Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kinitos είπε

1.τι το κακό έχει το Yahoo Mail?

2.τι δεδομενα πουλάει παραπάνω από το καλό Gmail?

μια χαρα ειναι το yahoomail λιγο πιο ασχημο απο Gmail (οχι ομως τιποτα το ιδιαιτερο). Κανει αψογα τη δουλεια του και τo Android app ειναι επισης αριστο

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kinitos είπε

1.τι το κακό έχει το Yahoo Mail?

2.τι δεδομενα πουλάει παραπάνω από το καλό Gmail?

40 λεπτά πριν, torgar είπε

μια χαρα ειναι το yahoomail λιγο πιο ασχημο απο Gmail (οχι ομως τιποτα το ιδιαιτερο). Κανει αψογα τη δουλεια του και τo Android app ειναι επισης αριστο

Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι μια χαρα περιττο ειναι... αλλος ενας αχρειαστος λογαριασμος απο τα τοσα σκουπιδια που εχουμε μαζεψει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, deafman είπε

μου φαινεται σχεδον χαριτωμένο που εξελίσσει το email της η yahoo ακομα για αυτους που το κρατάνε ακομα ζωντανό. 

Οντως ταξίδι στο χρονο να μπαίνεις σημερα να βλεπεις τι εκανες το 2008. 

γατακι, το πρωτο mail μου ειναι του Ιανουαριου του '96.

Επεξ/σία από lbit
Δημοσ.

Το έχω κι εγώ ακόμα, είχα κάτι αγορές, πότε-πότε μπαίνω για να μη διαγραφεί ο λογαριασμός μου, το έχω σαν δευτερεύον email.

Πριν αφαιρέσουν τις ειδήσεις, έμπαινα μετά τις ειδήσεις google και ενημερωνόμουν και από εκεί, αλλά εδώ και 2-3 χρόνια το έκοψαν και αυτό.

(Έχω την εντύπωση ότι αν δεχόταν πριν πολλά χρόνια την πρόταση της Google να ενωθούν θα την συνέφερε)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι μια χαρα περιττο ειναι... αλλος ενας αχρειαστος λογαριασμος απο τα τοσα σκουπιδια που εχουμε μαζεψει... 

μπορεις παντα να τον σβησεις, προσωπικα το εχω απο το '04 και το Gmail υπαρχει μονο γιατi ειναι "υποχρεωτικο" στο Android

Δημοσ.
9 hours ago, lbit said:

γατακι, το πρωτο mail μου ειναι του Ιανουαριου του '96.

εγω μιλούσα για το τελευταίο μου... 

• Like 1
Δημοσ.
On 13/06/2024 at 12:59, ScorpioX777 said:

On 12/06/2024 at 18:03, PLHROPPP said:

Εγώ που θέλω να το ξεφορτωθώ αλλά επειδή το έχω από παλιά εκεί έρχονται όλα τα mail τι να κάνω ;  Και εγώ με yahoo gr ειμαι 

Γιατι να το ξεφορτωθείτε ρε σεις... Τσάμπα email address έχετε... Ας υπάρχει - δεν ξέρετε πότε θα το χρειαστείτε......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...