Προς το περιεχόμενο

Καρτοκινητη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, 

Επειδή είμαι άσχετος από καρτοκινητα (έχω μόνο συνδέσεις).Μετά από αίτημα διακοπής σε cosmote tv μου δίνουν δώρο 1,5 gb και 200 λεπτά σε όλους για 2 καρτοκινητα για ένα χρόνο. 

Έχω ένα καρτοκινητο του μεγάλου σε vodafone που αραιά και που του βάζουμε χρόνο ομιλίας. 

Η ερώτηση μου είναι:

Μπορώ να μεταφέρω την υπάρχουσα γραμμή της vodafone σε cosmote και να βγάλω άλλη μια κάρτα για δεύτερο κινητό?

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνω ?(γίνεται ιντερνετικα) Υπάρχει περίπτωση να πάρουν από vodafone για αντιπροσφορά?(Βέβαια το συγκεκριμένο νούμερο είναι δηλωμένο στο όνομα της μητέρας του και σπάνια χρησιμοποιείται)

Πρέπει να επιλέξω κάποιο πρόγραμμα για να λάβω sim,κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω,κλπ...?

Είμαι εντελώς άσχετος με καρτοκινητα και τα σχετικά προγράμματα της cosmote και vodafone οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνω ?(γίνεται ιντερνετικα)

Από τη στιγμή που στο πρότειναν αυτοί, θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. Τώρα για τα υπόλοιπα φίλε μου, ρίξε μια ματιά στα sites των what's up, frog κτλ και αν έχεις απορίες μετά, το βλέπουμε 

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, soul_d είπε

Από τη στιγμή που στο πρότειναν αυτοί, θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. Τώρα για τα υπόλοιπα φίλε μου, ρίξε μια ματιά στα sites των what's up, frog κτλ και αν έχεις απορίες μετά, το βλέπουμε 

Μου είπαν ότι πρέπει να πάρω μια κάρτα από κατάστημα ή τηλεφωνικά και να κάνω μεταφορά την άλλη γραμμή και μετά θα με καλέσουν την άλλη βδομάδα για να ενεργοποιησουν το δώρο της ανανέωσης του cosmote tv στους 2 αριθμούς.

Έριξα μια ματιά στο whats up ,το frog δεν το κοίταξα (cosmote είναι?)

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έχει διαφορά πακέτα Εμείς τώρα σε αυτό που έχει απλά του βάζουμε 10 ευρώ ανά τρίμηνο περίπου, για ίντερνετ χρησιμοποιεί κυρίως wifi.Αυτα που είδα είναι ψιλοακριβα.Δε θέλω να βάζω κάθε μήνα χρήματα. 

Κάθε πότε θα πρέπει να ανανεώνουμε για να ισχύει ο αριθμός?Η προσφορά μου είπαν θα πιστώνεται ανά μήνα ασχέτως ενεργοποίησης πακέτου.200 λεπτά το μήνα ομιλία είναι οκ ,ούτως ή άλλως μιλάει κυρίως από viber με wifi.Για να τον βρίσκουμε εμείς κυρίως όταν είναι εκτός το θέλουμε.

Στις 11/6/2024 στις 10:08 ΜΜ, messinia3 είπε

Μου είπαν ότι πρέπει να πάρω μια κάρτα από κατάστημα ή τηλεφωνικά και να κάνω μεταφορά την άλλη γραμμή και μετά θα με καλέσουν την άλλη βδομάδα για να ενεργοποιησουν το δώρο της ανανέωσης του cosmote tv στους 2 αριθμούς.

Έριξα μια ματιά στο whats up ,το frog δεν το κοίταξα (cosmote είναι?)

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έχει διαφορά πακέτα Εμείς τώρα σε αυτό που έχει απλά του βάζουμε 10 ευρώ ανά τρίμηνο περίπου, για ίντερνετ χρησιμοποιεί κυρίως wifi.Αυτα που είδα είναι ψιλοακριβα.Δε θέλω να βάζω κάθε μήνα χρήματα. 

Κάθε πότε θα πρέπει να ανανεώνουμε για να ισχύει ο αριθμός?Η προσφορά μου είπαν θα πιστώνεται ανά μήνα ασχέτως ενεργοποίησης πακέτου.200 λεπτά το μήνα ομιλία είναι οκ ,ούτως ή άλλως μιλάει κυρίως από viber με wifi.Για να τον βρίσκουμε εμείς κυρίως όταν είναι εκτός το θέλουμε.

Κάθε 3 μήνες ανανέωση θέλει ώστε να είναι ενεργά… προτίμησε τη Frog για τέτοια περίπτωση. Είναι καλύτερη από το What’s Up.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...