Cartman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Θαύμα! Θαύμα! Παρέλαβα κι εγώ μετά από 14 ημέρες! (gap.com.gr) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2024 από Cartman 1
GeeJay Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Μόλις έλαβα μειλ από το boxnow. 14 μέρες μετά. Καλά και γρήγορα πηγε και αυτό 😂 1
recon3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Για προτείνετε ρε παιδιά τι να κάνουμε όσοι δεν έχουμε παραλάβει; Παραγγελία απο 11/6, τηλέφωνα δεν απαντάνε, έγραψα και mail, επίσης δεν απαντάνε. 1 1
charlie_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 εγω ζητησα κ πηρα επιστροφη χρηματων (πιστωση ποσου) 1
manapa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Την ακυρωσα και εγω , μεσω σκρουτζ ηταν η παραγγελια , μου επεστρεψαν κατευθειαν το ποσο Και επειδη την ακυρωσα το σκρουτζ δεν με αφηνει να βαλω κριτικη στο καταστημα ... Αναφορά σε κείμενο Σε ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης αξιολόγησης για ακυρωμένες παραγγελίες μέσω Skroutz Marketplace. Η ομάδα μας ερευνά το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να προστεθεί αυτή η δυνατότητα το συντομότερο δυνατόν. 1 1
stafftw Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Εμένα εντωμεταξύ μου την ακύρωσαν μόνοι τους, ενώ είχα όλη την καλή διάθεση να περιμένω, εντωμεταξύ είχα αγοράσει από τις πρώτες ώρες της προσφοράς και είχα κάνει και σχετικά βιαστικά την παραγγελία, τόσο βιαστικά που δεν ήμουν σίγουρος αν μου έκαναν τα νούμερα. Απαράδεκτοι πάντως, εντάξει δεν κάνεις internet wide προσφορά αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. 1
nk9 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Τα νούμερα, πάντως, είναι σχετικά άνετα. Για άνθρωπο 1,83 και 102 κιλά το XL στα μπλουζάκια ήταν ok.
kwma Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Από το σκρουτζ ακύρωσαν την παραγγελία μου! Απαράδεκτη η GAP με προσφορές που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει😡
GeeJay Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Εγώ το πήγα σε άλλο επίπεδο. Αφού παρέλαβα μετά κόπων κ βασάνων , έστειλα πίσω δυο ρούχα για αλλαγή νούμερου από τις 27/6. Και βέβαια ούτε κιχ από γκαπ… ούτε έστω αν τα παρέλαβαν. Τηλέφωνα ούτε καν δε σηκώνουν. 😂 YOLO! 1
ioannischr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, GeeJay είπε Εγώ το πήγα σε άλλο επίπεδο. Αφού παρέλαβα μετά κόπων κ βασάνων , έστειλα πίσω δυο ρούχα για αλλαγή νούμερου από τις 27/6. Και βέβαια ούτε κιχ από γκαπ… ούτε έστω αν τα παρέλαβαν. Τηλέφωνα ούτε καν δε σηκώνουν. 😂 YOLO! δηλ.τι καταλαβες θες να διαβαζουμε τις αναρτησεις σου μεχρι το τελος του καλοκαιριου????😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα