sirparis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 12 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Από το 2017 είμαι με iPhone και σας δίνω μια συμβουλή, μη μπλέξετε με iPhone αν δεν γνωρίζετε για πιο λόγο το χρειάζεστε. Με ένα android των 250-300€ κάνετε πολύ άνετα τις δουλειές σας. Εχεις ακόμα Iphone ομως.....
comfuzio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 15 minutes ago, billdanos said: Και σκιάχτηκε τώρα η Apple επειδή ο ψυχάκιας δεν θα επιτρέπει iphones στις εταιρείες του... 😛 Ίσως και να λέω μπαρούφα τώρα, καλό θα ήταν να υπάρχει επιλογή από τον χρήστη αν το θέλει ή όχι από το να τρέχει μόνιμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Ίσως και να λέω μπαρούφα τώρα, καλό θα ήταν να υπάρχει επιλογή από τον χρήστη αν το θέλει ή όχι από το να τρέχει μόνιμα Οτιδήποτε θα πρέπει να "φύγει" από τη συσκευή θα χρειάζεται την έγκριση του χρήστη. Για τις on device διαδικασίες, δεν μας απασχολεί, ίσα ίσα θα είναι χρήσιμες λειτουργίες που δεν θα "τρέχουν" πουθενά στο internet. 3
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 34 λεπτά πριν, Waiss είπε 😋 Κανονικά ο βρεγμένος το ψιλόβροχο με ομπρέλα δεν το φοβάται… 4
Dimitris_1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Waiss είπε 😋 Όταν λέμε ότι ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός, φιδέμπορας και παρανοϊκός..... Όλα τα κάνει για να ακούγεται το όνομα του. Έχει 120.000 εργαζόμενους , που και όλοι να έχουν Apple εταιρική συσκευή είναι αστείο νούμερο μπροστά στα 230εκ iphone που πουλήθηκαν το 2023. Επίσης τι θα βάλει Android με Google AI ή Nokia 3310; Πρέπει κάπου εκεί στo Apple Park να έχουν πέσει κάτω από τα γέλια. Και για να του τι σπάσει, ο Cook να του πει θα απαγορεύσω την είσοδο των Tesla στο Apple Park είναι κινούμενες ωρολογιακές βόμβες. 1 1 1
MikeKata Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Waiss said: 😋 Ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για το iPhone από το να απειλεί να το μπανάρει (στις εταιρείες του) ο ψυχάκιας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι στο πρώτο του tweet τρώει και το fact checking από άλλους στην ίδια του την πλατφόρμα για fake news ("Apple isn't smart enough to make their own AI"). Έχει καταντήσει meme ο τύπος... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2024 από MikeKata 1 1
PLHROPPP Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 μάλλον ο αγαπητός Elonas ή έχει λίγους εργαζομένους ή οι εργαζόμενοι του έχουν μόνο iPhone πάντως Elona αν θες την γνώμη μου να σου δώσω μια συνταγή χαπάκια είναι τα έπερνε μια κουνιμένη Θεία μου κουμπώνεις ένα κάθε πρωι πριν πας τουαλετα και εισαι όλη την ημέρα jet 1
dimkord Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 14 ώρες πριν, comfuzio είπε οκ αλλά πότε; πιο είναι με λίγα λόγια το χρονοδιάγραμμα για να μπει ένα security patch σε όλα τα υποστηριζόμενα τηλέφωνα; Η apple ξέρω ότι έχει αφήσει εδώ και καιρό ένα bug, με το ξυπνητήρι που δεν παίζει σε μερικούς, ενώ το αναγνωρίζει έχει μείνει ακόμα και νομίζω είναι από τον Μάρτη αν δεν κάνω λάθος. Δεν το έχω το bug αυτό για να πω εκ πείρας αλλά διαβάζω ότι δεν το έλυσαν με το 17.5.1 To android λογω του κατακερματισμου των εκατονταδων συσκευων, εχει 4 τροπους να κανει update. Υπαρχει το κανονικο update ολου του λειτουργικου. Οι φθηνοτερες συσκευες παιρνουν 1-2 και τερμα. Μεγαλο μερος των λειτουργιων του android εχει ενσωματωθει στα google play services. Τα google play services ενημερωνονται στο παρασκηνιο για πολλα χρονια (τουλαχιστον 5-6) και ειναι ο τροπος να παιρνουν νεες λειτουργιες συσκευες που δεν παιρνουν ενημερωση λειτουργικου και να κλεινουν και καποιες τρυπες. Μετα υπαρχει το security patch που υποτιθεται οτι γινεται ανα μηνα, αλλα στην πραξη γινεται κανα δυο φορες το χρονο. Αναλογα με τον κατασκευαστη και την κατηγορια της συσκευης μπορει να δινεται απο 3-7 χρονια. Τελος ολες οι εφαρμογες συστηματος ενημερωνονται μεσω play store. Αν πχ το ξυπνητηρι εχει καποιο bug, ενημερωνεται οπως καθε αλλη εφαρμογη, οταν υπαρχει νεα εκδοση. Αυτες οι ενημερωσεις δινονται οσο υποστηριζεται το api του λειτουργικου. Ετσι, αν δεν υπαρχει καποιο πολυ σοβαρο κενο ασφαλειας που δε διορθωνεται με αλλο τροπο, δε χρειαζεται ενημερωση ολο το λειτουργικο 2
digitalarchive Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 το τριμπουρδελεψε. control centre με αλλα στρογγυλα σχηματα icons, αρχικη οθόνη με τα κλασσικα τετράγωνα. απαίσια dark icons, απαίσιο colouring, τουλάχιστον ας εδινε την επιλογή για δικά μας icons. ποσο ασχημο φένεται ολο αυτο... κακό android setup θυμιζει. πραγματικα απορώ οτι έβγαλε κάτι τοσο ασχημο...
Dinos1973 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 17 hours ago, comfuzio said: Όχι. Ως κάποιος που είχε android ως το 2019 (και για 9 μήνες μέσα στο 2023)φανατικά με custom roms, root και δεν ξέρω και γω τι άλλο, πήρα ένα iPhone προς το τέλος του 2019 και ηρέμησα. Με το android όλο πίσω σε ενημερώσεις, ακόμα και σε συσκευή που είναι να πάρει το επόμενο android, αυτό θα έρθει μήνες μετά την κυκλοφορία του, meanwhile το νετ είναι γεμάτο από malwares και σία, καλή τύχη σε όποιον το ρισκάρει να μένει με outdated συσκευή online. Δεν χρειάζεται να έχεις λόγο για να χρειάζεσαι ενημερώσεις, ακόμα και στραβή να γίνει στο iOS, βγαίνει patch σύντομα και το παίρνουν όλες οι συσκευές, στο κινητό των >250€ σκούρα τα μαύρα. YΓ. αυτό που με έκανε να πετάξω οριστικά το android είναι ότι οδηγώ μηχανή και βάζω google maps, προϊόν της ίδιας της google, σε κάθε android που είχα όλο κάπου θα lagάρε, κάπου θα κόλλαγε και θα έχανα τον προορισμό μου, ειδικά σε περιοχή που δεν την ήξερα καν, δεν είχα και βάση για να βλέπω οπότε πήγαινα μόνο με ήχο και είχα πάντα flagship phone. Πήρα ένα entry iphone τότε, το 11 το απλό με τον ελάχιστο χώρο και έβαλα το ίδιο το google maps, πάλι σε τσέπη με handfree, δεν έχασα ποτέ ξανά στροφή. Android για μένα ποτέ ξανά. Την έπαθα πολλές φορές, επέμενα λάθος για χρόνια. ΥΓ2. δεν θα ξεχάσω ποτέ να μιλάω στην δουλειά για το Veeam, πρόγραμμα που το είχαμε στην δουλειά αλλά δεν μιλούσα ποτέ για αυτό έξω από την δουλειά, αλλά και στην δουλειά το αναφέραμε 10 φορές το σύνολο...και ανοίγω chrome και κάθε ad σε όποια σελίδα έμπαινα ήταν σε σχέση με το veeam, ούτε το έγραψα ποτέ στο κινητό ούτε το διάβασα ποτέ. Μόνο συζήτηση με συνάδελφο στο χώρο εργασίας, τώρα τι και πως, δεν με ενδιαφέρει, ξέρω μόνο ότι στο μιλόφωνο δεν έχω δει ποτέ ad που να σχετίζεται με αυτά που συζητάω ή αναζητώ. Δεν χρειάστηκε να βάλω adblock ούτε να κάνω voodoo, από "μαμά" είναι έτσι. Υ.Γ.3 Let the hate begin Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι με το Iphone μπορεις να εχεις και 3 γενιες πισω τηλεφωνο χωρις να εχεις κανενα προβλημα! πλεον τα iphone 12 pro που θα παρουν 2 ακομα ενεημερωσεις λογισμικου μεταχειρισμενα ειναι στα €350.....ποιο android συγκρινετε μαζι του? 3
Ioannisgnk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Είδα το WWDC 2024 της Apple και από ότι φαίνεται φέτος το iOS είναι ένα Copy από το Android προσθέτοντας όλα αυτά τα Features που είχε χρόνια πριν όπως Home Screen Customization Control Center Customization Applock AppHide Scheduled Messages etc, Δεν είναι καινούργια Features, είναι όλα κλεμμένα από Android 👅😛 2
v_keis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι με το Iphone μπορεις να εχεις και 3 γενιες πισω τηλεφωνο χωρις να εχεις κανενα προβλημα! πλεον τα iphone 12 pro που θα παρουν 2 ακομα ενεημερωσεις λογισμικου μεταχειρισμενα ειναι στα €350.....ποιο android συγκρινετε μαζι του? Τα Pixel, Your Pixel 8a, Pixel 8, and Pixel 8 Pro comes with 7 years of OS and security updates, and may also include new and upgraded features with Feature Drops. Samsung Eligible Galaxy devices with four generations of One UI and five years of security updates include: Galaxy S Series: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra as well as Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE S24 The Galaxy S24 series debuted earlier this year, featuring Android 14-based One UI 6.1. This new lineup of phones comes with a commitment to receive seven major Android OS updates, along with regular security patches.
NiKoSmile Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, sirparis είπε Εχεις ακόμα Iphone ομως..... Άλλο αυτό 🤭. 1
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 9 ώρες πριν, cat1967 είπε Τι να γράψω; Ο άνθρωπος κάνει ψυχιατρική ανάλυση όχι τεχνολογική. Ούτε 1 πράγμα συγκεκριμένο δεν είδα. Φοβάται να βγει αν δεν έχει μαζί του έναν με αιφον. Φυσιολογικό το βρίσκεις; Ε ναι, όταν θες να πεις μόνο το δικό σου οι δυνατότητες κατανόησης πέφτουν απότομα. Για ξαναδιάβασε το λίγο και πάρτο λίγο λίγο να δούμε που ακριβώς ανέφερα ότι φοβάμαι να βγω χωρίς iPhone. Εχω δώσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ήδη αλλού. Βαριέμαι να κάνω λόγο κάθε φορά στα ίδια και στα ίδια αλλά έτσι για σένα ας κάνω μια γρήγορη σύνοψη. 1. Προβλήματα πληρωμών, έχουν ήδη αναφέρει περιπτώσεις αυτών και άλλα μέλη εδώ μέσα. Τεράστιο αγκάθι. 2. Καθυστέρηση αναγνώρισης διαφόρων ειδών pass. 3. Android auto που κάνει τα δικά του. 4. Ειδοποιήσεις που αργούν ή δεν έρχονται ποτέ και πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή/mail για να δεις αν έλαβες κάτι. Και άλλα πολλά και διάφορα που κάνουν την εμπειρία φτωχή και την συσκευή αναξιόπιστη. Τα παραπάνω από iPhone κανένα πρόβλημα. Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου τουλάχιστον. Ταξίδια, δουλειά κτλ το iPhone πάντα ήταν τύπος και υπογραμμος και πάντα αξιόπιστο εργαλείο. Τα όποια μειονέκτημα του στο UI και σε κάποιες περίεργες επιλογές σχεδιασμού τα προσπερνάς εύκολα και το μαθαίνεις. Είμαι αρκετά μεγάλος πλέον και ούτε έχω χρόνο αλλά ούτε και θέλω καν να "παίζω" με τα εργαλεία μου. Θέλω το εργαλείο να δουλεύει πάντα και να είναι αξιόπιστο έστω στα απολύτως βασικά. 1
cat1967 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε Ε ναι, όταν θες να πεις μόνο το δικό σου οι δυνατότητες κατανόησης πέφτουν απότομα. Για ξαναδιάβασε το λίγο και πάρτο λίγο λίγο να δούμε που ακριβώς ανέφερα ότι φοβάμαι να βγω χωρίς iPhone. Εχω δώσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ήδη αλλού. Βαριέμαι να κάνω λόγο κάθε φορά στα ίδια και στα ίδια αλλά έτσι για σένα ας κάνω μια γρήγορη σύνοψη. 1. Προβλήματα πληρωμών, έχουν ήδη αναφέρει περιπτώσεις αυτών και άλλα μέλη εδώ μέσα. Τεράστιο αγκάθι. 2. Καθυστέρηση αναγνώρισης διαφόρων ειδών pass. 3. Android auto που κάνει τα δικά του. 4. Ειδοποιήσεις που αργούν ή δεν έρχονται ποτέ και πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή/mail για να δεις αν έλαβες κάτι. Και άλλα πολλά και διάφορα που κάνουν την εμπειρία φτωχή και την συσκευή αναξιόπιστη. Τα παραπάνω από iPhone κανένα πρόβλημα. Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου τουλάχιστον. Ταξίδια, δουλειά κτλ το iPhone πάντα ήταν τύπος και υπογραμμος και πάντα αξιόπιστο εργαλείο. Τα όποια μειονέκτημα του στο UI και σε κάποιες περίεργες επιλογές σχεδιασμού τα προσπερνάς εύκολα και το μαθαίνεις. Είμαι αρκετά μεγάλος πλέον και ούτε έχω χρόνο αλλά ούτε και θέλω καν να "παίζω" με τα εργαλεία μου. Θέλω το εργαλείο να δουλεύει πάντα και να είναι αξιόπιστο έστω στα απολύτως βασικά. 1. Εχω 3 τραπεζες και revolut κανενα προβλημα ποτε 2. Ολα μια χαρα 3. Δεν εχω αλλα δεν ειναι core υπηρεσια και ενδιαφερει λιγους 4. Ποτε δεν αργησε τιποτα, εχει και notification history Eιχα s23u τωρα s24u ποτε κανενα προβλημα πουθενα. Και πολυ καλυτερο UI που προσπαθει να αντιγραψει το ios με λιγη επιτυχια βεβαια. Πολυ πιο λειτουργικο με πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα