Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γάτα μου πρόσφατα γέννησε, πέρασε σχεδόν 2 μήνες μαζί με τα γατάκια ωστόσο τα χαρίσαμε. Ήταν λίγο μελαγχολική αλλά φάνηκε να το ξεπερασε. Εξαφανίστηκε για 2 μερες και έπειτα αφότου εμφανίστηκε ξανα δεν μπορούσα καλά καλά να περπατήσει, είναι εξαντλημενη, δεν πλενεται, δεν τρώει δεν πίνει νερό, μοιάζει να μην μας αναγνωρίζει και δεν έχει σχεδόν καμία βλεμματικη επαφή. Προσπαθούμε να την πιάσουμε προκειμένου να την δει γιατρός και αγριεύει αφάνταστα. Δεν ξέρω τι να κάνω 😭 δεν θέλω να την χάσω..αλλα δεν βοηθά καθόλου τον εαυτό της μοιάζει σαν να μην μας αναγνωρίζει πια( είναι σχεδόν 2,5 ετών)

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβώς περιμένεις να σου πει κάποιος εδω μέσα, πέρα από το «να την πας άμεσα σε έναν κτηνίατρο»? 

• Like 8
Δημοσ.

επειδη το εχω ξαναδει το εργο. μηηηηπως της τα πηρατε ωρες η μερες μετα τη γεννα? σε καθε περιπτωση ισχυει το απο πανω.

• Super Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

επειδη το εχω ξαναδει το εργο. μηηηηπως της τα πηρατε ωρες η μερες μετα τη γεννα? σε καθε περιπτωση ισχυει το απο πανω.

Εμένα επίσης όλο αυτό μου θυμίζει κάτι θέματα μερικές εβδομάδες πριν, αλλα τέλος πάντων… 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Οχι!! Έμειναν 2 μήνες μαζί της για πιο λόγο να πω ψέματα ενώ ζητάω την γνώμη σας; να την σώσω θέλω! 

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Τι ακριβώς περιμένεις να σου πει κάποιος εδω μέσα, πέρα από το «να την πας άμεσα σε έναν κτηνίατρο»? 

Περιμένω μήπως έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον με γατούλα προκειμένου να μου πει μια γνώμη😀

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το πολύ πολύ να σου πούμε να την ξεματιάσεις…

Σοβαρά πάντως: Αν δεν την πας άμεσα σε γιατρό, την καταληξη την ξέρεις… 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...