Eatos Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Καλησπέρα! Έχω συνδέσει δύο ubiquiti nanobeam m5 όπως φαίνεται στα screenshots (το πρώτο σε access point mode και το δεύτερο ως station) για να στέλνω το wifi από το σπίτι μου σε ένα δεύτερο σπίτι (200 μέτρα απόσταση). Όλα καλά μέχρι εδώ, το σήμα λαμβάνεται κανονικά από το δεύτερο nanobeam που είναι σε station mode και μάλιστα η ταχύτητα είναι πένα. Ένα μήνα τώρα, είχα πάνω σε αυτό το δεύτερο nanobeam ένα tenda router σε access point mode για να δίνω wifi στο δεύτερο σπίτι (συγκεκριμένα το tenda ac10u) και όλα πήγαιναν ρολόι. Μέχρι που ξαφνικά άρχισε να μου κάνει νερά και να μη δίνει internet στις συσκευές που συνδεόντουσαν (no internet). Έκανα reset και σετάρισμα από την αρχή στο ίδιο υποδίκτυο μήπως και στρώσει αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Η κεραία εν τω μεταξύ δίνει σήμα κανονικά γιατί δοκίμασα να συνδέσω laptop απευθείας πάνω της μέσω ethernet και τρέχει σφαίρα, οπότε λέω θα τα 'παιξε το access point της tenda. Δοκίμασα σήμερα να συνδέσω αντί για το tenda ένα mesh node που μου περίσσευε (συγκεκριμένα ένα mercusys h50g). Υπόψιν ότι δε γνωρίζω καν αν γίνεται να συνδέσεις mesh node πάνω στη δεύτερη nanobeam, απλώς είπα να το δοκιμάσω μήπως και. Τελικά ούτε εκεί δίνει ίντερνετ, όπως ακριβώς και στο tenda. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχουμε κάποια safe λύση για access point που θα με βολέψει χωρίς να δώσω ένα νεφρό; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Φαντάζομαι ότι προσπαθείς να συνδέσεις ενσύρματα το όποιο ΑΡ στο 2ο Nanobeam. Για δώσε ποιες διευθύνσεις έχουν Router, τα 2 Nanobeam και το ΑΡ που συνδέεις και ειδικά σε αυτό ποιες ρυθμίσεις τους έχεις ορίσει για να συνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eatos Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 11/6/2024 στις 4:04 ΜΜ, jkoukos είπε Φαντάζομαι ότι προσπαθείς να συνδέσεις ενσύρματα το όποιο ΑΡ στο 2ο Nanobeam. Για δώσε ποιες διευθύνσεις έχουν Router, τα 2 Nanobeam και το ΑΡ που συνδέεις και ειδικά σε αυτό ποιες ρυθμίσεις τους έχεις ορίσει για να συνδεθεί. Δοκίμασα αντί να συνδέσω την πρώτη nanobeam απευθείας πάνω στη lan port του speedport να τη βάλω πάνω στο κεντρικό mesh node μου και έπαιξε κανονικά, οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα είναι στο speedport. Πρόσφατα άλλαξα το speedport 2 plus sercomm με το arcana κι ενώ έδειχναν να πηγαίνουν ρολόι τελικά μάλλον έχει κι αυτό θέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου μπορεις να ριξεις και κανα fritz ως modem router που παιζει και με cosmote κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα