεν κυκλοφορεί προς επαρχία. Μαλλον καπου εκει σου ξεφυγαν και οι καταυλισμοι των Ρομα, διοτι δεν τους θεωρεις Ελληνες πολιτες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου χα... θέλω να δω τι θα πούνε οι Ευρωπαίοι όταν θα πάνε να πάρουν μπαταρίες ή υλικά αυτών από την κίνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Μαλλον καπου εκει σου ξεφυγαν και οι καταυλισμοι των Ρομα, διοτι δεν τους θεωρεις Ελληνες πολιτες.... Για μικρο αγρότες μίλαγες, οι ρομά δηλώνουν αγρότες?, από τον καταυλισμό Μπιρμπίτα στην Μεσσήνη πόσοι δηλώνουν αγρότες?, φίλε μου η άσχετος είσαι η πας να μου κολλήσεις την ρετσινιά του ρατσιστή γιατί δεν ξέρεις να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από cpc464 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Εν τω μεταξύ ρε αλάνια, γιατί σκάτε για τους δασμούς στα κινέζικα ηλεκτρικά; Αφού τα ηλεκτρικά ΓΕΝΙΚΩΣ θα πάνε άπατα γιατί δεν-θα-παρει-κανεις-αυτοκίνητο-που-δεν-κανει-το-Αθηνα-Θεσαλλονίκη-χωρίς-στάση & το-ενεργειακό-του-αποτύπωμα-είναι-μεγαλύτερο-από-το-ICE-αυτοκίνητο!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 4 ώρες πριν, cabdik είπε η .....ποια.........??????????? καλο το ανεκδοτο με την οικολογια και τα πρασινα αλογα της ΕΕ..........!!!! τι κοστος εχει αυτη η .....οικολογια και η πρασινη αναπτυξη...δεν ξερει κανεις.....!!! ομως για να πουμε και της Κινας τα χα'ι'ρια, δεν ξερουμε πλεον τι τοξικες και καρκινογονες ουσιες και υλικα χρησιμοποιει για την κατασκευη πολλων παμφθηνων προιοντων. και στα αυτοκινητα..., και αλλου.... Πρασινα αλογα? Για πες μας ποιο ειναι το κοστος αφου δειχνεις γνωστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 17 minutes ago, cpc464 said: Για μικρο αγρότες μίλαγες, οι ρομά δηλώνουν αγρότες?, από τον καταυλισμό Μπιρμπίτα στην Μεσσήνη πόσοι δηλώνουν αγρότες?, φίλε μου η άσχετος είσαι η πας να μου κολλήσεις την ρετσινιά του ρατσιστή γιατί δεν ξέρεις να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Να παραδεχτω τι; οτι η ελληνικη επαρχια ειναι καλυτερη απο την Κινεζικη; εχω βγει εξω απο το χωριο μου και κατι παραπανω εχω δει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Να παραδεχτω τι; οτι η ελληνικη επαρχια ειναι καλυτερη απο την Κινεζικη; εχω βγει εξω απο το χωριο μου και κατι παραπανω εχω δει! Δεν ήταν καν το αρχικό σου επιχείρημα αυτό, και εγώ έχω βγει έξω και από το χωριό μου, την πόλη μου και την χώρα μου, ποτέ όμως δεν πήγα να κατηγορήσω τον συνομιλητή μου σαν ρατσιστή γιατί δεν μου βγαίναν τα επιχειρήματά μου, θα το αφήσω εδώ γιατί έχουμε βγει πολύ εκτός θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaros1312 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Εριξε κλαμα η vw στην κομισιον επειδη κανεις δεν αγοραζει την ηλεκτρικη σαβουρα τους και τα εριξε στους κινεζους αλλα και η ευρωπη με αυτα τα ηλιθια euro προτυπα και κανονισμους που αναγκαζουν τους κατασκευαστες να φτιαχνουν ηλεκτρικα δεν παει πισω και στην τελικη τα πληρωνει ο απλος κοσμακις που απλα θελει να ζησει, δημοκρατια σου λενε μετα οτι εχουμε στον δυτικο κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kevin8 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου τι να έρθει τώρα ο κινέζος και να φάει από την πίτα μάς?? εύχομαι να διαλύσει αυτό το σίχαμα που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η Γερμανία πρέπει να προλάβει την τεχνολογική επανάσταση, έχει μείνει 20 χρόνια πίσω όπως οι Ρώσοι, απλά οι Γερμανοί το έκαναν χωρίς λόγο(αν εξαιρέσουμε ότι οι Αμερικανοί έχουν εκατοντάδες βάσεις και έτσι μπορούν να επηρεάζουν πολιτικές αποφάσεις). Φαίνεται ότι η ΕΕ γίνεται αποικία των ΗΠΑ, όπου θα είμαστε καταναλωτές προϊόντων δυτικών (αμερικανικών) εταιριών Η ΕΕ μπορεί να ορθοποδήσει πολύ εύκολα μόνο με πολιτικές αποφάσεις, η Γαλλία έχει εξαιρετικό προσωπικό στο software, οι Γερμανοί παραδοσιακά στο Hardware, αν βάλουμε και του Ολλανδους με τα μηχανήματα λιθογραφίας τότε πολύ εύκολα θα μπορούσε η ΕΕ να παράγει επεξεργαστές, που είναι το βασικότερο όλων. Από εκεί και πέρα ας συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Οι ευρωπαϊκές εταιρίες εδώ και 30 χρόνια επενδύουν τα υπερκέρδη στις μετοχές τους (για να ανεβαίνουν περισσότερο και να φαίνεται ότι η εταιρεία έχει μεγαλύτερη αξία) και όχι στην πραγματική οικονομία, στην έρευνα κτλ. Έπεσαν στην παγίδα των Αμερικανών, οι οποίοι όταν διαλύθηκε η Ford το 2008 έδωσαν πολλά δισεκατομμύρια κρατικά (εκεί δεν το λέμε επιδοτήσεις) για να ορθοποδήσει. Γενικά, όσο στη Δύση ασχολούμαστε με χρηματιστήριο, οι Ασιάτες προσπαθούν να επενδύσουν στην πραγματική ζωή και όχι να κοροϊδέψουν ο ένας τον άλλον Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2024 στις 10:44 ΜΜ, dbrillis είπε Απαντηση για εσενα και για τον @andreas-d που κανει like και δεν μιλαει 🤣. Τη γυπαετός είσαι ρε πουστη μου, κοιτάς ποιος κάνει like σε κάτι που δεν σ' αρέσει, όχι ρε πουστη μου είσαι για το βιβλίο Γκίνες.. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από andreas-d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 13 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Τελικα ειναι καλη η Ε.Ε ή οχι? Μπορείς να απαντήσεις μόνος σου , αν είσαι μικρός μπορώ να σου απαντήσω εγώ στα 36 μου.... Οι κάδοι στο χωριό μου ήρθαν με πρόγραμμα ευρωπαϊκό, ο δρόμος Πάτρα Αθήνα πάλι τα ίδια.. οι κτηνοτρόφοι και ο αγροτικός τομέας είδε απίστευτα χρήματα βέβαια άλλο αν δεν επενδύθηκαν, εγώ επισεις έχω πάρει προγράμματα ευρωπαϊκά το ίντερνετ ήρθε πάλι με ευρωπαϊκό πρόγραμμα, βέβαια το δυνατό ευρώ σε έκανε να μην παράγεις αλλά.να εισάγεις αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα