txcellas Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Ο αριθμός παραγγελίας μου μετά τα μηδενικά ξεκινάει από 86.. Μου είπανε ότι είναι περίπου στη μέση η παραγγελία μου όποτε οι παραγγελίες με μικρότερο νούμερο παραδόθηκαν ήδη και αυτές με μεγαλύτερο νούμερο θα αργήσουν λίγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, txcellas είπε Ο αριθμός παραγγελίας μου μετά τα μηδενικά ξεκινάει από 86.. Μου είπανε ότι είναι περίπου στη μέση η παραγγελία μου όποτε οι παραγγελίες με μικρότερο νούμερο παραδόθηκαν ήδη και αυτές με μεγαλύτερο νούμερο θα αργήσουν λίγο παραπάνω. και εμενα απο 86.. οποτε παμε για χριστουγεννα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου τυχεροι οσοι παραγγειλαν μακρυμανικα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου #0000854xx... και ακόμα περιμένω.... Μόνο ένα email ότι θα καθυστερήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Μου ήρθε email νωρίτερα ότι το δέμα έχει αποσταλει από την gap (το εχω βάλει μέσω box) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, txcellas είπε Μου ήρθε email νωρίτερα ότι το δέμα έχει αποσταλει από την gap (το εχω βάλει μέσω box) Από περιέργεια τι νούμερα παραγγελίας έχεις; Επεξ/σία 22 Ιουνίου από GeeJay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 865.. και άλλα 2 νούμερα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwma Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Το κατάστημα ακόμη ετοιμάζει την παραγγελία μου!Οπως λέει κι ένας ποιητής: «…σημασία δεν έχει η άφιξη, ο προορισμός αλλά η διαδρομή, το ταξίδι…»! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Ήρθε μόλις στο box σε εμένα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου αντε επιτελους συσκευαστηκε η παραγγελια μου και φευγει κατι κινηθηκε και δω λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Tι στο καλό., μόνο η δικιά μου έχει κόκαλα; Αυτο δεν είναι GAP, αυτό είναι GTP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Παρέλαβα χτες τις παραγγελίες μου απο bownow. Όλα κομπλέ ηταν και τα νούμερα και τα μπλουζάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Μου ήρθε mail από τα intersport ότι έστειλαν την παραγγελία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Σήμερα πάντως ούτε τα τηλέφωνα απαντάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwnas28 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Παραγγελία 11/6 κ η μόνη ενημέρωση που είχα είναι το μειλ επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Βλέπω να παραλαμβάνω το φθινόπωρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα