megapaixtaras Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου το κινητο ειναι του ανιψιου μου,σαμυ,ξαφνικα γραφει πανω περνωντας σαν ενα μπανερ οτι δεν εχει καρτα σιμ,μονο εκτατες κλησεις.βαλαμε την καρτα σε αλλο κινητο και λειτουργει κανονικα.γνωριζετε τι ειδους ειναι το προβλημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Βάλτε άλλη κάρτα στο κινητό που έχει το πρόβλημα να δείτε αν δουλευει. Το κινητό έχει θέση μόνο για μία sim?
odys03 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Υπήρξε κάποια πτώση χτύπημα; Δοκιμάστε μια άλλη sim στο κινητό του ανιψιού, αν δεν δέχεται και εκείνη, τότε υπάρχει πρόβλημα στις επαφές.
megapaixtaras Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου τα καναμε ολα αυτα σε ενα καταστημα γερμανος οπου οι υπαλληλοι αποδειχθηκαν αχρηστοι ειτε λογω ελλεηψης διαθεσης ειτε λογω κακης γνωσης,οπως και να εχιε αυτο δειχνει το αποτελεσμα της ενασχολησης τους με το κινητο . πηγα μετα σε εναν ιδιωτη τεχνικο που ηξερα και εβαλε την καρτα σωστα και ειναι παλι σε λειτουργια.ναι οπως το ακουσατε.αντε εγω δεν την εβαλα σωστα,πες δεν ειναι και επαγγελματιας,προσωπικα εχω να βαλω καρτα σε κινητο πολλα χρονια λογω apple. οι 2 αχρηστοι υπαλληλοι μου που εκαναν και παρατηρηση οτι δεν την εβαλα σωστα ,ποσο σωστα την εβαλαν αυτοι??? πηγα μετα και τους εκραξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα