Προς το περιεχόμενο

Gap Ελληνικό e-shop -50% σε όλα

darkmatinee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για προτείνετε ρε παιδιά τι να κάνουμε όσοι δεν έχουμε παραλάβει;

Παραγγελία απο 11/6, τηλέφωνα δεν απαντάνε, έγραψα και mail, επίσης δεν απαντάνε.

• Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ακυρωσα και εγω , μεσω σκρουτζ ηταν η παραγγελια , μου επεστρεψαν κατευθειαν το ποσο
Και επειδη την ακυρωσα το σκρουτζ δεν με αφηνει να βαλω κριτικη στο καταστημα ...

Αναφορά σε κείμενο

Σε ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης αξιολόγησης για ακυρωμένες παραγγελίες μέσω Skroutz Marketplace.

Η ομάδα μας ερευνά το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να προστεθεί αυτή η δυνατότητα το συντομότερο δυνατόν.

• Sad 1
  • Haha 1

Εμένα εντωμεταξύ μου την ακύρωσαν μόνοι τους, ενώ είχα όλη την καλή διάθεση να περιμένω, εντωμεταξύ είχα αγοράσει από τις πρώτες ώρες της προσφοράς και είχα κάνει και σχετικά βιαστικά την παραγγελία, τόσο βιαστικά που δεν ήμουν σίγουρος αν μου έκαναν τα νούμερα.

Απαράδεκτοι πάντως, εντάξει δεν κάνεις internet wide προσφορά αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.

• Like 1

Από το σκρουτζ ακύρωσαν την παραγγελία μου!

Απαράδεκτη η GAP με προσφορές που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει😡 

Εγώ το πήγα σε άλλο επίπεδο. Αφού παρέλαβα μετά κόπων κ βασάνων , έστειλα πίσω δυο ρούχα για αλλαγή νούμερου από τις 27/6. Και βέβαια ούτε κιχ από γκαπ… ούτε έστω αν τα παρέλαβαν. Τηλέφωνα ούτε καν δε σηκώνουν. 😂 YOLO! 

• Haha 1

4 ώρες πριν, GeeJay είπε

Εγώ το πήγα σε άλλο επίπεδο. Αφού παρέλαβα μετά κόπων κ βασάνων , έστειλα πίσω δυο ρούχα για αλλαγή νούμερου από τις 27/6. Και βέβαια ούτε κιχ από γκαπ… ούτε έστω αν τα παρέλαβαν. Τηλέφωνα ούτε καν δε σηκώνουν. 😂 YOLO! 

δηλ.τι καταλαβες

θες να διαβαζουμε τις αναρτησεις σου μεχρι το τελος του καλοκαιριου????😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...