camel555 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 14 ώρες πριν, txcellas είπε Ομοίως και εμένα τίποτα παραπάνω! Τα ίδια και εδώ... Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, είδα ότι είναι από Δευτέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου απαραδεκτοι τα περιμενα για το σκ, αγορα απο ιντερσπορτ μαρεσει που με διαβεβαιωσαν οτι μεχρι χθες θα αναχωρουσε η παραγγελια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Εμένα πρέπει να ήρθε αλλά η ταχυδρομική τον παίζει οπότε πρέπει να πάω από εκεί.. να συρω το κουφάρι μου να περιμένω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwma Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Παρηγγειλα μεσω σκρουτζ. Το κατάστημα ακόμη ετοιμάζει την παραγγελία μου!!!😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Ρε παιδιά τι απαράδεκτη κατάσταση είναι αυτή. Δεν έχει και κάνα τηλ να πάρουμε. Έψαχνα σήμερα δεν βρηκα κάτι. Πόσοι περιμένουμε ακόμα για την παραγγελία μας; Κάπως πρέπει να κινηθούμε για να βγάλουμε μια άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Και εγώ αναμονή από Intersport, μάλλον με βλέπω να το ακυρώνω και να γίνετε επιστροφή στα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2 ώρες πριν, GeeJay είπε Ρε παιδιά τι απαράδεκτη κατάσταση είναι αυτή. Δεν έχει και κάνα τηλ να πάρουμε. Έψαχνα σήμερα δεν βρηκα κάτι. Πόσοι περιμένουμε ακόμα για την παραγγελία μας; Κάπως πρέπει να κινηθούμε για να βγάλουμε μια άκρη. Υπάρχει κανονικά τηλέφωνο, σήμερα πήρα. 210-22 02 662 (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-17.00), το γράφει στο επίσημο site... Μου είπαν ότι έλαβαν 5.000 παραγγελίες, τους ευχήθηκα του χρόνου να λάβουν 1εκ, μου είπαν τέλος τις βδομάδας θα στείλουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Και εγώ αναμονή από Intersport, μάλλον με βλέπω να το ακυρώνω και να γίνετε επιστροφή στα χρήματα. Intersport είχα παραγγείλει κάτι χαζοπαπούτσια των 14ε. Καμία ενημερώση για 2-3 μέρες. Μόλις έφυγαν ήρθαν άμεσα με boxnow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, camel555 είπε Υπάρχει κανονικά τηλέφωνο, σήμερα πήρα. 210-22 02 662 (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-17.00), το γράφει στο επίσημο site... Μου είπαν ότι έλαβαν 5.000 παραγγελίες, τους ευχήθηκα του χρόνου να λάβουν 1εκ, μου είπαν τέλος τις βδομάδας θα στείλουν... Άντε να δούμε μέχρι τέλος εβδομάδας…. παντως όσο φόρτο και να έχουν τουλάχιστον ενημέρωση στον κόσμο μέσω μειλ για την παραγγελία θα έπρεπε να έκαναν. Στην τελική αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τον φόρτο ενός προμο , τι το θέλουν; 😂 Επεξ/σία 18 Ιουνίου από GeeJay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Και σε μένα άκρα του τάφου σιωπή. Άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Πήρα τηλ για ενημέρωση. Αργούν λόγω όγκου παραγγελιών και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι να μαζέψουν από τα διαφορά μαγαζιά και τα ρούχα παραγγελίας όποτε μέσα στις επόμενες μέρες ίσως δούμε φως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo.K Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Πρώτη φορά έκανα παραγγελία μέσω skroutz , η παραλαβή έγινε σε 2 ημέρες άμεσα σε skroutz point, προφανώς μέσω skroutz προχώρησαν καλύτερα , πολύ ποιοτικά προϊόντα 🤘 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Μου φέραν σήμερα το μπλουζάκι.Απο το site το είχα παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου πάτε όλοι μαζί στο Καστελόριζο με τα gap σας κ τραβήξτε ένα video όλοι μαζί να φωνάζετε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!! μόλις ανέβει στα σόσιαλ, θα κάνει θραύση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε πάτε όλοι μαζί στο Καστελόριζο με τα gap σας κ τραβήξτε ένα video όλοι μαζί να φωνάζετε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!! μόλις ανέβει στα σόσιαλ, θα κάνει θραύση !!! Κατά των προσφορών να υποθέσω; 19 ώρες πριν, GeeJay είπε Άντε να δούμε μέχρι τέλος εβδομάδας…. παντως όσο φόρτο και να έχουν τουλάχιστον ενημέρωση στον κόσμο μέσω μειλ για την παραγγελία θα έπρεπε να έκαναν. Στην τελική αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τον φόρτο ενός προμο , τι το θέλουν; 😂 Αυτό ακριβώς, δεν έχουν στείλει ούτε ένα mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα