Προς το περιεχόμενο

Τελωνείο από Ιαπωνία

HypnoTask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, 🌞

Θέλω να αγοράσω κάποιες κασέτες πόκεμον από buyee.jp.

Οι κασέτες κοστίζουν περίπου 67€ η κάθε μια.

Γνωρίζω ότι πρέπει να πληρώσω τελωνείο αλλα πως μπορώ να το υπολογίσω για να μη μου έρθει ουρανοκατέβατο... 🥲

Η υπηρεσία έχει την δυνατότητα να μαζέψω όλες τι παραγγελιες μου στις αποθήκες τους και να τις στείλω ως ένα δέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγοραζω τακτικα απο Ιαπωνια αλλα δεν εχω καταφερει να βρω λογικη στον τροπο χρεωσης απο το τελωνειο.

Επι τις ουσιας, οτι κατσει θα χρεωσουν αλλα κανονικα πρεπει να περιμενεις χρεωθεις αναλογα τον τιμοκαταλογο των ελτα.

(Μην κανεις το λαθος να στειλεις με κουριερ γιατι θα σε γδαρουν, αν χρειαστει μονο ems που συνεργαζονται με τα ελτα)

https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1.pdf

Ενδεικτικα πριν δυο μηνες που πηγα Ιαπωνια εστειλα εδω ενα μπουκαλι με σακέ που δεν ηθελα να κουβαλαω στο ταξιδι γιατι φοβομουν μη σπασει. Η δηλωμενη τιμη ηταν 2000 γιεν (περιπου 14 ευρω) αλλα στην ετικετα του τελωνειου αναφερουν αξια προϊοντος 33 ευρω και χρεωθηκα αντιστοιχο φπα + εκτελωνισμο. Ο εκτελωνισμος ομως ηταν 2,5 ευρω που αντιστοιχει σε κατω απο 15 ευρω αξια οποτε υποθετω πως το 33 ευρω περιλαμβανει ταχυδρομικα εξοδα.

Γενικα παντως εχε υποψη πως πανω απο 150 ευρω συνολικη αξια θα εχεις επιπλεον χρεωση δασμων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...