Rebelos2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, camel555 είπε Κατά των προσφορών να υποθέσω; Αυτό ακριβώς, δεν έχουν στείλει ούτε ένα mail... Αναφέρεται στον G.A.P. 2
Kthulhou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, camel555 είπε Κατά των προσφορών να υποθέσω; ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου βγήκε τότε πρωθυπουργός λέγοντας το περίφημο "λεφτά υπάρχουν". Λίγο καιρό μετά, από το Καστελόριζο μας είπε πως δεν υπάρχουν κ πάμε στο ΔΝΤ ..... όπου μετά ο "τρως" (επειδή κ τον ήπιαμε αλλά κ τον φάγαμε) Σκάν μας είπε bon courage ! 1
Doubt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, Kthulhou είπε bon courage https://en.m.wikipedia.org/wiki/Olli_Rehn αν θυμάμαι σωστά και το είχε πει και στα ελληνικά μάλιστα. Υ.Γ. Σωστά θυμάμαι Spoiler 2
_filippos_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 εγώ πάντως είχα κάνει παραγγελία μέσα απο την σελίδα της gap και μου ήρθε μετά απο 2 μέρες με courier. Μάλιστα επειδή την ημέρα της παράδοσης είχε 40+ oC είχα πει στο courier να μου το φέρει την επόμενη μέρα αλλά ο άνθρωπος το έφερε τελικά την μέρα της παράδοσης. 1
vagmouk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Και εγώ παρέλαβα σήμερα το πρωί από Locker Box Now.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Εγώ πάλι από τα intersport ακόμα περιμένω, δυνατότητα σε box now locker δεν μου έδιναν και την Δευτέρα απλά ήρθε mail ότι δεν με έχουν ξεχάσει...
ioannischr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εγώ πάλι από τα intersport ακόμα περιμένω, δυνατότητα σε box now locker δεν μου έδιναν και την Δευτέρα απλά ήρθε mail ότι δεν με έχουν ξεχάσει... δεν παιζω! σεμενα ουτε ημαιηλ οτι δεν με ξεχασαν
Grim Ripper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 50 λεπτά πριν, ioannischr είπε δεν παιζω! σεμενα ουτε ημαιηλ οτι δεν με ξεχασαν Τέρμα γενικό το mail μιας και το λινκ για την εξέλιξη της παραγγελίας το εμφανίζει χωρίς κατευθείαν τον κωδικό αναζήτησης.
nk9 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Τέρμα γενικό το mail μιας και το λινκ για την εξέλιξη της παραγγελίας το εμφανίζει χωρίς κατευθείαν τον κωδικό αναζήτησης. 1
Zus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Έχουν περάσει ήδη 10 μέρες. Πότε περιμένουν να τα στείλουν; Αφού τελειώσει το καλοκαίρι...;
kwma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Έφτασε 20 ο μήνας, η παραγγελία όμως δεν έφτασε στη μεταφορική, γιατί το κατάστημα ακόοοομη ετοιμάζει την παραγγελία μου! 1
txcellas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Πήρα σήμερα τηλ και μου είπαν οτι πήρε φωτιά βάρη Κορωπίου και δεν έχουν ρεύμα σε ένα εργοστάσιο τους και κατι τέτοια.. Σκέφτομαι να το ακυρώσω.. έχετε παραλάβει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα