geomalliv Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Τον ήπια και έχασα τον φορτιστή... Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δε μου βγάζει αυθεντικό... Μπορώ να βρω κάπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου type c δεν είναι ? δες ένα οπουδήποτε στα ίδια ή περισσότερα watt και θα είσαι οκ ,όχι λιγότερα watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Έχω βρει αλλά πόσο βλάβη θα προκαλέσει που δεν είναι της εταιρείας 🥹 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Εμενα που μου εφαγε το κουνελι τον φορτιστη απο το το XPS μεχρι να παρω αλλον το φορτιζα με του κινητου μου Redmi Note 12 Pro Plus που ειναι 120W Απλα παρε καποιον επωνυμο πχ HP Dell Asus κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εμενα που μου εφαγε το κουνελι τον φορτιστη απο το το XPS μεχρι να παρω αλλον το φορτιζα με του κινητου μου Redmi Note 12 Pro Plus που ειναι 120W Απλα παρε καποιον επωνυμο πχ HP Dell Asus κλπ. Τέλεια. Στα 65W φορτίζει το λάπτοπ οπότε θα κοιτάξω κάποιον επώνυμο αν είναι αυτής της τασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 9 ώρες πριν, geomalliv είπε Τέλεια. Στα 65W φορτίζει το λάπτοπ οπότε θα κοιτάξω κάποιον επώνυμο αν είναι αυτής της τασης Και περισσοτερα Watt να βρεις δεν εχεις προβλημα αρκει να ειναι 20v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Σημαντική πληροφορία μιας και είμαι φουλ άσχετος με αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα