Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Εκκίνηση του 5G+ δικτύου (5G SA) με ελάχιστες όμως συσκευές αρχικά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Makis101 said:

Έχω 23 ULTRA, και για την ώρα έχω αυτήν την απόδοση.....

Τοποθεσία Μεσολόγγι!!

Το σημαντικό είναι αν είχες λιγότερο πριν γιατί και το NR δίνει αυτές τις ταχύτητες αν είσαι στο τέλειο σημείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, vagvalas said:

*3001#12345#*

Πατήστε το στο iPhone (με 5g ) ( στο τηλεφωνο πρασινο, στα πληκτρα.) και μετά πατήστε το πλήκτρο της κλησης!

Θα σας βγει ένα μενού πατήστε το πρώτο.

Στο deployment type, θα δειτε μάλλον SA + NSA , (εχω την εντυπωση οτι εχω δει και μονο SA,) Άρα πάει να πει ότι παίζει ήδη σε iPhone..

Δοκιμάστε σε κεντρικές περιοχές όπως Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη κέντρο κι άλλες πολλές κέντρο γενικά, γιατί εκεί λογικά θα υπάρχει αν υπαρχει (SA) μόνο, Και ενημερώστε πίσω άμα πετύχετε κάτι.

Το SA ή το NSA δεν περιγράφει το αν ειναι standalone ή anchored στο 4G? 

Τι σχέση εχει με το 5G+ ? Βασικά τι είναι 5G+ γαμωταμαρκετινιστικαμουμεσα. 

Σε iPhone 15 Pro: 

image.png.0a85cdf3b56dfeffa133151b424eaa85.png

image.png.c6dd694be794ba610813bf0006e8b689.png

Στο ίδιο σημείο έπιανα παλιά κάπου 600Mbps.

Δεν ξέρω αν έχει ενεργοποιηθεί πάντως τόσο τα 600Mbps όσο και το 1Gbit ειναι ομολογουμένως εντυπωσιακά. 

Το upload πάλι όχι τόσο. 

1 ώρα πριν, SOCRATIS1000 είπε

Σπιτι με τωρα μαλλον με λιγη συννεφια 680 το ρουτερ huawei ,κινητο 850 ιδιο σημειο ,εσωτερικο χωρο και τα 2

Η συννεφιά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση στις επιδόσεις του σήματος κινητής τηλεφωνίας .

3 ώρες πριν, vagvalas είπε

*3001#12345#*

Πατήστε το στο iPhone (με 5g ) ( στο τηλεφωνο πρασινο, στα πληκτρα.) και μετά πατήστε το πλήκτρο της κλησης!

Θα σας βγει ένα μενού πατήστε το πρώτο.

Στο deployment type, θα δειτε μάλλον SA + NSA , (εχω την εντυπωση οτι εχω δει και μονο SA,) Άρα πάει να πει ότι παίζει ήδη σε iPhone..

Δοκιμάστε σε κεντρικές περιοχές όπως Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη κέντρο κι άλλες πολλές κέντρο γενικά, γιατί εκεί λογικά θα υπάρχει αν υπαρχει (SA) μόνο, Και ενημερώστε πίσω άμα πετύχετε κάτι.

Στην επιλογή που λές γραφει :  SA+NSA(3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, EobardThawne said:

Η συννεφιά δεν νομίζω να έχει καμία σχέση στις επιδόσεις του σήματος κινητής τηλεφωνίας .

Δεν ξερω ,σε κακο καιρο παντα πεφτω

Επεξ/σία από SOCRATIS1000

4 ώρες πριν, UnderZer0 είπε

Με gprs να βλεπες σε πόσα σημεία είχαμε

Η φαση οταν ειχαμε GPRS 

1mnu6w.gif

Poco F3 εδω απο κανονικο 5G. Θα δωσει κατι παραπανω το νεο SA?

viber-image-2024-05-07-18-15-21-360.jpg

• Haha 1

Επιβεβαιωνω και γω οτι στο iphone 15 pro max σύνδεση cosmote deployment type γραφει SA+NSA(3)

Είμαι τώρα μαρούσι μπροστα στο θερινό μίμης φωτόπουλος δλδ. πίσω από τον ΟΤΕ.

3 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Επιβεβαιωνω και γω οτι στο iphone 15 pro max σύνδεση cosmote deployment type γραφει SA+NSA(3)

Είμαι τώρα μαρούσι μπροστα στο θερινό μίμης φωτόπουλος δλδ. πίσω από τον ΟΤΕ.

Όποτε δεν έχεις ούτε εσυ SA. 

όταν στείλει carrier update, θα πάρουμε στα iPhone. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή σε πάρα πολλούς αυξήθηκε από 30% μέχρι και 100% η ταχύτητα στο 5G. Άσχετα με το SA ή όχι πιστεύω ότι είναι το νέο της χρονιάς!

Επεξ/σία από elpenor

"Cosmote 5G+ είναι σε θέση να ανοίξει το δρόμο για επαναστατικές εφαρμογές σε τομείς όπως η ιατρική, τα logistics, οι μεταφορές, το mobile gaming και το Internet of Things (IoT), εφαρμογές αναμένεται «να φέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής"

Απο το 3G τις ιδιες μλκιες επαναλαμβάνουν.....

• Like 1

Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω.

Για ποιες καινοτόμες εφαρμογές μιλάνε όταν στην Ελλάδα του 2024 υπάρχει ακόμα η έως 24 mbps ταχύτητα και την ίδια στιγμή μένει χωρίς παροχή του ιντερνετ ένα τεράστιο επαρχιακό δίκτυο που στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι και τουριστικό. 

Το τελευταίο διάστημα βλέπω κόσμο με κουτιά starlink και οι άνθρωποι έχουν τόσο ενθουσιασμό όχι για την υψηλή ταχύτητα άλλα για το οτι θα έχουν Ίντερνετ να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. 

Στην Ελλάδα όλα είναι παράλογα, είχα 24άρα και έπιανα 24 επειδή είμαι και κοντά στο καφάο. Πριν από 2 μήνες αναβάθμισα σε 50αρα και πιάνω στην καλύτερη 40/50.

Την ίδια στιγμή πουλάνε συμβόλαια κινητής με απεριόριστο χρόνο ομιλίας, 5.000+ sms και ούτε 8GB ανά μήνα και το τραγικό είναι πως ότι κι αν προωθήσουν βγαίνει ακριβότερο από την καρτοκινητή. Είναι τρελό όλο αυτό. 

Όσοι πιάνουν 5G (σε ορισμένες περιοχές) έχουν πρόβλημα με τα  δεδομένα και το γυρνάνε σε 4G γιατί καταλήγουν χωρίς Ίντερνετ, καίνε άπειρο mb. 

Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές είναι πληρωμένες ήδη, δεν μιλάμε καν για επένδυση από κρατικό ταμείο και εμείς είμαστε με τα ίδια εδώ και χρόνια.

Τι νόημα έχει η δήλωση του κ. Τσαμάζ όταν όλοι ξέρουμε ότι το Ίντερνετ - σήμα στην χώρα μας είναι πονεμένη ιστορία εδώ και χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...