Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα συνδεσει το κινητο στον υπολογιστη μου για να κατεβασω καποιες φωτογραφιες. Λαθη γινανε και πριν κανω paste απο τον φακελο τις καμερας του κινητου μου σε εναν φακελο του υπολογιστη τις εκανα κατα λαθος permanent delete. Δεν τις βρισκω ουτε στα recently deleted του κινητου ουτε στο recycle bin του υπολογιστη, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τις κανω recover? 

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα suggestions, δυστυχως τα δοκιμασα και δεν πετυχαν αυτες μεθοδοι, δεν μπορω να τις βρω.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ansof είπε

Ευχαριστω για τα suggestions, δυστυχως τα δοκιμασα και δεν πετυχαν αυτες μεθοδοι, δεν μπορω να τις βρω.

Πριν πολλά χρόνια διέγραψα κατά λάθος όλες τις φωτο απο το κινητό μου. Χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα που λεγόταν Recuva και ανέκτησα το 90%. Μακάρι να σε βοηθήσει.

Δημοσ.
Στις 11/6/2024 στις 2:46 ΜΜ, ansof είπε

Ειχα συνδεσει το κινητο στον υπολογιστη μου για να κατεβασω καποιες φωτογραφιες. Λαθη γινανε και πριν κανω paste απο τον φακελο τις καμερας του κινητου μου σε εναν φακελο του υπολογιστη τις εκανα κατα λαθος permanent delete. Δεν τις βρισκω ουτε στα recently deleted του κινητου ουτε στο recycle bin του υπολογιστη, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τις κανω recover? 

https://www.ccleaner.com/el-gr/recuva

Χρησιμοποιήσε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...