liakix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα σας. Ψάχνω να αγοράσω καινούργιο ψυγείο με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Τύπος: Ψυγειοκαταψύκτης κατά προτίμηση γιατί μεγαλώνουμε και η μέση θέλει φροντίδα, δίπορτο εάν δεν βρίσκω κάτι στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Και ελεύθερο. Διαστάσεις: Εδώ έχω μπερδευτεί. Ο χώρος στον οποίο θα μπει έχει ύψος 191, πλάτος 79 και βάθος 76 εκατοστά. Προσπάθησα να διαβάσω οδηγούς και εγχειρίδια χρήσης και πέρα από το υποχρεωτικό άνοιγμα των 2.5 εκατοστών στο πλάτος, δεν έχω καταλάβει τι αντίστοιχα όρια πρέπει να υπάρχουν στο ύψος και στο βάθος. Λογικά έχω μπερδευτεί τόσο που και στο πλάτος λάθος θα είμαι. Τιμή: Επειδή έχω μπερδευτεί στα υπόλοιπα δεν έχω κατασταλάξει, αν στα πλαίσια του ό,τι πληρώνεις παίρνεις φτάσει και χιλιάρικο δεν με πειράζει. Χωρητικότητα: Όσο μεγαλύτερη γίνεται (στην συντήρηση, όχι στην κατάψυξη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις, Ελπίζω να γράφω στη σωστή κατηγορία.
gpapadakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/30286156/Samsung-RL4353RBAS8-EF-PSygeiokatapsyktis-462lt-NoFrost-Y185xP70xV69ek-Inox.html
liakix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να αναφέρω έναν περιορισμό στο χρώμα θα προτιμούσα λευκό, δεν έχω τίποτα σε inox στην κουζίνα. Εκτός και αν δε βρω τίποτα. Αλλά το mix λευκών και inox μου κάθεται λίγο κάπως.
xp-user Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Pitsos μην παρεις γιατι τα μισα μοντελα τους κανουν κροτους αποψυξης Εγω τη πατησα πριν 3-4 χρονια
gpapadakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, liakix said: Ευχαριστώ για την απάντηση! Ξέχασα να αναφέρω έναν περιορισμό στο χρώμα θα προτιμούσα λευκό, δεν έχω τίποτα σε inox στην κουζίνα. Εκτός και αν δε βρω τίποτα. Αλλά το mix λευκών και inox μου κάθεται λίγο κάπως. Inox πάρε έχουν πιο ωραίο φινίρισμα στην πόρτα, δεν τα αγοράζουν τόσο πλέον τα λευκά. Θα το συνηθίσεις.... 21 hours ago, xp-user said: Pitsos μην παρεις γιατι τα μισα μοντελα τους κανουν κροτους αποψυξης Εγω τη πατησα πριν 3-4 χρονια Pitsos είναι για σένα. Παμ! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2024 από gpapadakis
liakix Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 23 ώρες πριν, gpapadakis είπε Inox πάρε έχουν πιο ωραίο φινίρισμα στην πόρτα, δεν τα αγοράζουν τόσο πλέον τα λευκά. Θα το συνηθίσεις.... Στις 11/6/2024 στις 6:08 ΜΜ, xp-user είπε Το οικογενειακό συμβούλιο επί αυτού τελείωσε και έβγαλε ως πόρισμα το λευκό ως μόνη λύση Στις 11/6/2024 στις 6:08 ΜΜ, xp-user είπε Pitsos μην παρεις γιατι τα μισα μοντελα τους κανουν κροτους αποψυξης Εγω τη πατησα πριν 3-4 χρονια Το διάβασα και εγώ αυτό, δεν είναι όπως παλιά. Σκέφτομαι για το https://www.skroutz.gr/s/12599664/LG-GTB574SHHZD-PSygeio-Diporto-438lt-Total-NoFrost-Y178xP70xV73ek-Leyko.html. Έχει ένα περιορισμό στο βάθος αλλά ντάξει, αντέχω να το βγάλω έξω 2-3 εκατοστά στην ανάγκη. Πιο πολύ με αγχώνουν τα προβλήματα που γράφουν στα reviews του Σκρουτζ κάποιοι περί προβληματικής ψύξης και το άλλο που όταν κλείνουν την συντήρηση ανοίγει η πόρτα της κατάψυξης (!). Παρεμπιπτόντως, μήπως θα είχε νοήμα να το κλείσω και απλά να ποστάρω στο άλλο; Το ανακάλυψα εκ των υστέρων το thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα