gorge18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Γνωριζει κανεις αν με αυτην την συνδεση μπορεις να ανοιξεις πορτες στο ρουτερ κλπ;
barbaperiergos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Έχω το 4G & το σταθερό μου σε χωριό της Ξάνθης, μετάβαση 30/07/2024 από adsl 24 της cosmote όπου έπιανα μόλις 12 dnl και το απαράδεκτο 0,83 upl (σε μεγαλύτερη τιμή, στα 23,70€ τον μήνα). Τώρα είμαι κατά μέσο όρο στα 28-30 dnl και στα 5 upl. Το όριο των 200 GB δεν το έχω νοιώσει ακόμη, κάποιες αποσυνδέσεις μερικών δευτερολέπτων κυρίως λόγω σήματος 2-3 φορές την εβδομάδα (μειονέκτημα που το ρούτερ δεν έχει υποδοχή εξωτ.κεραίας), είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν, αν στα 2 χρόνια που δειαρκεί το συμβόλαιο δεήσει να έρθει οπτική ίνα στα χωριά θα πάμε και σε καλύτερες ταχύτητες!
athenaum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Στις 15/10/2024 στις 6:12 ΜΜ, gorge18 είπε Γνωριζει κανεις αν με αυτην την συνδεση μπορεις να ανοιξεις πορτες στο ρουτερ κλπ; Είναι σε ΝΑΤ Στις 19/6/2024 στις 1:39 ΜΜ, spocky είπε Αραγε υπηρεσιες οπως No-IP κτλ θα μπορουν να παιξουν με το 4G? Όχι βέβαια Είναι σε ΝΑΤ
barbaperiergos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Στις 23/10/2024 στις 11:36 ΠΜ, barbaperiergos είπε Έχω το 4G & το σταθερό μου σε χωριό της Ξάνθης, μετάβαση 30/07/2024 από adsl 24 της cosmote όπου έπιανα μόλις 12 dnl και το απαράδεκτο 0,83 upl (σε μεγαλύτερη τιμή, στα 23,70€ τον μήνα). Τώρα είμαι κατά μέσο όρο στα 28-30 dnl και στα 5 upl. Το όριο των 200 GB δεν το έχω νοιώσει ακόμη, κάποιες αποσυνδέσεις μερικών δευτερολέπτων κυρίως λόγω σήματος 2-3 φορές την εβδομάδα (μειονέκτημα που το ρούτερ δεν έχει υποδοχή εξωτ.κεραίας), είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν, αν στα 2 χρόνια που δειαρκεί το συμβόλαιο δεήσει να έρθει οπτική ίνα στα χωριά θα πάμε και σε καλύτερες ταχύτητες! Τελικά μετά από αυτή την δημοσίευση άρχισε ένας χορός αποσυνδέσεων και επανεκκινήσεων και μετά από τρεις επικοινωνίες με την υποστήριξη και διάφορες δοκιμές που υπέδειξαν δεν λύθηκε το πρόβλημα και περιμένω τώρα το νέο ρουτερ που θα μου στείλουν για επίλυση. ελπίζω να μην είναι το ίδιο μοντέλο, διότι ξέρω και άλλους που το έχουν και βιώνουν αυτές τις επανεκκινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα