Προς το περιεχόμενο

FaceTime/iMessage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! εδώ και περίπου 10 μέρες παλεύω να ενεργοποιήσω το FaceTime και το imessage σε ένα iPhone 14 όμως δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα! έχω πάει και στο istorm και μιλήσαμε και με την Apple και μου είπαν ότι από θέμα ρυθμίσεις είναι όλα σωστά και και είναι ίσως θέμα Vodafone. πριν 3 μέρες πήγα και στην Vodafone και μου είπαν μάλλον επειδή έχετε καρτοπρόγραμμα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2€ σε χρήματα μέσα για να προχωρήσει και όλα θα είναι οκ μετά από 24 ώρες! δυστυχώς ούτε με αυτό έγινε κάτι και φυσικά έχω δει και άπειρα βίντεο στο YouTube όμως άκρη δεν έβγαλα αν και η Apple επιμένει ότι είναι θέμα Vodafone γιατί πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις - Σύνδεση και ασφάλεια μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην φωτογραφία. δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και γιαυτό σαν μια τελευταία προσπάθεια μήπως έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα...

IMG_8281.jpeg

Δημοσ.

Είναι σίγουρα θέμα της Vodafone. 
Μου έχει συμβεί….. Βέβαια το έλυσαν σχετικά άμεσα (μερικές ώρες από το τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη). 

Δημοσ.
22 hours ago, gab76 said:

όχι καινούργιο από το istorm 

και σε μένα έχει συμβεί όχι στο τηλέφωνο αλλά σε Mac mini...το πρόβλημα ήταν ότι είχε χάσει για κάποιο λόγο το serial number..το οποιο το εβαλε παλι τεχνικος στο Apple Store....

Δημοσ.
On 12/06/2024 at 14:59, gab76 said:

Καλημέρα! εδώ και περίπου 10 μέρες παλεύω να ενεργοποιήσω το FaceTime και το imessage σε ένα iPhone 14 όμως δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα! έχω πάει και στο istorm και μιλήσαμε και με την Apple και μου είπαν ότι από θέμα ρυθμίσεις είναι όλα σωστά και και είναι ίσως θέμα Vodafone. πριν 3 μέρες πήγα και στην Vodafone και μου είπαν μάλλον επειδή έχετε καρτοπρόγραμμα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2€ σε χρήματα μέσα για να προχωρήσει και όλα θα είναι οκ μετά από 24 ώρες! δυστυχώς ούτε με αυτό έγινε κάτι και φυσικά έχω δει και άπειρα βίντεο στο YouTube όμως άκρη δεν έβγαλα αν και η Apple επιμένει ότι είναι θέμα Vodafone γιατί πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις - Σύνδεση και ασφάλεια μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στην φωτογραφία. δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και γιαυτό σαν μια τελευταία προσπάθεια μήπως έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα...

1) Βεβαιώσου ότι έχεις αρκετά χρήματα στη κάρτα

2) Σταμάτα τις προσπάθειες ενεργοποίησης του imessage για 2-3 ημέρες πριν ξαναπροσπαθήσεις…

• Like 3
Δημοσ.

θα δοκιμάσω και αυτή την λύση γιατί πλέον δεν βλέπω τι άλλο μπορώ να κάνω. έχω δύο ερωτήσεις, 2€ είναι αρκετά;  γιατί έχω καρτοπρόγραμμα με 30€ τα πάντα όλα απεριόριστα χωρίς να έχω χρήματα όμως από την Vodafone μου βάλανε 2€ γιατί μου είπαν ότι αρκεί για την ενεργοποίηση. και η δεύτερη ερώτηση είναι αν θα το αφήσω 2-3 μέρες χωρίς να το πειράζω το FaceTime και το imessage τα αφήνω κλειστά η ανοιχτά; 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας τελικά το λύσατε το πρόβλημα με το iMessage και face time γιατι αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sarrou είπε

Καλησπέρα σας τελικά το λύσατε το πρόβλημα με το iMessage και face time γιατι αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα 

τελικά απότι κατάλαβα..σε μένα τουλάχιστον ήταν θέμα Vodafone γιατί μου είπαν από την Εξυπηρέτηση της Apple να βάλω 6€ σε χρήματα στο λογαριασμό μου γιατί έχω καρτοπρόγραμμα και μετά να περιμένω 24 ώρες και να το τσεκάρω. δεν ξέρω τι έφταιγε πάντως δούλεψε 

Δημοσ.

Και εγώ ξαφνικά έχω θέμα από τη προηγούμενη εβδομάδα. Όταν τους κάλεσα είπαν ότι το κοιτάνε και γνωρίζουν το θέμα αλλά μέχρι και σήμερα καμία λυση.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gianso είπε

Και εγώ ξαφνικά έχω θέμα από τη προηγούμενη εβδομάδα. Όταν τους κάλεσα είπαν ότι το κοιτάνε και γνωρίζουν το θέμα αλλά μέχρι και σήμερα καμία λυση.

Καλημέρα και εγώ που μίλησα εχθές με nova,ειπανε ότι δεν είναι δικό τους το πρόβλημα 

11 ώρες πριν, gab76 είπε

τελικά απότι κατάλαβα..σε μένα τουλάχιστον ήταν θέμα Vodafone γιατί μου είπαν από την Εξυπηρέτηση της Apple να βάλω 6€ σε χρήματα στο λογαριασμό μου γιατί έχω καρτοπρόγραμμα και μετά να περιμένω 24 ώρες και να το τσεκάρω. δεν ξέρω τι έφταιγε πάντως δούλεψε 

Ευχαριστώ για την απάντηση 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sarrou είπε

Καλημέρα και εγώ που μίλησα εχθές με nova,ειπανε ότι δεν είναι δικό τους το πρόβλημα 

Ευχαριστώ για την απάντηση 

Θέμα της Nova είναι, κλείσε το διακόπτη iMessage, flight mode και άνοιξε τον πάλι και σου βγάζει ένα μήνυμα για ενεργοποίηση ή ακύρωση. Θα χρεωθείς 0,07€ στο λογαριασμό σου αν έχεις συμβόλαιο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε

Θέμα της Nova είναι, κλείσε το διακόπτη iMessage, flight mode και άνοιξε τον πάλι και σου βγάζει ένα μήνυμα για ενεργοποίηση ή ακύρωση. Θα χρεωθείς 0,07€ στο λογαριασμό σου αν έχεις συμβόλαιο.

Καλησπέρα,τα έχω κάνει αυτά που λέτε αλλά τίποτα.Βγαζει προέκυψε σφάλμα κατά την ενεργοποίηση του iMessage 

Και λεφτα έχω βάλει γιατι ειναι καρτοκινητο και τώρα κάνει loading διπλα απο το iMessage και Face Time αντι να ειναι τσεκαρισμενα 

Δημοσ.

Face time και iMessage δουλεουν τωρα κανονικα.Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις και για την βοηθεια εδω.Αφου εβαλα λεφτα και δεν ανανεωσα γιατι ειναι καρτοκινητο,περιμενα για 24 ωρες ενω εκανε loading face time και iMessage,επειτα το εβαλα σε airplane mode εκλεισα την επιλογη ημερομηνιας και ωρας και επανεκκινησα το τηλεφωνο.Το εβγαλα απο airplane mode ξαναεβαλα ημερομηνια και ωρα στο αυτοματο και ανοιξα iMessage και Face time.Αφηνω τις ενεργειες που εκανα για οποιον εχει το ιδιο προβλημα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...