Makis38 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 psi (σχεδόν 0.3 bar) είναι όντως πολύ, αλλά επειδή το έγραψε ένας δεν σημαίνει ότι ισχύει. Αύριο παραλαμβάνω, δοκιμάζω και επανέρχομαι. 7 hours ago, WaxOnWaxOff said: Μπας και αυτο ειναι καλυτερο με ενα 10αρικο παραπανω ? https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-portable-electric-air-compressor-2-mjcqbo6qw-p-TLS.141538 Την έχω και αυτή, για το πατίνι, μάλλον το προηγούμενο μοντέλο αλλά στην ουσία η ίδια είναι. Συμβαίνει ότι γράψανε τα παιδιά πιο πάνω. Μετά από 2-3 χρόνια η μπαταρία δεν κρατάει όπως κράταγε συν ότι για να φουσκώσεις αυτοκίνητο από σχεδόν μηδέν 4 λάστιχα πρέπει να την φορτίσεις 4 φορές κανά δίωρο τη φορά. Οπότε αυτή που παίρνει από την μπαταρία του αυτοκινήτου, για τα λάστιχα του αυτοκινήτου πάντα, είναι καλύτερη. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από Makis38 2
Makis38 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Παρελήφθη πριν από λίγο και δοκιμάστηκε αμέσως. Δεν χάνει χιλιοστό. Έγινε σύγκριση με αναλογικό. Φαίνεται καλή κατασκευή, όπως και όλα της baseus που έχω (jump starter αυτοκινήτου, καλώδια, φορτιστές κλπ). Το σωληνάκι που το συνδέεις στην τρόμπα και μετά στο λάστιχο μαζί με το βύσμα στην άκρη είναι τούμπανα, όχι τίποτε ψεύτικα. Έκανα συμπλήρωμα αέρα περίπου 0.2-0.3 bar, του πήρε κανά λεπτό και δεν ζεστάθηκε για τόσο λίγο βέβαια. Ακούγεται αρκετά, λογικό. Το βύσμα στη θέση του αναπτήρα μπαίνει πολύ σφιχτά. Την πίεση του ελαστικού, μόλις το εφαρμόσεις για πρώτη φορά αρχικά, δεν την δείχνει αμέσως, ανεβαίνει σταδιακά σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, οπότε περιμένεις λίγο και μετά βάζεις αέρα. Για ένα 20ευρω, μια χαρά είναι! 3
marklar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Στις 15/6/2024 στις 12:28 ΠΜ, Bourdoulas είπε Να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο άτοπη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το αντίθετο; Δηλαδή να ξεφουσκώσουν ένα στρώμα ας πούμε. αντλια κενού (χρησιμοποιειται για air-condition) για δημιουργια απολυτου κενού που ειναι ειναι ακριβη συσκευή. Στην περιπτωση σου θες απλα μια ηλεκτρική σκουπα και να έχεις ανοικτη την βαλβιδα. Υπαρχουν και τρομπες με αντιστροφη λειτουργεια όχι αυτη. Στις 12/6/2024 στις 11:19 ΜΜ, Boubis1411 είπε Καλο αλλά μέχρι να έρθει θα έχει τελειώσει το καλοκαίρι. Από Ελλάδα που το βρίσκω καμιά ιδέα;; Φίλε με το power bank 5v σε 12v σου δούλεψε ; Πρεπει να το παραλαβω σημερα οποσδηποτε... 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, marklar είπε αντλια κενού (χρησιμοποιειται για air-condition) για δημιουργια απολυτου κενού που ειναι ειναι ακριβη συσκευή. Στην περιπτωση σου θες απλα μια ηλεκτρική σκουπα και να έχεις ανοικτη την βαλβιδα. Υπαρχουν και τρομπες με αντιστροφη λειτουργεια όχι αυτη. Φίλε με το power bank 5v σε 12v σου δούλεψε ; Πρεπει να το παραλαβω σημερα οποσδηποτε... Δεν το δοκίμασα ακόμα δυστηχως Δεν έχω χρόνο
gousias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Πως υπολογίζουμε 1 τροχό 16" σε πόση ώρα φουσκώνει, αν υποθέσουμε τελείως από το μηδέν, να είναι ξεφούσκωτο;
gousias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Στις 18/6/2024 στις 7:35 ΜΜ, gousias είπε Πως υπολογίζουμε 1 τροχό 16" σε πόση ώρα φουσκώνει, αν υποθέσουμε τελείως από το μηδέν, να είναι ξεφούσκωτο; Είδα ότι αναφέρει για λάστιχα 175, τα 3 σε 20'. Κρατάει σε μνήμη ρυθμίσεις, πχ να καταχωρήσεις διαστάσεις ελαστικού, πίεση που θες να φτάνει και να σταματά κλπ;
LouCi4er Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δεν έχει τόσες ρυθμίσεις,που να τις είχε δλδ με 20€.Εχει απλά 4 ρυθμισεις,μια για ελαστικά αυτοκινήτου,μια για μοτοσυκλετών,μια για ποδήλατα και μία για μπάλες αν δεν κάνω λαθος.Μπορεις να αλλάξεις εννοείτε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω αλλά μέχρι εκεί.
gousias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Δεν έχει τόσες ρυθμίσεις,που να τις είχε δλδ με 20€.Εχει απλά 4 ρυθμισεις,μια για ελαστικά αυτοκινήτου,μια για μοτοσυκλετών,μια για ποδήλατα και μία για μπάλες αν δεν κάνω λαθος.Μπορεις να αλλάξεις εννοείτε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω αλλά μέχρι εκεί. Άρα κάθε φορά που θες να κάνεις χρήση, πρέπει να ρυθμίζεις το είδος που θα φουσκώσει; Επίσης και την χωρητικότητα πχ σε psi;
LouCi4er Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Κάθε φορά που το ενεργοποιείς,ξεκινά με την τελευταία ρύθμιση.Αν είχες φουσκώσει πχ αυτοκίνητο και ειχεςβαλει λέμε τώρα 36psi,με αυτό ξεκινάει.Εχει ρύθμιση psi και bar αναλογα τι σε βολεύει.Παντως είναι ακριβείας δεν χάνει καθόλου. 1
georgebit Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Σε σύγκριση με ένα παλιότερο που είχα (είχε χαλάσει το μανόμετρο και φούσκωνα με το μάτι), αυτό φουσκώνει πολύ γρηγορότερα και με μεγάλη ακρίβεια (δεν είχε απόκλιση σε μέτρηση με μικρή ψηφιακή συσκέυη). Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Ο θόρυβος του ειναι φυσιολογικός και μόλις το ανοίγεις ξεκινάει με την τελευταία ρύθμιση. Έχει επιλογή bar/psi και αναφέρει πως μπορεί να δουλεύει αδιάκοπα επί 20 λεπτά. Γενικά είναι πολύ εύκολο στην χρήση του.
hurin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Πήρα και εγώ ένα, έτσι για να μην είμαι κανάς πλεμπαίος και δεν μου μιλάτε 🤣🤣 1 7
gousias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Στις 25/6/2024 στις 6:22 ΜΜ, hurin είπε Πήρα και εγώ ένα, έτσι για να μην είμαι κανάς πλεμπαίος και δεν μου μιλάτε 🤣🤣 Δοκιμή μέτρησης έκανες;
hurin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 34 minutes ago, gousias said: Δοκιμή μέτρησης έκανες; Μπα, ακόμα στο κουτί το έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα