denexo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 .....Ακούστε λοιπόν το πρόβλημά μου. Εδώ και κανά δύο βδομάδες το κινητό είχε πάψει να είναι πλέον αξιόπιστο.Όταν με έπαιρναν τηλέφωνο, ή θα τους άκουγα αλλά δεν θα μπορούσαν να με ακούσουν ή ούτε θα τους άκουγα ούτε θα με άκουγαν.Αυτό μου το παρουσίασε στην πρώτη εβδομάδα χρήσης πολύ σπάνια και λέω μπορεί να φταίει ίσως το δίκτυο.Όσο πέρναγε ο καιρός γινόταν όλο και πιο έντονο έως ώτου να φτάσουμε την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμμένα την Τρίτη όπου δεν σταύρωσα κλήση.Το πάω λοιπόν στο εξουσιοδοτημένο service της SE στο City Plaza στην λεωφόρο Βουλιαγμένης με επωνυμία TeleService.Από εξυπηρέτηση χάλια αφού οι υπάλληλοι δεν σου έδιναν σημασία.Με τα πολλά το αφήνω λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι θα περαστεί μόνο το καινούριο firmware και ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.Πάει και το παίρνει την Παρασκευή ο αδερφός όπως μου είχαν πει(πολύς χρόνος αλλά λέω άντε δεν πειράζει). Το κινητό όμως εγώ δεν το πήρα στα χέρια μου παρά μόνο το βράδυ.Με το που το ανοίγω τι βλέπω...η πάνω κατεύθυνση του μοχλού δεν δούλευε,το καπάκι εσωτερικά πάνω από την οθόνη είχε ένα μεγάλο κόκκο βρωμιάς σε σημείο που στην αρχή νόμισα ότι η οθόνη πέταξε καμμένο pixelάκι και το αποκορύφωμα....δαχτυλιές στην TFT οθόνη κατά μήκος της αριστερής πλευράς.Φυσικά τρελλάθηκα,και ενώ το χαρτί έγραφε μόνο σαν αιτιολογία "Αναβάθμιση χωρίς χρέωση" αυτοί το είχαν ανοίξει και μου κατέστρεψαν το κινητό (ημερομηνία αγοράς 07/07/2004 από Γερμανό). Πήρα σήμερα πρωί πρωί στην SE στο 80111810810 αλλά ο υπάλληλος μου είπε πολύ ευγενικά να πάω στο service από Δευτέρα να τους μιλήσω και αν παρουσιαστεί πρόβλημα να τους πάρω τηλέφωνο πάλι από εκεί. Ρε σεις παιδιά πάω να τρελλαθώ.Έδωσα τα ζεστά μου 265Ε (με επιδότηση από Cosmote) για να πάρω το κινητό και μόνο που δεν μου το διέλυσαν.Πείτε και μου και εσείς τι θα κάνατε στην περίπτωσή μου.Please!!!!!!!!!!!! Υ.Γ.1 Συγγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά καταλαβαίνετε πως νιώθω αυτή την στιγμή. Υ.Γ.2 Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 den 8a to phgaina para mono se antiproswpia...pantws apo oti 3erw to service ths SE einai apo ta kalytera sthn Ellada (se sxesh me alles etaireies...) hope na pane ola kala...
denexo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Όταν λες αντιπροσωπεία τι εννοείς;Γιατί αν εννοείς την SE Ελλάδος(στα καινούρια γραφεία στο Χαλάνδρι) δεν δέχονται κοινό όπως μου είπαν.
Founes Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 egw tha pigena sto sigekrimeno katastima kai tha ekana mega samata... tha zitaga ton proistameno tou katastimatos kai tha apilousa me disfimisi se forums kai til. stin prostasia katanalwti kalos i kakos me to na ginese kathiki kai agrikos vgazeis akri me kati tetoious
spybol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Παντως οταν κανεις αναβαθμιση στο κινητο παντα στο ανοιγουν για να δουν μηπως εχει παρει μεσα υγρα.Αλλα ειναι ηλιθιοι πολλοι και δεν προσεχουν καθολου και στο δινουν πισω λες και βομβαρδιστηκε..Πηγαινε το πισω απο εκει που το εδωσες για σερβις και ριξτους κανα βρισιμο και θα στο χανακαθαρισουν...
ATG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Pedia distichos to service tis SE papala. Eklisan ola ta service tis suidikis kinitis ke pleon ta pame stus exusiodotimenus dealers, i opii an den mporesun na ta diorthosun ta pane afti stin se (i guess).
Founes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Pedia distichos to service tis SE papala. Eklisan ola ta service tis suidikis kinitis ke pleon ta pame stus exusiodotimenus dealers, i opii an den mporesun na ta diorthosun ta pane afti stin se (i guess). logikotato mou akougete... idika to katastima tou peiraia to xerw kala! den ypirxe periptwsi na stathei ena tetoio magazi me to proswpiko pou eixe... apisteutoi typoi... sto p@utso tous ola... idika auti i "evgenestati" pou apandouse sto tilefono ti na sas pw... exw vrei ena magazaki ston peiraia pados pou ta paidia einai korifi... den postarw leptomeries gia na min thewrithei diafimisi... an kapoios thelei... PM!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Στειλε PM με περισσοτερες λεπτομεροιες φιλαρακι γιατι ενδιαφερομαι για το Κ700ι και μπορει να μου χρειαστει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.