Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια εναλλακτική εφαρμογή free για ανάγνωση pdf που να μπορεί να κάνει περιστροφή το έγγραφο. Το adobe acrobat που έχω τώρα δεν μπορεί να το κάνει στην free έκδοση.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Δες το SumatraPDF. Control [και] Shift [και] + ή Control [και] Shift [και] - για περιστροφή.

(Δεν χρησιμοποιώ το Acrobat Reader αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην μπορεί να περιστρέψει το έγγραφο.)

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, accipio είπε

Δες το SumatraPDF. Control [και] Shift [και] + ή Control [και] Shift [και] - για περιστροφή.

(Δεν χρησιμοποιώ το Acrobat Reader αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην μπορεί να περιστρέψει το έγγραφο.)

Ok θα το κοιταξω. Το adobe acrobat μπορει να περιστρεψει εγγραφο μονο στην πληρωμενη εκδοση.

Δημοσ.

Δοκίμασε και στο Acrobat Reader την παραπάνω συντόμευση. Δες κι εδώ. Φυσικά μιλάμε για περιστροφή της προβολής μόνο και όχι μόνιμη περιστροφή.

Δημοσ.

Τελικα η ιδια συντομευση δουλευει και στο acrobat, απλως τις περιστρεφει ολες. Δεν εχει δυνατοτητα χωρις να πληρωσεις να περιστρεψει μονο μια σελιδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες το PDFSam Basic για μόνιμη περιστροφή.

EDIT: Άλλη μια λύση: το PDF-XChange Viewer v2.5.322.10 (δωρεάν) μπορεί να περιστρέψει μεμονωμένες σελίδες και να αποθηκεύσει το pdf. Έχει πλέον σταματήσει η ανανέωση της εφαρμογής, αλλά λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και είναι ένας πολύ καλός και γρήγορος pdf viewer. Έχει και portable έκδοση.

Επεξ/σία από accipio
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, accipio said:

Δες το PDFSam Basic για μόνιμη περιστροφή.

EDIT: Άλλη μια λύση: το PDF-XChange Viewer v2.5.322.10 (δωρεάν) μπορεί να περιστρέψει μεμονωμένες σελίδες και να αποθηκεύσει το pdf. Έχει πλέον σταματήσει η ανανέωση της εφαρμογής, αλλά λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και είναι ένας πολύ καλός και γρήγορος pdf viewer. Έχει και portable έκδοση.

+1 για το xchange

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...