Προς το περιεχόμενο

Eshop baseus mini pump τρόμπα αυτοκινήτου 21 ευρώ

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.e-shop.gr/baseus-super-mini-inflator-pump-portable-led-black-p-TLS.320027

τρόμπα αυτοκινήτου σε μέγεθος παλάμης χεριού με απίστευτες δυνατότητες για φούσκωμα από λάστιχα μπάλες στρώματα σωσίβια κτλ.. σε 21.80 ευρώ τιμή δε θα βρείτε κάτι καλύτερο. 
Μίνι, φορητό εργαλείο γρήγορου φουσκώματος για επείγουσες ανάγκες.
-Με εξαιρετική, συμπαγή σχεδίαση και εξοικονόμηση χώρου, μεταφέρεται εύκολα στο σακίδιό σας για χρήση έκτακτης ανάγκης.
-Δυνατότητα να φουσκώσει 4 ελαστικά σε 25 λεπτά.
-Φουσκώστε στη σειρά τρία ελαστικά 175" στα 2.5 bar σε 20 λεπτά.
-Κινητήρας υψηλής ταχύτητας 18.000 rpm για γρήγορο φούσκωμα 30 λίτρα/λεπτό.
-Η πίεση των ελαστικών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το φούσκωμα μπορεί να σταματήσει αυτόματα όταν η πίεση των ελαστικών φτάσει στα προκαθορισμένα επίπεδα.
-Το ενσωματωμένο τσιπ υψηλής ακρίβειας μετράει και δείχνει την τρέχουσα πίεση του ελαστικού στην οθόνη LED.
-Συμπεριλαμβάνεται εκτεταμένο καλώδιο ρεύματος 3 μέτρων (ταχύτερο φούσκωμα μέσω πρίζας αυτοκινήτου 12V / 10A).
-Πατήστε παρατεταμένα για να ανάψετε το φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός τη νύχτα.

Έχει και για επώνυμη τρόμπα με 56 ευρώ την Bosch Τρόμπα Αυτοκινήτου Easy Pump με Καλώδιο Αναπτήρα 12V

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την αγόρασα στα 21.90 το Γενάρη και μέχρι τώρα την έχω χρησιμοποιήσει 4 ή 5 φορές σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα, κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα με μπαταρία ακόμα και πιο φτηνή να ήταν γιατί πρέπει να την κρατάς φορτισμένη πάνω απο το 50-60% για να σου φτάσει να πας όλες τις ρόδες απο τα 28 psi στα 36 (δεν φτάνει μόνο να τη φορτίσεις μόλις τη χρησιμοποιήσεις, πρέπει αν την έχεις κάνα 2μηνο αφόρτιστη να θυμηθείς να την ξαναφορτίσεις γιατί σιγά σιγά πέφτει η στάθμη της μπαταρίας). Επίσης δεν ξέρω αν κάνει καλό να έχεις οποιουδήποτε είδους μπαταρία (ακόμα και power bank δλδ) μέσα στο αμάξι όταν είναι παρκαρισμένο κάτω απ'τον ήλιο με 45 βαθμούς, έστω και καλυμμένο πχ στο ντουλαπάκι.

33 minutes ago, Boubis1411 said:

Μπορώ να το δουλέψω με power bank;;; 

Το καλώδιο του παίρνει ρεύμα απο το 12βολτο βύσμα του αυτοκινήτου... Οπότε αν δεν έχεις κάποιο μετατροπέα απο USB σε αναπτήρα τότε μάλλον οχι.

• Like 7

12 λεπτά πριν, Angelos19 είπε

Την αγόρασα στα 21.90 το Γενάρη και μέχρι τώρα την έχω χρησιμοποιήσει 4 ή 5 φορές σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα, κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα με μπαταρία ακόμα και πιο φτηνή να ήταν γιατί πρέπει να την κρατάς φορτισμένη πάνω απο το 50-60% για να σου φτάσει να πας όλες τις ρόδες απο τα 28 psi στα 36 (δεν φτάνει μόνο να τη φορτίσεις μόλις τη χρησιμοποιήσεις, πρέπει αν την έχεις κάνα 2μηνο αφόρτιστη να θυμηθείς να την ξαναφορτίσεις γιατί σιγά σιγά πέφτει η στάθμη της μπαταρίας). Επίσης δεν ξέρω αν κάνει καλό να έχεις οποιουδήποτε είδους μπαταρία (ακόμα και power bank δλδ) μέσα στο αμάξι όταν είναι παρκαρισμένο κάτω απ'τον ήλιο με 45 βαθμούς, έστω και καλυμμένο πχ στο ντουλαπάκι.

Το καλώδιο του παίρνει ρεύμα απο το 12βολτο βύσμα του αυτοκινήτου... Οπότε αν δεν έχεις κάποιο μετατροπέα απο USB σε αναπτήρα τότε μάλλον οχι.

Υπάρχει αντάπτορας από 12v σε usb;;; 

48 minutes ago, Angelos19 said:

Επίσης δεν ξέρω αν κάνει καλό να έχεις οποιουδήποτε είδους μπαταρία (ακόμα και power bank δλδ) μέσα στο αμάξι όταν είναι παρκαρισμένο κάτω απ'τον ήλιο με 45 βαθμούς, έστω και καλυμμένο πχ στο ντουλαπάκι.

γιατι,μπαταριες τα αυτοκινητα δεν εχουν? και τα ηλεκτρικα ?

11 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλο αλλά μέχρι να έρθει θα έχει τελειώσει το καλοκαίρι. 

Από Ελλάδα που το βρίσκω καμιά ιδέα;; 

https://www.skroutz.gr/s/50553096/Rchang-Antaptoras-Anaptira-Aytokinitou.html

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Με εσωσες σε Ευχαριστω !

Φιλε αν το παρεις και σου δουλεψει με τον ανταπτορα σε powerbank ενημερωσε μας γτ το θελω για μηχανη που δεν εχει αναπτήρα και για κάμπινγκ. Μακαρι να δουλευει πιο αργα με πολυ χαμηλα αμπερ που δινει το powerbank.

6 ώρες πριν, avacan23 είπε

https://www.e-shop.gr/baseus-super-mini-inflator-pump-portable-led-black-p-TLS.320027

τρόμπα αυτοκινήτου σε μέγεθος παλάμης χεριού με απίστευτες δυνατότητες για φούσκωμα από λάστιχα μπάλες στρώματα σωσίβια κτλ.. σε 21.80 ευρώ τιμή δε θα βρείτε κάτι καλύτερο. 
Μίνι, φορητό εργαλείο γρήγορου φουσκώματος για επείγουσες ανάγκες.
-Με εξαιρετική, συμπαγή σχεδίαση και εξοικονόμηση χώρου, μεταφέρεται εύκολα στο σακίδιό σας για χρήση έκτακτης ανάγκης.
-Δυνατότητα να φουσκώσει 4 ελαστικά σε 25 λεπτά.
-Φουσκώστε στη σειρά τρία ελαστικά 175" στα 2.5 bar σε 20 λεπτά.
-Κινητήρας υψηλής ταχύτητας 18.000 rpm για γρήγορο φούσκωμα 30 λίτρα/λεπτό.
-Η πίεση των ελαστικών μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το φούσκωμα μπορεί να σταματήσει αυτόματα όταν η πίεση των ελαστικών φτάσει στα προκαθορισμένα επίπεδα.
-Το ενσωματωμένο τσιπ υψηλής ακρίβειας μετράει και δείχνει την τρέχουσα πίεση του ελαστικού στην οθόνη LED.
-Συμπεριλαμβάνεται εκτεταμένο καλώδιο ρεύματος 3 μέτρων (ταχύτερο φούσκωμα μέσω πρίζας αυτοκινήτου 12V / 10A).
-Πατήστε παρατεταμένα για να ανάψετε το φως που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός τη νύχτα.

Έχει και για επώνυμη τρόμπα με 56 ευρώ την Bosch Τρόμπα Αυτοκινήτου Easy Pump με Καλώδιο Αναπτήρα 12V

Η τιμη μαζι με τα γ********κα του εshop ειναι 21.80 + 0.5 = 22.30 στο skroutz ειναι 23,84 (αν εχεις plus δωρεαν μεταφορικα στο σπιτι), οποτε μιλαμε για 1,54 ευρω διαφορα αν το παραλαβεις απο eshop. Αν βαλεις μεταφορικα το εχει πιο ακριβα το eshop. Δεν βλεπω προσφορα προσωπικα.

• Like 2

Έχω την Xiaomi με τη μπαταρία, το καλό είναι πως κάνεις το γύρο του ΙΧ και δεν ανησυχείς για καλώδια κλπ.

5 ώρες πριν, marklar είπε

Φιλε αν το παρεις και σου δουλεψει με τον ανταπτορα σε powerbank ενημερωσε μας γτ το θελω για μηχανη που δεν εχει αναπτήρα και για κάμπινγκ. Μακαρι να δουλευει πιο αργα με πολυ χαμηλα αμπερ που δινει το powerbank.

Βγάζει 12V το powerbank?

• Like 2

8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Με εσωσες σε Ευχαριστω !

Πολύ καλό μηχάνημα,το έχω σχεδόν 1 χρόνο και φουσκώνω συχνά ποδήλατα και αυτοκίνητα.Εγω το δουλεύω με ένα παλιό τροφοδοτικό υπολογιστή για να φουσκώνω τα ποδήλατα και στο σπίτι.Προς το τέρμα τραβάει 6-7Α,δεν νομίζω αυτό το πραγματακι να αντέξει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Έχω την Xiaomi με τη μπαταρία, το καλό είναι πως κάνεις το γύρο του ΙΧ και δεν ανησυχείς για καλώδια κλπ.

Βγάζει 12V το powerbank?

Ναι αλλά μόνο με ειδικό σύστημα φόρτισης για κινητά. Υπάρχει και λύση με τον ανταπτορα ποιο πάνω (5v-12v) αλλά μιλάμε για ισχύ 1 Amber περίπου όπου δεν ξέρω αν θα δουλέψει.

Επεξ/σία από marklar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...