Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να κανω resume στις σπουδες μου. Εαν εχω κανει εγγραφη το 2016 σε ενα ΤΕΙ, ξερετε ποτε διαγραφομαι?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ringil είπε

Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να κανω resume στις σπουδες μου. Εαν εχω κανει εγγραφη το 2016 σε ενα ΤΕΙ, ξερετε ποτε διαγραφομαι?

αναλογα τη σχολη. εκανες ανανεωση καθε φορα το εξαμηνο δηλωνες τυπικα μαθηματα?
το καλυτερο ειναι να πας απο εκει για να βγαλεις ακρη

Δημοσ.

Με βάση το νόμο που ισχύει αυτή τη στιγμή, και με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει ή δεν θα γίνει χρήση του δικαιώματος μερικής φοίτησης, πρέπει μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2025 να έχεις τελειώσει, γιατί από εκεί και μετά ξεκινάνε οι διαγραφές.

Δημοσ.

Στην γραμματεια ρωτησα αρχικα, αλλα δεν στην Λευκαδα δεν ειχαν ιδεα. Το θεμα ειναι αν μπορω να παρω παραταση με μερικη φοιτηση μεχρι να ολοκληρωσω της σπουδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Ringil είπε

Δεν υπάρχουν πλέον Τ.Ε.Ι.

Τα Τ.Ε.Ι. των Ιονίων Νήσων, έχουν απορροφηθεί από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Νόμος 4559/2018 - ΦΕΚ 142/Α/3-8-2018

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/tritobathmia-ekpaideuse/nomos-4559-2018-phek-142a-3-8-2018.html

Διάβασε προσεχτικά το άρθρο 13.

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Μπερδευτηκα λιγο με τι τιτλων σπουδων θα αποφοιτησω. Επικοινωνησα με τη γραμματεια, αναμενω τους κωδικους μου τωρα. Αυτο που δε μπορουν να μου απαντησουν ειναι ποτε ειναι η διαγραφη μου. Θεωρω απο αυτα που διαβαζω οτι θα ειναι 2026.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Ringil είπε

Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Μπερδευτηκα λιγο με τι τιτλων σπουδων θα αποφοιτησω. Επικοινωνησα με τη γραμματεια, αναμενω τους κωδικους μου τωρα. Αυτο που δε μπορουν να μου απαντησουν ειναι ποτε ειναι η διαγραφη μου. Θεωρω απο αυτα που διαβαζω οτι θα ειναι 2026.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 13 του Νόμου που σου παρέθεσα παραπάνω, αν ήθελες να πάρεις πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα έπρεπε να είχες καταθέσει σχετική αίτηση εντός χρονικού διαστήματος που ασφαλώς τώρα έχει λήξει. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι θα πάρεις πτυχίο ΤΕΙ.

Για την διάρκεια φοίτησης, διάβασε το παρακάτω σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2024-25 αλλιώς θα σε διαγράψουν. Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Αυγούστου του επομένου ημερολογιακού έτους. Δεν είμαι σίγουρη αν μπορείς να λάβεις μέρος και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2025. Βάσει της λογικής επειδή πρόκειται περί επαναληπτικής περιόδου, θα μπορείς.

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...