Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά απέκτησα ένα πρόβλημα με το τηλέφωνό μου.Οταν το τηλέφωνο είναι σε portrait mode και κάνω swipe down  ενώ έχω ανοιχτή μια οποιαδήποτε εφαρμογή,αντί να εμφανίζεται η μπάρα με τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις δε γίνεται τιποτα.Στον Chrome μάλιστα κλείνει την καρτέλα που έχω ανοιχτή εκείνη τη στιγμή και μου δείχνει όλες τις ανοιχτές σελίδες.Οταν γυρίσω το τηλέφωνο σε landscape mode όλα καλά αν κάνω swipe down.Μπηκα σε safe mode και τα ίδια.Εχει κανεις  καμμια ιδέα?

Δημοσ.

Εδώ το ίδιο τηλέφωνο σαν δεύτερο και δεν έχω δει κατι τέτοιο. Το δοκίμασα και μόλις τώρα με ανοιχτή εφαρμογή και στο Chrome αλλά κατεβαίνει η μπάρα κανονικά με τις ειδοποιήσεις και σε Portrait και σε landscape mode.

Επανεκκίνηση σίγουρα έκανες. Τώρα εάν έχεις Backup δεδομένα και όλα δοκίμασε hard reset. 

Εμένα πρόσφατα μου έβγαλε security update αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με οτιδήποτε τέτοιο.

Δημοσ.

Και σε εμένα το.ιδιο έκανε μέχρι πριν λίγες μέρες μέχρι που σταμάτησε να το κάνει..Μάλιστα όταν έκανες swipe down από το κέντρο της οθόνης έβγαινε το shelf.Τωρα πρέπει να διαλέξω ή ενημερώσεις ή shelf και αυτά ποτέ πάνω από άλλη εφαρμογή.Και reboot έκανα και soft reset έκανα και εφαρμογές που είχα βάλει τις τελευταίες ημέρες έσβησα δεν έπιασε τίποτα.Μπορω να κάνω reinstall το τελευταίο update?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν κατάφερα να το κάνω να λειτουργεί και πάνω από άλλες εφαρμογές.Ενω είχα δει άπειρα βίντεο και διάφορες λύσεις(πάνω κάτω ίδιες)μπήκα στις επιλογές για προγραμματιστές και αλλαξα την εγκοπή από επιλογή τηλεφώνου σε γωνιακή και πλέον μπορεί να κατεβαίνει η notification bar .Το θέμα είναι πλέον άλλο.Παρατηρησα ότι στην πάνω πλευρά της οθόνης από την κάμερα και δίπλα δεν δουλεύει.Εβγαλα και ένα screenshot από μια εφαρμογή που τεσταρει την οθόνη.Μεχρι εκεί "διαβάζει". Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει η οθόνη στο σημείο μόνο εκεί? Υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο software το πρόβλημα ή τα έπαιξε η οθόνη μόνο σε εκείνο το σημείο? Υγ:Όπως δείχνει η φωτό το τηλέφωνο είναι γυρισμένο στο πλάι (landscape).Η περιοχή που φαίνεται κόκκινη μαύρη είναι αυτή που είναι δίπλα στη κάμερα και δε μπορώ να την πατήσω ώστε να γίνει 100% .

Screenshot_2024-06-13-14-46-23-06_80d113afa7fe9062e90e56bd32b7cc31.jpg.7d2d2139acf90f3ad28e2493e7d46b10.jpg

Επεξ/σία από kajwbtfe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...