ventalias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Ήταν τιμή eshopspecials, για μία μέρα μόνο. Στις 12:00 έληξε, αλλά φαίνεται πως κρατήσανε αρκετά κοντά την τιμή. 1
gousias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Συγκριτικά με την Xiaomi που είναι με μπαταρία, τι θετικά κι αρνητικά βλέπετε; Άλλες εναλλακτικές προτάσεις;
avacan23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/17605547/Black-Decker-Trompa-Aytokinitou-160PSI-me-Kalodio-Anaptira-12V-BDCINF18N-QS.html μέχρι 80 ευρώ πιστεύω η καλύτερη είναι αυτή. αλλα με 23 ευρώ αυτή του θέματος που πρότεινα είναι πολύ πιο πρακτική λόγω μεγέθους. Έχει τόσο μακρύ καλώδιο που δεν είναι πρόβλημα ότι δεν έχει μπαταρία.
GeeJay Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 καταστροφη ειστε εδω μεσα. Παρηγγειλα και εγω μια.... 🤣
HatTrick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 για οσους λενε οτι οι τρομπες με μπαταρια δεν αντεχουν.Εχω μια no name απο ali, και μου φουσκωσε 4 λαστιχα απο 20psi σε 30 και ειχε ακόμα να δωσει,συνεπώς θεωρώ ότι ενα λαστιχο το φουσκωνει απο πιτα τελειως στα 25-30psi μια χαρα. Επιπλέον αν χρειαστεί να βάλεις παραπάνω αέρα απο 5-10psi σε κάθε λάστιχο,πρέπει να πάς σε λαστιχά να σου κοιτάξει τα λάστιχα,όχι να ψάχνεις τρόμπα που δεν θα μένει απο μπαταρία... 3
runner69 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Την ειχε συγκρινει καποιος να μας πει για την ακριβεια της; Με καποια αλλη φορητη τρομπα μπαταριας πχ; Στις 12/6/2024 στις 10:28 ΜΜ, barman_ είπε γιατι,μπαταριες τα αυτοκινητα δεν εχουν? και τα ηλεκτρικα ? Συγκρινεις τις αντοχες στις θερμοκρασιες των αυτοκινητων με των powerbank και της φορητης τρομπας επειδη και τα 2 εχουν μπαταρια; Μονο για αστειο ειναι αυτη η συζητηση. 12 ώρες πριν, HatTrick είπε για οσους λενε οτι οι τρομπες με μπαταρια δεν αντεχουν.Εχω μια no name απο ali, και μου φουσκωσε 4 λαστιχα απο 20psi σε 30 και ειχε ακόμα να δωσει,συνεπώς θεωρώ ότι ενα λαστιχο το φουσκωνει απο πιτα τελειως στα 25-30psi μια χαρα. Επιπλέον αν χρειαστεί να βάλεις παραπάνω αέρα απο 5-10psi σε κάθε λάστιχο,πρέπει να πάς σε λαστιχά να σου κοιτάξει τα λάστιχα,όχι να ψάχνεις τρόμπα που δεν θα μένει απο μπαταρία... Λογικα ειναι καινουρια και σου αποδιδει ετσι. Κατσε να την εχεις κανα 2 χρονια και να την εχεις δουλεψει και θα δεις πως δεν θα σου αντεχει μετα αν την εχεις ξεχασμενη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από runner69 1
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο άτοπη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το αντίθετο; Δηλαδή να ξεφουσκώσουν ένα στρώμα ας πούμε.
HatTrick Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Να κάνω μια ερώτηση, ίσως λίγο άτοπη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το αντίθετο; Δηλαδή να ξεφουσκώσουν ένα στρώμα ας πούμε. οχι,για να βγαλεις αέρα πρέπει να έχει αντλία κενού η οποία είναι άλλο εντελώς πράγμα απο αυτό που συζητάνε εδώ. 2 1
Trapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την τρόμπα του θέματος για να φουσκώσω SUP; Όχι τελείως, έστω και μέχρι το 80% και μετά να συνεχίσω χερατα.
kjordan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Απο τα σχόλια στη σελίδα του προϊόντος στο eshop- οχι δικό μου: Εξαιτερική ποιότητα και στοιβαρό. Μετά από 40 λεπτά συνεχούς λειτουργίας δεν ζεσταίνεται φούσκωσε SUP 360 lit από 3-4 psi σε 15 psi. Για την ακρίβεια των μετρήσεων του εκτιμώ ότι είναι μικρότερη κατά 4 psi από την πραγματική μετρημένη με αναλογικό πιεσόμετρο. 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μπας και αυτο ειναι καλυτερο με ενα 10αρικο παραπανω ? https://www.e-shop.gr/xiaomi-mi-portable-electric-air-compressor-2-mjcqbo6qw-p-TLS.141538 2
default Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, kjordan είπε Απο τα σχόλια στη σελίδα του προϊόντος στο eshop- οχι δικό μου: Εξαιτερική ποιότητα και στοιβαρό. Μετά από 40 λεπτά συνεχούς λειτουργίας δεν ζεσταίνεται φούσκωσε SUP 360 lit από 3-4 psi σε 15 psi. Για την ακρίβεια των μετρήσεων του εκτιμώ ότι είναι μικρότερη κατά 4 psi από την πραγματική μετρημένη με αναλογικό πιεσόμετρο. Νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι σαν αυτό https://www.e-shop.gr/antaptoras-balbidas-sup-me-diafora-akrofysia-p-TRV.171713
pcbill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 17 hours ago, Trapper said: Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την τρόμπα του θέματος για να φουσκώσω SUP; Όχι τελείως, έστω και μέχρι το 80% και μετά να συνεχίσω χερατα. Ούτε καν, μην μπεις στον κόπο και σου κάψει τίποτα. Οι ηλεκτρικές τρόμπες για sup κοστίζουν.. φαντάσου ότι οι ποιοτικές χειροκίνητες είναι πολύ πιο ακριβές από την ηλεκτρική του θέματος. 1
gousias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, kjordan είπε Απο τα σχόλια στη σελίδα του προϊόντος στο eshop- οχι δικό μου: Εξαιτερική ποιότητα και στοιβαρό. Μετά από 40 λεπτά συνεχούς λειτουργίας δεν ζεσταίνεται φούσκωσε SUP 360 lit από 3-4 psi σε 15 psi. Για την ακρίβεια των μετρήσεων του εκτιμώ ότι είναι μικρότερη κατά 4 psi από την πραγματική μετρημένη με αναλογικό πιεσόμετρο. Η ακρίβεια στις μετρήσεις νομίζω είναι από τα βασικά ζητούμενα. Άρα η συγκεκριμένη έχει απώλειες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα