Προς το περιεχόμενο

Samsung QN90C NeoQLED 43-inch 4K TV

kriosgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jimis_vts,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση/monitor που έχω τώρα είναι η Samsung M80B  .  Όλα της καλά αλλά η έλειψη EARC και τα 60HZ με έκαναν να στραφώ σε κάτι καλύτερο (ελπίζω).  Το EARC το είχα αντιμετωπίσει με splitter που χώριζει το HDMI σήμα σε βίντεο και ήχο. Βγήκε το Dragon's dogma 2 όμως και κάνω αναβάθμιση της κάρτας γραφικών σε RTX 4080 super οπότε με έτρωγε ο απαυτός μου για καλύτερη gaming οθόνη. Οι 43" είναι καλές μιας και είναι η ιδανική για να κρεμάσω την τηλεόραση στον τοίχο. Την 32" την είχα σε τραπέζι γύρω στα 20-30cm μπροστά από τον τοίχο. 

Αγόρασα την τηλεόραση του τίτλου μιας και πιστεύω πως είναι η καλύτερη περίπτωση για την χρήση που θέλω να κάνω. Δηλαδή a) PC Gaming monitor +  b) σύνδεση με macbook pro c) ταινίες 4Κ με dolby Atmos ήχο.  Δεν κοίταξα καν για OLED μιας και η χρήση της θα είναι κατά 80% ως PC monitor. 

Από την M80B θα μου λείψουν οι usb-c θύρες πιστεύω μόνο.  τι γνώμη έχετε;

PS: τα ηχεία της δεν με ενδιαφέρουν μιας και θα την συνδέσω σε Sonos beam 2 μέσω EARC.

Επεξ/σία από kriosgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω πάθει την πλάκα μου εδώ και μια εβδομάδα. 😲  Θυμάμαι πριν χρόνια που είχα δει σ' ένα κατάστημα OLED και Qled δίπλα να παίζουν το ίδιο αν και ήμουν προκατειλημμένος υπέρ των OLED άλλαξα γνώμη. Το ένα κλικ σκουρότερου μαύρου της OLED δεν αντισταθμίζεται με την φωτεινότητα και τα ζωντανά χρώματα των Qled. Τουλάχιστον για μένα. Άρα Samsung μονόδρομος. Τώρα αν βάλεις μαζί και τα gaming χαρακτηριστικά που έχει τόσο για PC όσο και για κονσόλα την κάνει ακόμα πιο ελκυστική . 

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι οι usb type A θύρες που έχει λες και είμαστε στο 2014 κι όχι στο 2024. 

• Like 1

• Λύση
2 ώρες πριν, kriosgr είπε

Έχω πάθει την πλάκα μου εδώ και μια εβδομάδα. 😲  Θυμάμαι πριν χρόνια που είχα δει σ' ένα κατάστημα OLED και Qled δίπλα να παίζουν το ίδιο αν και ήμουν προκατειλημμένος υπέρ των OLED άλλαξα γνώμη. Το ένα κλικ σκουρότερου μαύρου της OLED δεν αντισταθμίζεται με την φωτεινότητα και τα ζωντανά χρώματα των Qled. Τουλάχιστον για μένα. Άρα Samsung μονόδρομος. Τώρα αν βάλεις μαζί και τα gaming χαρακτηριστικά που έχει τόσο για PC όσο και για κονσόλα την κάνει ακόμα πιο ελκυστική . 

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι οι usb type A θύρες που έχει λες και είμαστε στο 2014 κι όχι στο 2024. 

Έχω την qn90b σε 50αρα. Θα συμφωνήσω μαζί σου και δεν έχεις και το άγχος του burn in... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...