prokomeni Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 38 minutes ago, Lied said: "Cosmote 5G+ είναι σε θέση να ανοίξει το δρόμο για επαναστατικές εφαρμογές σε τομείς όπως η ιατρική, τα logistics, οι μεταφορές, το mobile gaming και το Internet of Things (IoT), εφαρμογές αναμένεται «να φέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής" Απο το 3G τις ιδιες μλκιες επαναλαμβάνουν..... Πραγματικα εχεις απολυτο δικιο. Ακριβως τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πριν 2 χρονια Ροδος. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Ravager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Τι ταχύτητες είναι αυτές ρε ;;κλείστε το να πάρουμε και εμείς λίγο 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrio14 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Ειδαμε προκοπή με το 5g και θελετε να το κανετε και πλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, d4mage said: Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιες καινοτόμες εφαρμογές μιλάνε όταν στην Ελλάδα του 2024 υπάρχει ακόμα η έως 24 mbps ταχύτητα και την ίδια στιγμή μένει χωρίς παροχή του ιντερνετ ένα τεράστιο επαρχιακό δίκτυο που στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι και τουριστικό. Το τελευταίο διάστημα βλέπω κόσμο με κουτιά starlink και οι άνθρωποι έχουν τόσο ενθουσιασμό όχι για την υψηλή ταχύτητα άλλα για το οτι θα έχουν Ίντερνετ να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Στην Ελλάδα όλα είναι παράλογα, είχα 24άρα και έπιανα 24 επειδή είμαι και κοντά στο καφάο. Πριν από 2 μήνες αναβάθμισα σε 50αρα και πιάνω στην καλύτερη 40/50. Την ίδια στιγμή πουλάνε συμβόλαια κινητής με απεριόριστο χρόνο ομιλίας, 5.000+ sms και ούτε 8GB ανά μήνα και το τραγικό είναι πως ότι κι αν προωθήσουν βγαίνει ακριβότερο από την καρτοκινητή. Είναι τρελό όλο αυτό. Όσοι πιάνουν 5G (σε ορισμένες περιοχές) έχουν πρόβλημα με τα δεδομένα και το γυρνάνε σε 4G γιατί καταλήγουν χωρίς Ίντερνετ, καίνε άπειρο mb. Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές είναι πληρωμένες ήδη, δεν μιλάμε καν για επένδυση από κρατικό ταμείο και εμείς είμαστε με τα ίδια εδώ και χρόνια. Τι νόημα έχει η δήλωση του κ. Τσαμάζ όταν όλοι ξέρουμε ότι το Ίντερνετ - σήμα στην χώρα μας είναι πονεμένη ιστορία εδώ και χρόνια. Με 37 ευρώ το μήνα η Cosmote δίνει unlimited mobile internet και με ένα στύλο και την κατευθυντική κεραία στο πιο ψηλό σημείο του κτιρίου έχεις σήμα σχεδόν 9/10, ακόμα και αν το κινητό δεν έχει σήμα μέσα στο σπίτι. Στις περισσότερες πόλεις που υπάρχει congestion υπάρχει και fiber. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γεμίσει πιάτα της Starlink το νησί που ζω ενώ έχει καλή κάλυψη 5G με μεγαλύτερες ταχύτητες και μικρότερο latency στο μεγαλύτερο μέρος. Υπάρχει όντως ένα % που έχει μεγάλο πρόβλημα και η Starlink είναι σωτηρία, για αυτούς. Όμως το μεγάλο πρόβλημα πιστεύω ότι είναι το κόστος του γρήγορου internet σε σχέση με τους μισθούς και όχι η κάλυψη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 21 hours ago, bymas said: Τα ρουτερ είναι συμβατά ;;για ένα φίλο ρωτάω πολύ περιρισμένα modem που μπορουν, παρακάτω 2 που έχω δοκιμάσει AVM 6850 5g Tp-link deco X50 5g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Βέβαια επαρχια βρίσκομαι όποτε δε πιστεύω να με αφορά για μια πενταετία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluechris1971 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Να το κάνουμε τι στα κινητά είναι η ερώτηση? έχει καταφέρει κανείς με router να συνδεθεί με SA κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_orf Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Λογικό να αργήσει να πάει σε όλες τις συσκευές όπως και το 5G αλλά τουλάχιστον έγινε μια αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lakalim Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Αναρωτιέμαι όταν πιστοποιηθεί το 15 pro max για SA ποσό θα πάει 😂😂 Ρόδος😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Ιουνίου από motoboots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfree Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου από την ώρα που ενεργοποιηθηκε το 5g+ έχω αρκετές χαμένες κλήσεις. φαίνεται ότι το κινητό μου είναι εκτός δικτύου με φουλ σήμα. συμβαίνει και σε άλλους αυτο;; έχω το s23 ultra που θεωρητικά είναι και πιστοποιημενη συσκευή. έχω 2 κάρτες sim στο κινητό και οι δύο cosmote. αυτή που είναι NR SA είναι εκτός δικτύου και η άλλη που είναι NR NSA δουλεύει κανονικά. μόλις το βάλω λειτουργία πτήσης για να κάνει αποσύνδεση από το δίκτυο μετά δουλεύει και σε λίγη ώρα πάλι φαίνεται εκτός δικτύου. το έχει παρατηρήσει κανείς αυτο γιατί παίζει να φταίει και η κεραία που συνδέεται το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horrendous Δημοσ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Στις 26/6/2024 στις 10:46 ΜΜ, johnfree είπε από την ώρα που ενεργοποιηθηκε το 5g+ έχω αρκετές χαμένες κλήσεις. φαίνεται ότι το κινητό μου είναι εκτός δικτύου με φουλ σήμα. συμβαίνει και σε άλλους αυτο;; έχω το s23 ultra που θεωρητικά είναι και πιστοποιημενη συσκευή. έχω 2 κάρτες sim στο κινητό και οι δύο cosmote. αυτή που είναι NR SA είναι εκτός δικτύου και η άλλη που είναι NR NSA δουλεύει κανονικά. μόλις το βάλω λειτουργία πτήσης για να κάνει αποσύνδεση από το δίκτυο μετά δουλεύει και σε λίγη ώρα πάλι φαίνεται εκτός δικτύου. το έχει παρατηρήσει κανείς αυτο γιατί παίζει να φταίει και η κεραία που συνδέεται το κινητό Μίλα με την εταιρεία και ζήτα απενεργοποίηση της δυνατότητας αυτής. Είχα το ίδιο θέμα , ενώ με έδειχνε συνδεδεμένο στο ίντερνετ, δεν άνοιγαν σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα