Hacker?pcs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ΟΛΗ η χώρα με 85% Android market share από χρεπια android των 100€ δεν έχει πρόβλημα με τις τράπεζες και τις ανέπαφες πληρωμές αλλά ένα μεμονωμένο δικό σου πρόβλημα βγάζει άχρηστα κορυφαία Android και τα Android γενικότερα και η λύση είναι να πάμε σε 15 pro ultra retina max, καθόλου μεροληπτική άποψη, άκρως λογική πρόταση. Meanwhile βέβαια από τη μεριά των καταστημάτων τα περισσότερα προβλήματα που έχω δει είναι με το apple pay τα τελευταία χρόνια με κάτι πεταμένα μεταχειρισμένα iphone 8 των 200€ (αυτά ντε που έχουν φουλ υποστήριξη) αλλά προφανώς αυτό ΔΕΝ είναι επιχείρημα όπως και κάθε άλλο 1 πρόβλημα στα 100 Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Hacker?pcs 1
somt Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου για ευελιξια και φιτσουρσ παιρνεις android. μερικά καθημερινά: - διπλό viber για το προσωπικό/εταιρικό νούμερο (ευτυχως θα τελειωσει αυτό όταν έρθει το RCS στο ios 18 και θα υπαρχει σωστή επικοινωνία iphone<->android) - σοβαρό ιστορικό κλήσεων ανά επαφή αν θες να ψάξεις αρκετά πίσω - επαφή σε icon στη home screen iphone κυριως αν εισαι corporate στελεχαρα με σακακια κλπ, να εντυπωσιαζεις τα πλήθη και τους πελάτες. κατα τ'άλλα ούτε dual sim με macos δεν υποστηρίζει το οικοσυστημα 😁
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 15 ώρες πριν, cat1967 είπε 1. Εχω 3 τραπεζες και revolut κανενα προβλημα ποτε 2. Ολα μια χαρα 3. Δεν εχω αλλα δεν ειναι core υπηρεσια και ενδιαφερει λιγους 4. Ποτε δεν αργησε τιποτα, εχει και notification history Eιχα s23u τωρα s24u ποτε κανενα προβλημα πουθενα. Και πολυ καλυτερο UI που προσπαθει να αντιγραψει το ios με λιγη επιτυχια βεβαια. Πολυ πιο λειτουργικο με πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης. Άρα όλοι εμείς που έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα και συνεχίζουν να υπάρχουν τα προβλήματα προφανώς και λέμε ψέματα και είναι δημιούργημα της φαντασίας μας διότι αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα αφού ΕΣΥ το λες. 1. Εχω Revolut, Monzo, τράπεζες ελληνικές και αγγλικές. Ενίοτε υπάρχουν που και που προβλήματα όταν αλλάζω προφίλ αγγλικό με ελληνικό και αντίστροφα. 2. Σοβαρά; Για έλα μαζί μου να μου κάνεις επίδειξη και σου υπόσχομαι ότι θα σε πληρώσω αν αποδείξεις ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση με android σε υπηρεσίες όπως Octa verify και Verkada pass (και άλλα φυσικά) καθώς τα συγκρίνουμε με iphones. 3. Ε ναι, αυτό λέμε, εφόσον δεν νοιάζει ΕΣΕΝΑ άρα αυτόματα δεν είναι και πρόβλημα για κανέναν άλλο. Μια χαρά σε βρίσκω, έτσι πρέπει να το σκέφτεσαι πάντα. 4. Ε ναι σωστά, διότι όταν κάποιος σου στέλνει mail και λαμβάνεις το notification μια δύο ώρες μετά ή ποτέ και αυτό είναι δημιούργημα της φαντασίας μας διότι το android αν μη τι άλλο για το πράγμα που είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι οι ειδοποιήσεις κάθε τύπου έρχονται ακαριαία. Όπως είπα αυτά εδώ είναι μόνο από τα λίγα που έχω αντιμετωπίσει αλλά τα σημαντικότερα κάτι που με iPhone δεν το έχω δει πουθενά. Εκτός της κοπελιάς το iPhone έχω και ένα iPhone και MacBook κλειδωμένα της δουλειάς που μου έδωσε η εταιρεία αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δουλέψω το iPhone ως δικό μου τηλέφωνο.
panosk111178 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2024 στις 10:08 ΜΜ, jack_ryan είπε Like από μένα για τους χάρτες.. χρήστης google maps χρόνια και τουλάχιστον η καθοδήγηση στο apple maps μου φαίνεται πιο κατανοητή και άμεση.. πχ. αντί να ακούω "σε 600 μέτρα στρίψτε αριστερά" μου φαίνεται πιο απλό όταν μου λέει "περάστε αυτό το φανάρι και στο επόμενο στρίστε αριστερά".. Καλά θέλουν βελτίωση όμως οι χάρτες της apple στην Ελλάδα τουλάχιστον έχω χαθεί η με έχει βγάλει 3-4 φορές σε λάθος οδό ενώ ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με τους google maps. Τώρα το τσεκάρω δυο φορές για σιγουριά! Σε μερικές διαδρομές το google maps μου έβγαζε 3 εναλλακτικές ενώ το Apple Maps 2. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από panosk111178
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα