Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφοριτες έχω ένα desktop με έναν 128 δίσκο ssd και έχει γίνει κόκκινος λόγω χώρου και εχω 1,25 giga υπόλοιπο και  θέλω να βάλω έναν ssd 512 αλλά δεν θέλω να χάσω τίποτα , υπάρχει κάποιος μπουσουλας να το τολμήσω ?έχω windows 11 ευχαριστώ 

Δημοσ.

Clone με Macrium Reflect. Ψαχνεις το iso (δεν μπορω να δωσω και δεν ξερω link).

Bootαρεις απο το iso και κανεις κλωνο τον παλιο στον νεο και επιλεγεις και να κανει αυτοματο resize στις partitions, οποτε θα μεγαλώσει (κυριως) την "C : "  στον νεο SSD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοειται οτι προτεινω και εγω να προσφύγει στην βοήθεια ενός τεχνικού, ο οποίος θα μπορεί να του κάνει την διαδικασία που ανέφερα (με όποιο απο τα σχετικα προγράμματα που είναι διαθεσιμα, π.χ. AOMEI, Acronis, Macrium κλπ. κλπ.)

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

Ότι σου είπαν οι άλλοι φίλοι εδώ.

Το θέμα δεν είναι τόσο η αντιγραφή, αλλά το πως μπορείς να διαχειριστείς το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μετά την αντγραφή των δεδομένων από τον παλιό στον καινούργιο SSD ή στην κλωνοποίησή του. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είναι και πολύ σπάνιο να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

μπορεί να έχει bit-locker και secure boot θέλει δουλειά καλύτερα να πάει κάπου να του κάνουν κλώνο , που θα βρει external nvme ? έχει κάποιον γνωστό με 2 θύρες γενικα ειναι μπλέξιμο αν δεν ξέρεις

• Like 2
Δημοσ.

Κάνεις backup image του συστήματος σε ένα σκληρό δίσκο με κάποιο πρόγραμμα σαν αυτό που αναφέρθηκε ή με το easeus todo backup. Φτιάχνεις bootable στικάκι από το πρόγραμμα και τρέχεις το restore στον καινούργιο δίσκο. 

Με λίγα λόγια αν δεν έχεις backup image του συστήματος σε κάποιον εξωτερικό σκληρό, μην προσπαθήσεις να κάνεις τίποτα μόνος σού...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και μάλλον το έλυσες μετά από τόσες μέρες, να προσθέσω ότι η samsung δίνει εργαλείο με τους ssd της (νομίζω το magician) για να κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...