snowman7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Θέλω να αγοράσω ένα κλουβάκι στυλ doblo ας πούμε, για μετακίνηση στο χωριό μου και να βάζω τα εργαλεία μου για κλαδέματα και μετριο φόρτωμα ελιές σε πολύ βατούς χωματόδρομους η χρήση του δηλαδή. Φίλοι λένε δες κανένα doblo του 04,05,06 με 5.000 περίπου, άλλοι μου λένε δες caddy του 07,08 τουλάχιστον και ανέβα στα λεφτά, άλλοι πήγαινε σε κάτι ποιο σύγχρονο για να το ευχαριστιέσαι και ως αμάξι ας πούμε πχ caddy του 11,12 με 7.000 που είναι και το χρηματικό μου όριο. Καμία πρόταση για να περιορίσω την έρευνα μου? Επαγγελματικό θα βγει η άδεια, η σύζυγος έχει δωμάτια στο όνομα της. Ευχαριστώ 1
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, snowman7 είπε Θέλω να αγοράσω ένα κλουβάκι στυλ doblo ας πούμε, για μετακίνηση στο χωριό μου και να βάζω τα εργαλεία μου για κλαδέματα και μετριο φόρτωμα ελιές σε πολύ βατούς χωματόδρομους η χρήση του δηλαδή. Φίλοι λένε δες κανένα doblo του 04,05,06 με 5.000 περίπου, άλλοι μου λένε δες caddy του 07,08 τουλάχιστον και ανέβα στα λεφτά, άλλοι πήγαινε σε κάτι ποιο σύγχρονο για να το ευχαριστιέσαι και ως αμάξι ας πούμε πχ caddy του 11,12 με 7.000 που είναι και το χρηματικό μου όριο. Καμία πρόταση για να περιορίσω την έρευνα μου? Επαγγελματικό θα βγει η άδεια, η σύζυγος έχει δωμάτια στο όνομα της. Ευχαριστώ Το Doblo αυτής της χρονολογίας θα έχει σίγουρα >200,000 και θα θέλει μαζεματα λογικά λόγω ηλικίας . Δες και τα Ford Transit , Τι καύσιμο κοιτάζεις ;
snowman7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Πετρέλαιο μόνο Δεν με ενοχλεί να είναι λίγο ταλαιπωρία εξωτερικά, απλά κάποια μοντέλα σε συγκεκριμένες χρονολογίες λογικά θα έχουν αποδειχτεί καλύτερα, λόγο κινητήρα πχ . Και όπως είπα ή κάτι στα 5000 εργάτης και ας είναι ταλαιπωρία εξωτερικά ή κάτι ως 7000 7500 πχ caddy 2012 που μαρεσει και σαν αμάξι...
northjohn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Στις 11/6/2024 στις 2:06 ΜΜ, snowman7 είπε απλά κάποια μοντέλα σε συγκεκριμένες χρονολογίες λογικά θα έχουν αποδειχτεί καλύτερα, Renault kangoo 1.5 diesel ο καλύτερος κινητήρας σε αυτή την κατηγορία που τοποθετείται και σε Mercedes (citan και σε επιβατικά σειράς Α).Ψάξε για μοντέλο από 2008 και μετά.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 επειδη ημουν σε παρομοιο διλλημα: δε σε βολευει καροτσα (ντατσουν που λεγανε παλια); Το προβλημα που ειχα (και εσυ) με τα εργαλεια το ελυσα με μια εργαλειοθηκη πακτομενη στη καροτσα απο ενα φιλο σιδερα (αν και επαρχια δε βαζουν χερι). Σε σχεση με κλουβα εχει πιο πολλες δυνατοτητες ειδικα στο φορτωμα για ελιες που λες (καμμια σχεση σε σπαταλη χρονο αλλα και ογκο ξυλου) αν τωρα πας κλουβα τα παραπανω μοντελα ρενω/φιατ ειναι καλες επιλογες (ρενω κινητηρας οντος αστερι και φιατ εχω ακουσει για χωρους αλλα και φθηνη συντηρηση)
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Στις 11/6/2024 στις 12:53 ΠΜ, snowman7 είπε Θέλω να αγοράσω ένα κλουβάκι στυλ doblo ας πούμε, για μετακίνηση στο χωριό μου και να βάζω τα εργαλεία μου για κλαδέματα και μετριο φόρτωμα ελιές σε πολύ βατούς χωματόδρομους η χρήση του δηλαδή. Φίλοι λένε δες κανένα doblo του 04,05,06 με 5.000 περίπου, άλλοι μου λένε δες caddy του 07,08 τουλάχιστον και ανέβα στα λεφτά, άλλοι πήγαινε σε κάτι ποιο σύγχρονο για να το ευχαριστιέσαι και ως αμάξι ας πούμε πχ caddy του 11,12 με 7.000 που είναι και το χρηματικό μου όριο. Καμία πρόταση για να περιορίσω την έρευνα μου? Επαγγελματικό θα βγει η άδεια, η σύζυγος έχει δωμάτια στο όνομα της. Ευχαριστώ Τέλη 105€… το κλειστό βολεύει γιατί μπορεί να το χρησιμοποιεί και η σύζυγος. Δες για Citroen Berlingo, εγώ έχω σαν αγροτικό ένα του 98 πετρέλαιο, 1900cc diesel ατμόσφαιρα. Για τις ελιές ότι πρέπει, αλεξίσφαιρο αλλά ανέσεις και ασφάλεια… δεν έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα