PLHROPPP Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, megapaixtaras είπε εξαρταται τι θελεις απο ενα κινητο.η φραση του φιλου που ειπε πηρα iphoneκαι ηρεμησα ειναι χαρακτηριστικη για ολα τα προιοντα mac. Ακριβώς αυτό!!! 1
Hacker?pcs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Να πούμε βέβαια ότι αυτά τα κλισέ ξένοιασα με το iPhone κτλ δεν ισχύουν και δεν αφορούν το 85% στην Ελλάδα και 70% στην Ευρώπη που έχουν Android και μια χαρά έχουν ξενοιάσει και κάνουν την βασική χρήση Viber-Messenger-Instagram-Tiktok-Facebook-Gmail χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς κινητό με βασική τιμή τα 1000+. Απλά δεν θα κάτσει κανείς να γράψει "δεν έχω πρόβληματα με Android" γιατί αν δεν έχεις πρόβλημα δεν κάθεσαι να κάνεις σχόλια εκτός αν έχεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις μια αγορά πεταμένων 1000+ ευρώ Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Hacker?pcs 2 5
cat1967 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Τα παντα κανει το android out of the box και μαλιστα με 10πλασιες λειτουργιες απο το ios και μπορεις να το παραμετροποιησεις οπως μπορεις και δεν μπορεις να φανταστεις. Αυτοι που βαζουν custom rom και ξεκλειδωματα το κανουν απο τρελλα τους, οχι για να δουλεψει κατι. Πηγα σε ios για 2 μηνες απο περιεργεια και γυρισα τρεχοντας. Λειπουν ακομα βασικα πραγματα και ειναι σαφως πιο δυσχρηστο απο το ανδροιδ. Τωρα αμα κανεις 5 απλα πραγματα, ολα ιδια ειναι απλα στο ανδροιδ εχει και συσκευες με 200 και 300 ευρω για καποιον που δεν θελει να δωσει πολλα χρηματα για κινητο. Ο ασχετος νομιζει οτι αν η συσκευη του κανει 10 πραγματα αντι για 50 θα ειναι σταθερη και ασφαλης. Οτι ναναι. Η αναπτυξη στο ios παει πολυ αργα, αλλα αφου πουλαει γιατι να κουραστουν και να ξοδευτουν; Αυτα που παρουσιασαν παλι σημερα ειναι αστεια για ετος 2024. 1 1
kazantzidis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Swipe στο πληκτρολόγιο στα ελληνικά βάλανε; Η το κρατάνε για το iOS 40? 4
lost2 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Μήπως το έχουμε χ.ει με το AI και το βάζουμε όπου ναναι; Εκτός και εάν το ΑΙ δεν ειναι Artificial Intelligence αλλά frka (φρου φρου και αρώματα) .
AggelosTz Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Στο κεφάλαιο της παρουσίασης iOS είναι σαν να έβλεπα παρουσίαση του Nova Plus για android. Τουλάχιστον θα πάρει update το Xs μου που έχω σαν backup συσκευή. Και η παρουσίαση του mail ήταν «τι κάνει ήδη το gmail και θα το κάνουμε και εμείς». Μπορεί να χρησιμοποιώ τα τελευταία δέκα χρόνια iPhone (5s,Xs,14PM) αλλά κάθε παρουσίαση iOS είναι «Κοιτάξτε τι θα κάνουμε επιτέλους και εμείς».
megapaixtaras Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου γιαυτο ειπα οτι εξαρταται τι θελεις απο μια συσκευη.οσοι θελουν να παιζουν,να κατεβαζουν και πολυ περισοτερα δεν πανε σε apple.ομως η καραμελα των 1000+ πρεπει να σταματησει.η apple εχει και με τα μισα χρηματα και μην μου πειτε οτι στα χρηματα αυτα δεν ειναι και τα αντροιντ. επειτα υπαρχουν και οι εκπτωσεις,εγω το αγορασα τοτε και κερδισα 200 ευρω . η διαφορα ειναι οτι τα κινητα της apple σαυτα χρηματα μπορεις και τα κοιτας και τα αισθανεσαι ομορφα,ειναι φτιαγμενα και σχεδιαστικα αψογα και με φοβερα ανθεκτικα υλικα . 1
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Να πούμε βέβαια ότι αυτά τα κλισέ ξένοιασα με το iPhone κτλ δεν ισχύουν και δεν αφορούν το 85% στην Ελλάδα και 70% στην Ευρώπη που έχουν Android και μια χαρά έχουν ξενοιάσει και κάνουν την βασική χρήση Viber-Messenger-Instagram-Tiktok-Facebook-Gmail χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς κινητό με βασική τιμή τα 1000+. Απλά δεν θα κάτσει κανείς να γράψει "δεν έχω πρόβληματα με Android" γιατί αν δεν έχεις πρόβλημα δεν κάθεσαι να κάνεις σχόλια εκτός αν έχεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις μια αγορά πεταμένων 1000+ ευρώ Κλισέ δεν είναι σίγουρα. Τα θέματα που αντιμετωπίζω που και που με s23U όπως και με το pixel 4 πριν από αυτό δεν είναι μικρά. Τα μικρά απλά συμπληρώνουν τα μεγάλα και βλέπεις την γενικότερη προχειρότητα που διακατέχει το android σε σχέση με το iPhone. Είμαι Αγγλία, η κοπελιά σταθερά με iPhone, εγώ σταθερά με android (μέχρι του χρόνου στην ανανέωση συμβολαίου που πάω για iPhone 16 pro ή pro max) και είναι πραγματικά ενοχλητικό το πόσο αξιόπιστα κάνει το iPhone απλά πράγματα. Όποτε είναι μαζί μου δεν φοβάμαι τίποτα διότι το τηλέφωνο απλά θα δουλέψει όπου το χρειάζομαι. Ραφιναρισμενες εκδόσεις εφαρμογών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σκάλισμα και κυρίως είναι πραγματικά universal συσκευή για όλα. Με το s23U δεν τολμάω να κάνω βήμα χωρίς να έχω πάρει και όλα τα υπόλοιπα τζιμπραγκαλα διότι η συσκευή παίζει να σε κρεμάσει σε άκυρους και απροσδιοριστους χρόνους. IPhone του χρόνου και τελειώσαμε. 2 1 1 2
cat1967 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Κλισέ δεν είναι σίγουρα. Τα θέματα που αντιμετωπίζω που και που με s23U όπως και με το pixel 4 πριν από αυτό δεν είναι μικρά. Τα μικρά απλά συμπληρώνουν τα μεγάλα και βλέπεις την γενικότερη προχειρότητα που διακατέχει το android σε σχέση με το iPhone. Είμαι Αγγλία, η κοπελιά σταθερά με iPhone, εγώ σταθερά με android (μέχρι του χρόνου στην ανανέωση συμβολαίου που πάω για iPhone 16 pro ή pro max) και είναι πραγματικά ενοχλητικό το πόσο αξιόπιστα κάνει το iPhone απλά πράγματα. Όποτε είναι μαζί μου δεν φοβάμαι τίποτα διότι το τηλέφωνο απλά θα δουλέψει όπου το χρειάζομαι. Ραφιναρισμενες εκδόσεις εφαρμογών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σκάλισμα και κυρίως είναι πραγματικά universal συσκευή για όλα. Με το s23U δεν τολμάω να κάνω βήμα χωρίς να έχω πάρει και όλα τα υπόλοιπα τζιμπραγκαλα διότι η συσκευή παίζει να σε κρεμάσει σε άκυρους και απροσδιοριστους χρόνους. IPhone του χρόνου και τελειώσαμε. Ότι ναναι. 2
Hacker?pcs Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, cat1967 said: Ότι ναναι. Πραγματικά, δεν κολλάει το δικό μου Xiaomi X3 pro τριετίας πού τότε το είχα πάρει ούτε 300 και το έχω φορτωμένο με δεκάδες εφαρμογές μέχρι και full fledged Termux που πιάνει 8GB (ναι οχτώ) όλο μαζί, δεν κολλαει ένα Xiaomi 10C που πήρα στον πατέρα μου για πληρώνει με NFC και κολλάει το S23 Ultra, κορυφαίο κινητό των 1000 όχι κανένα χρεπι Android των 100, δηλαδή και το παπατζιλικι έχει ένα όριο Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Hacker?pcs 4
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 10 minutes ago, cat1967 said: Ότι ναναι. Όταν έχεις επιχειρήματα και ευγένεια για να συμμετέχεις σε συζήτηση, φαίνεται, ξεχυλίζει… 7
Dimitris_1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Να πούμε βέβαια ότι αυτά τα κλισέ ξένοιασα με το iPhone κτλ δεν ισχύουν και δεν αφορούν το 85% στην Ελλάδα και 70% στην Ευρώπη που έχουν Android και μια χαρά έχουν ξενοιάσει και κάνουν την βασική χρήση Viber-Messenger-Instagram-Tiktok-Facebook-Gmail χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς κινητό με βασική τιμή τα 1000+. Απλά δεν θα κάτσει κανείς να γράψει "δεν έχω πρόβληματα με Android" γιατί αν δεν έχεις πρόβλημα δεν κάθεσαι να κάνεις σχόλια εκτός αν έχεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις μια αγορά πεταμένων 1000+ ευρώ Φυσικά και ισχύουν όταν αφορούν προσωπική εμπειρία ανθρώπων που σου λένε ότι αγόραζαν Flagship Android και είδαν διαφορά. Στο τέχνικό κομμάτι αυτό έχει την εξής απλή εξήγηση. Έχεις ένα τεράστιο πελατολόγιο ,που έχει περισσότερες πιθανότητες να ξοδέψει, με στην ουσία 2 HW itterations για να γράψεις. Είναι και πιο τεχνικά εύκολο και πιο οικονομικά συμφέρον να επικεντρωθείς εκεί (το κάνει και η ίδια η Google). Αντίθετα στο Android υπάρχει τεράστιο fragmentation και σε επίπεδο HW και SW. Με τα ποσοστά μου θύμισες το ανέκδοτο που ρωτάει τον οδηγό της Ferrari "είναι καλό αυτό γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά" Όπως είναι άδικο να συγκρίνεις τα iPhone που ξεκινάνε από 850€+ σε σχέση με ένα mid-range κινητό άλλο τόσο άδικο είναι να μετράς το μερίδιο αγοράς σε διαφορετικά budget. Προφανώς αν δεν διαθέτω (ακόμα κι αν τα έχω) τόσα χρήματα για κινητό δεν θα πάρω iPhone. Το "δεν έχω πρόβληματα με Android" θα το έγραφες αν είχες προβλήματα με το iPhone. Όσοι συγκρίνουν (με μικρές ενδεχομένως εξαιρέσεις) είχαν Android και πήγαν σε iPhone και μάλιστα ανέφεραν και παραδείγματα. Είναι η δική τους/μου εμπειρία και όχι κάποιο στερεότυπο. 5
cat1967 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, paredwse είπε Όταν έχεις επιχειρήματα και ευγένεια για να συμμετέχεις σε συζήτηση, φαίνεται, ξεχυλίζει… Τι να γράψω; Ο άνθρωπος κάνει ψυχιατρική ανάλυση όχι τεχνολογική. Ούτε 1 πράγμα συγκεκριμένο δεν είδα. Φοβάται να βγει αν δεν έχει μαζί του έναν με αιφον. Φυσιολογικό το βρίσκεις; 3 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου Και σκιάχτηκε τώρα η Apple επειδή ο ψυχάκιας δεν θα επιτρέπει iphones στις εταιρείες του... 😛 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα