Rebelos2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, camel555 είπε Κατά των προσφορών να υποθέσω; Αυτό ακριβώς, δεν έχουν στείλει ούτε ένα mail... Αναφέρεται στον G.A.P. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 15 ώρες πριν, camel555 είπε Κατά των προσφορών να υποθέσω; ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου βγήκε τότε πρωθυπουργός λέγοντας το περίφημο "λεφτά υπάρχουν". Λίγο καιρό μετά, από το Καστελόριζο μας είπε πως δεν υπάρχουν κ πάμε στο ΔΝΤ ..... όπου μετά ο "τρως" (επειδή κ τον ήπιαμε αλλά κ τον φάγαμε) Σκάν μας είπε bon courage ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, Kthulhou είπε bon courage https://en.m.wikipedia.org/wiki/Olli_Rehn αν θυμάμαι σωστά και το είχε πει και στα ελληνικά μάλιστα. Υ.Γ. Σωστά θυμάμαι Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου εγώ πάντως είχα κάνει παραγγελία μέσα απο την σελίδα της gap και μου ήρθε μετά απο 2 μέρες με courier. Μάλιστα επειδή την ημέρα της παράδοσης είχε 40+ oC είχα πει στο courier να μου το φέρει την επόμενη μέρα αλλά ο άνθρωπος το έφερε τελικά την μέρα της παράδοσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Και εγώ παρέλαβα σήμερα το πρωί από Locker Box Now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Εγώ πάλι από τα intersport ακόμα περιμένω, δυνατότητα σε box now locker δεν μου έδιναν και την Δευτέρα απλά ήρθε mail ότι δεν με έχουν ξεχάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εγώ πάλι από τα intersport ακόμα περιμένω, δυνατότητα σε box now locker δεν μου έδιναν και την Δευτέρα απλά ήρθε mail ότι δεν με έχουν ξεχάσει... δεν παιζω! σεμενα ουτε ημαιηλ οτι δεν με ξεχασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, ioannischr είπε δεν παιζω! σεμενα ουτε ημαιηλ οτι δεν με ξεχασαν Τέρμα γενικό το mail μιας και το λινκ για την εξέλιξη της παραγγελίας το εμφανίζει χωρίς κατευθείαν τον κωδικό αναζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Τέρμα γενικό το mail μιας και το λινκ για την εξέλιξη της παραγγελίας το εμφανίζει χωρίς κατευθείαν τον κωδικό αναζήτησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Έχουν περάσει ήδη 10 μέρες. Πότε περιμένουν να τα στείλουν; Αφού τελειώσει το καλοκαίρι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwma Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Έφτασε 20 ο μήνας, η παραγγελία όμως δεν έφτασε στη μεταφορική, γιατί το κατάστημα ακόοοομη ετοιμάζει την παραγγελία μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν οτι πήρε φωτιά βάρη Κορωπίου και δεν έχουν ρεύμα σε ένα εργοστάσιο τους και κατι τέτοια.. Σκέφτομαι να το ακυρώσω.. έχετε παραλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Ακόμα περιμένω και εγώ … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Όχι και εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα