mindreader Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Εδω και καιρο σκεφτομαι την αγορα καταψυκτη. Συγκεκριμενοι λογοι ομως, με αποτρεπουν. Ας πουμε τι θα ηθελα: - Κάθετο, όχι μπαουλο - Πολυ στενο σε πλατος (σαν ψυγειακι mini bar) - Inverter υπαρχει; Θελω την μικροτερη δυνατη καταναλωση. Οτι εχω δει, καιει σχεδον οσο ενα...ψυγειο ακομη, με μονη εξαιρεση οτι δεν το ανοιγοκλεινεις συνεχεια ωστε να χανει ψυξη. Οταν ολοκληρο ψυγειο inverter, εχει ονομαστικη καταναλωση ετησιων 250kwh, και το λεω σαν μετρο συγκρισης για να εχουμε μια βαση να μιλαμε κι οχι γιατι δεν ξερουμε οτι σε πραγματικες συνθηκες ειναι παραπανω, σε ονομαστικες τιμες ομως, δεν μπορω να δεχτω οτι ενας καταψυκτης απο μονος του, μικροτερου μεγεθους, ανοιγομενος ελαχιστες φορες, και με απαιτηση δικη μου για inverter αν υπαρχει φυσικα, δεν θα πρεπει να κυμαινεται στις 120kwh ετησιως. Αν δεν υπαρχει ομως κατι σε χαμηλες καταναλωσεις, δεν προκειται να εχω ουσιαστικα 2 'ψυγεια' να καινε στο σπιτι, πλεον τα μετραω ολα στις καταναλωσεις. - Νορμαλ τιμη αγορας (περι τα 300ε θα ηταν καλα) - Χαμηλο υψος (σαν ψυγειακι mini bar) - Καλη, αξιοπιστη μαρκα (οχι φασον) ------ Εγω οσο και αν ψαχνω, δεν εχω εντοπισει κατι σε αυτα τα χαρακτηριστικα. Αν καποιος το εχει ψαξει και ειχε στο παρελθον παρομοιες προτιμησεις, ας το αναφερει, να δουμε τι υπαρχει απο επιλογες στην αγορα, αν υπαρχει φυσικα.
mindreader Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου Δεν θα επρεπε, εφοσον απο πλευρας ογκου - μιλω για οσο το δυνατον μικροτερο καταψυκτη και οχι σε στυλ ειτε μεγαλου ψυγειου ειτε σαν των παγωτων στα περιπτερα, να ειναι μικροτερες οι καταναλωσεις;
gpapadakis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι μικρότερη η κατανάλωση γιατί ένας καταψύκτης πρέπει να κατεβάζει στο -18 πχ σε όλο τον όγκο του σε αντίθεση με ένα ψυγείο που στη συντήρηση έχει μικρότερη ψυξη (και συνήθως έχει μικρότερη κατάψυξη και μεγαλύτερη συντήρηση). Επεξ/σία 14 Ιουνίου από gpapadakis 1
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου On 14/06/2024 at 18:47, gpapadakis said: Όχι δεν είναι μικρότερη η κατανάλωση γιατί ένας καταψύκτης πρέπει να κατεβάζει στο -18 πχ σε όλο τον όγκο του σε αντίθεση με ένα ψυγείο που στη συντήρηση έχει μικρότερη ψυξη (και συνήθως έχει μικρότερη κατάψυξη και μεγαλύτερη συντήρηση). Αρα ισως, μονο με μικρο μεγεθος καταψυκτη, να υπηρχε κατι με οντως χαμηλη καταναλωση, με την εννοια οτι θα ειχε λιγοτερο εσωτερικο χωρο να ψυξει. Σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα