Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου Μόλις τώρα, cat1967 είπε Μετά από 1 χρόνο ανάπτυξης παρουσιάζεις αυτά τα πράγματα; Τρατζικ. Δεν έβαλε νέα beauty face φίλτρα ε? Tragic! 7
PLHROPPP Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η φάση με τους android users όταν βλέπουν οτιδήποτε αρχίζει με i και αφορά την apple είναι σαν κάποιους που βλέπουν μια πανέμορφη κοπέλα θα ήθελαν να.....αλλά δεν ούτε στο όνειρό τους και αρχίζουν τα σχόλια σιγά την γκόμενα και δεν βλέπεις πως είναι και έχει αυτό το μείον και έχει τ άλλο. Παλικάρια πάρτε το απόφαση για έναν άνθρωπο που θέλει ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα χωρίς πολλά bugs με ανανεώσεις πάντα στην ώρα τους και με υποστήριξη το ios είναι μονόδρομος και αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα να έχεις πλήρη οικοσύστημα apple iphone ipad macbook το ios σε σώζει. Βγαίνει καινούρια έκδοση android και για να την έχεις στην συσκευή σου πρέπει να περιμένεις ενα 8μηνο όταν θα έχει βγει η νέα για να την πάρεις στην συσκευή σου ασε τις ενημερώσεις ασφαλείας και μην τύχει και χρειαστεί κάποια έκτακτη ενημέρωση ο θεος να βάλει το χέρι του Επεξ/σία 10 Ιουνίου από PLHROPPP 2
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 23 minutes ago, Te0sX said: Ως χρήστης macos 14 χρόνια και φαν της Apple, εχεις μείνει ομως υπερβολικά πισω. Ενας χρήστης Pixel δεν καταλαβαίνει τιποτα απο οσα ειπες. Για malwares κτλ δες τι λένε οι ειδικοί στο θέμα, που στοχεύουν περισσοτερο οι elite black hackers. 🙂 Κάθε WWDC εδω και 5-6 χρονια, η Αππλε απλα βάζει και ένα ακομα feature που υπαρχει σε Android. Πλεον σχεδόν ολο το ενδιαφέρον υπάρχει σε Android για νέα features. Η Αππλε εκει που χτυπάει ειναι η συνεργασία mac, iphone, ipad. Παρτε ενα Pixelακι να βρειτε την χαρά σας. Για το iOS 18, το μονο πολυ ενδιαφερον και επικο ειναι το iphone Mirroring! Γιατί να κοιτάμε την εξαίρεση και όχι τον κανόνα; Πόσοι έχουν pixel μέσα στα δις των android που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και δυνατότητες; Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά είναι μικρό το ποσοστό για να το πάρω στα "σοβαρά". Αν και το έχω σκεφτεί για pixel, μου φαίνεται λίγο παράξενο να θέλω να έχω κάποια "ιδιωτικότητα", όχι κάτι τρελό, σε συσκευή της εταιρείας ορισμός του παραβίασης της. Τώρα για τον στόχο των elite black hackers, δεν το έχω ψάξει και τόσο να μην πω ψέματα. Αυτό που θα πω είναι ότι όταν βρουν κάτι, η apple θα το φτιάξει και οι υποστηριζόμενες συσκευές θα το πάρουν όλες την ίδια μέρα. Τώρα στο android με ένα store μόνιμα γεμάτο με επικίνδυνες εφαρμογές και έναν τεράστιο κατακερματισμό, θα ήθελα να ήξερα ποια είναι οι πολιτική τους αν βγει (σενάριο φαντασίας) κάποιο πολύ σημαντικό κενό ασφαλείας που επηρεάζει κάθε υποστηριζόμενη συσκευή android. Οκ τα pixel θα τα πάρουν day 1, τα άλλα; Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω 20 minutes ago, jack_ryan said: Like από μένα για τους χάρτες.. χρήστης google maps χρόνια και τουλάχιστον η καθοδήγηση στο apple maps μου φαίνεται πιο κατανοητή και άμεση.. πχ. αντί να ακούω "σε 600 μέτρα στρίψτε αριστερά" μου φαίνεται πιο απλό όταν μου λέει "περάστε αυτό το φανάρι και στο επόμενο στρίστε αριστερά".. Η φάση είναι ότι δεν τρέχω τα apple maps, δεν τα έχω δοκιμάσει καν αλλά θα το κάνω γιατί αν είναι όντως έτσι βολεύει αντί να μετράω μέτρα. Αυτό δεν με βόλεψε ποτέ με τα gmaps. Η σύγκριση μου πριν ήταν για το ίδιο app σε 2 διαφορετικές πλατφόρμες και ότι τρέχει καλύτερα στην "ξένη" πλατφόρμα παρά στην πλατφόρμα του κατασκευαστή της. 5
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Χαίρομαι για όποια νέα προσθήκη παρουσιάζουν που να δουλεύει σωστά. Θα κάνει την μετάβαση μου από S23U σε iPhone 16 ακόμα ευκολότερη. 1 χρόνο και κάτι ψιλά με το s23U και είμαι ξενερωμενος. Χίλια καλά αυτή η συσκευή και το UI που έχει και όμως είναι κάποια βασικά πράγματα που κάνουν την συσκευή εντελώς αναξιόπιστη. Τα έχω αναφέρει και αλλού. Όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αναγκαστικά κοιτάει στο μήλο. Ποτέ πριν δεν σκέφτηκα να πάω σε μήλο όμως τώρα δεν μπορώ άλλο. Αν η συσκευή μου δεν είναι αξιόπιστη και έτοιμη για να είναι 100% εκεί στα βασικά τότε μου προκαλεί μόνο άγχος. 4 1
kinitos Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Και το γράφω γιατί διαβάζω καλύτερα πάρτε πιξελ και λοιπά.
Antonis_V Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω έναν από τους Developers να κατεβάσει τις δοκιμαστικές εκδόσεις, και να μας πει: έχει και Siri στα ελληνικά….. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Antonis_V 2 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Επειδή παρακολούθησα το Live μπορώ να πω ότι το ΑΙ όντως ήταν το σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα ήταν ψιλό αδιάφορα ή έπρεπε να υπάρχουν καιρό. Φυσικά τα έκανε the apple way και across all devices και πιστευω θα είναι πιο polished από το android. Ξεχώρισα το iPhone mirroring & snapping που έλειπαν από το MacOS. Για το Game porting tool 2 κρατάω μικρό καλάθι. Έχει πολύ δρόμο το Mac για να είναι αξιόλογο στο Gaming. Για κάποιους ίσως πολύ σημαντικό είναι η υποστήριξη RCS, ελπίζω να είναι end 2 end encrypted. Αυτό βέβαια σε βάθος χρόνου θα σκοτώσει εφαρμογές τύπου Viber, telegram και what’s up. Πλέον είτε Android Google messaging , είτε iOS iMessage θα μιλάς. Δυστυχως για εμάς όμως το AI πάλι άφησε απέξω τα ελληνικά. Αυτό που περίμενα και είναι απλό ήταν μια αναβάθμιση στο πληκτρολόγιο και το phone app ειδικα στα call logs. Εκεί αναπολώ το oneui της Samsung. 5 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 33 minutes ago, Te0sX said: Ως χρήστης macos 14 χρόνια και φαν της Apple, εχεις μείνει ομως υπερβολικά πισω. Ενας χρήστης Pixel δεν καταλαβαίνει τιποτα απο οσα ειπες. Για malwares κτλ δες τι λένε οι ειδικοί στο θέμα, που στοχεύουν περισσοτερο οι elite black hackers. 🙂 Κάθε WWDC εδω και 5-6 χρονια, η Αππλε απλα βάζει και ένα ακομα feature που υπαρχει σε Android. Πλεον σχεδόν ολο το ενδιαφέρον υπάρχει σε Android για νέα features. Η Αππλε εκει που χτυπάει ειναι η συνεργασία mac, iphone, ipad. Παρτε ενα Pixelακι να βρειτε την χαρά σας. Αυτό που εσύ (και αρκετοί άλλοι χρήστες Android που μας πρήζετε τα συκώτια) φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεσαι είναι το εξής: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εάν αυτό το feature ή εκείνο το feature το είχε το Android πριν 1-2-3 χρόνια. Δεν ήμουν χρήστης Android οπότε δεν με απασχολεί. Και επίσης έχω αποφοιτήσει από το Δημοτικό οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ "ποιος το είχε πρώτος" ούτε "ποιος την έχει μακρύτερη". Απλά τα πράγματα. 9 4 2
cat1967 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν έβαλε νέα beauty face φίλτρα ε? Tragic! Είδα όμως έβαλαν τη σούπερ μαμά! Νομίζεις εύκολο είναι;
PLHROPPP Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τώρα κυκλοφορεί το Android 14 και νομίζω στα pixel το android 15 ως τεστ. Εγώ ξέρω ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχω το iOS 18 στο iPhone μου που έχω ως πρώτη συσκευή. Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου ένα Redmi note 12 Pro και στο δευτερο τηλέφωνο μου ένα Poco X6 Pro πότε θα έχω το android 15 ; Μήπως πρέπει να πάρω Pixel? Το καινούριο S24 Ultra πόσες εκδόσεις android θα υποστηρίξει πριν το παρατήσει η Samsung όπως είναι η προσφιλής της συνήθεια για να ασχοληθεί με το επόμενο καινούριο μοντελο ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου από PLHROPPP
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 3 minutes ago, PLHROPPP said: Τώρα κυκλοφορεί το Android 14 και νομίζω στα pixel το android 15 ως τεστ. Εγώ ξέρω ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχω το iOS 18 στο iPhone μου που έχω ως πρώτη συσκευή. Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου ένα Redmi note 12 Pro πότε θα έχω το android 15 ; Μήπως πρέπει να πάρω Pixel? Το καινούριο S24 Ultra πόσες εκδόσεις android θα υποστηρίξει πριν το παρατήσει η Samsung όπως είναι η προσφιλής της συνήθεια για να ασχοληθεί με το επόμενο καινούριο μοντελο ; Χωρίς να παίρνω όρκο και όσοι ξέρετε παρακαλώ διορθώστε με, νομίζω ότι εδώ και 2 χρόνια κάτι έχει πιέσει η google τους κατασκευαστές να υποστηρίζουν για 3 εκδόσεις, η samsung νομίζω δίνει κάτι παραπάνω, τα pixels θα έχουν 7 χρόνια αν θυμάμαι καλά αλλά όχι για κάθε νεότερη έκδοση, κάποια χρόνια θα είναι νομίζω μόνο kernel patches. Νομίζω εδώ στο insomnia το είχα διαβάσει αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Αν είμαι λάθος διορθώστε με να κάνω edit. Να πω και κάτι για άρθρο, σαν να ήταν το android beta test τόσα χρόνια για να τα πάρει "έτοιμα" η apple
SV1EOD Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Σε όσα έγραψαν οι προλαλήσαντες θα προσθέσω τα εξής. Και εγώ φανατικός αντροϊντάκιας είμαι(ήμουν). Καλή ώρα custom roms, root και μπλα, μπλα, μπλα. Επιπρόσθετα θεωρούσα ψιλοάσχετους όσους έπαιρναν iphone που σπαταλάγανε λεφτά και δεν καθόντουσαν να το ψάξουν και να το ψειρίσουν για να το φέρουν στα μέτρα τους. Θα συμπληρώσω ότι και την σύζυγο αλλά ειδικά τα παιδιά μου τα έχω κάνει "ξεφτέρια" στα κινητά από πολύ μικρά(όχι ότι δεν θα γινόντουσαν μόνα τους ούτως ή άλλως αλλά τα έβαλα στα κόλπα από πολύ μικρά). Πριν από 1-1,5 χρόνο μου ζήτησε η κόρη που τώρα τελειώνει την σχολή της να αλλάξει σε iphone. Την ρώτησα αν είναι σίγουρη, δεν επέμεινα δεν ήθελα να της χαλάσω το χατήρι, ούτως ή άλλως ήταν ώρα για αλλαγή κινητού οπότε αντί να πάρει ένα των 300-400 € όπως κάναμε μέχρι τότε δώσαμε τα διπλά και πήρε ένα iphone 13(δεν θυμάμαι ποιό, δεν έχει και σημασία). Την ρώτησα 6 μήνες μετά πως της φάνηκε η αλλαγή και μου είπε "μπαμπά απλά δουλεύει, δεν κολλάει, δεν ασχολούμαι, κάνω την δουλειά μου καλά και χωρίς να σκοτίζομαι, δεν ξαναγυρνάω σε android". Λίγο καιρό πριν την αγορά iphone από την κόρη μου, αγοράζω από έναν συμφορουμίτη ένα υπολογιστή υδρόψυκτο και πήγα να τον παραλάβω από το σπίτι του. Πιάσαμε την κουβέντα στην πυλωτή που μου τον κατέβασε, πολύ καλό παιδί, συζητάγαμε πάνω από 2 ώρες. Ο συμφορουμίτης ήταν επαγγελματίας της πληροφορικής, δούλευε σε εταιρεία που στήνανε προγράμματα, δίκτυα και γενικά IT support. Εκτός από την δουλειά του είχε και χόμπυ τα PCιά και τα κινητά και τον ρώτησα τι κινητό είχε. Μου είπε πως μέχρι πριν 4 χρόνια είχε Android που τα άλλαζε κατά το δοκούν. Custom roms, rooting και μπλα, μπλα τα είχε στην ημερήσια διάταξη. Τον ρώτησα πως και κατέληξε στο iphone και μου είπε ότι το πήρε για δοκιμή και από τότε δεν ξαναασχολήθηκε επειδή απλώς δούλευε απροβλημάτιστα και ούτως ή άλλως είχε βαρεθεί να σπαταλαέι άπειρο χρόνο σε ματσακονιές. Για την ακρίβεια και τον υπολογιστή που αγόρασα που τον είχε στήσει με πολύ μεράκι και ήταν και hackintosh τον πούλαγε για να αγοράσει ένα imac που τότε ήταν σχετικά καινούργια με τους Μ1, Μ2 κτλ. Αυτά που μου είπε ο συμφορουμίτης για τα iphone ήταν σημαντικός λόγος για να μην επιμείνω στην κόρη μου να ξαναπάρει κινητό με Android. Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι κρατάνε καλύτερη μεταπωλητική αξία, ότι μέχρι που τελειώνει η περίοδος που παίρνουν αναβαθμίσεις δουλεύουν απροβλημάτιστα και ότι μπορείς να τα κρατάς αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κινητά με android. Αν συνυπολογίσεις τα προαναφερθέντα μόνο ακριβά δεν είναι τα iphone, ίσως να βγαίνουν και φθηνά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες στο android. Ένας-ένας στην οικογένεια όταν αλλάζει κινητό θα παίρνει iphone, εγώ θα είμαι ο τελευταίος. 16
v_keis Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχω διαβάσει πολλά σχόλια, αλλά πολλές φορές βλέπω κάτι αντιφάσεις. Πολλοί συγκρίνουν ένα κινητό android στα 300 ευρώ με iPhone στα 800 με 900. Είναι σαν να συγκρίνεις Nissan με BMW στην ποιότητα και όλοι λένε ότι η BMW έχει καλύτερη ποιότητα. Όλοι λένε για τις ενημερώσεις. iPhone 14 pro σε ενημέρωση δέχεται το always display on. Το απλό όχι. Τελικά δέχονται όλα τα κινητά την ίδια ενημέρωση ή όχι. Έχω το S22 Ultra χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά από 2.5 χρόνια η μπαταρία του μια χαρά με χρήση email εταιρείας, YouTube, μήνυμα, τηλεφωνήματα και μου βγάζει την μέρα. Φίλος μου με iPhone (2.5 χρονών) θέλει power bank και το έχει πάντα μαζί του. Όσο αναφορά τις αναβαθμίσεις το S24 όπως και τα pixel θα έχουν 7 χρόνια αναβαθμίσεις στο android και στις security. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από v_keis 3 1
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 minutes ago, SV1EOD said: Σε όσα έγραψαν οι προλαλήσαντες θα προσθέσω τα εξής. Και εγώ φανατικός αντροϊντάκιας είμαι(ήμουν). Καλή ώρα custom roms, root και μπλα, μπλα, μπλα. Επιπρόσθετα θεωρούσα ψιλοάσχετους όσους έπαιρναν iphone που σπαταλάγανε λεφτά και δεν καθόντουσαν να το ψάξουν και να το ψειρίσουν για να το φέρουν στα μέτρα τους. Θα συμπληρώσω ότι και την σύζυγο αλλά ειδικά τα παιδιά μου τα έχω κάνει "ξεφτέρια" στα κινητά από πολύ μικρά(όχι ότι δεν θα γινόντουσαν μόνα τους ούτως ή άλλως αλλά τα έβαλα στα κόλπα από πολύ μικρά). Πριν από 1-1,5 χρόνο μου ζήτησε η κόρη που τώρα τελειώνει την σχολή της να αλλάξει σε iphone. Την ρώτησα αν είναι σίγουρη, δεν επέμεινα δεν ήθελα να της χαλάσω το χατήρι, ούτως ή άλλως ήταν ώρα για αλλαγή κινητού οπότε αντί να πάρει ένα των 300-400 € όπως κάναμε μέχρι τότε δώσαμε τα διπλά και πήρε ένα iphone 13(δεν θυμάμαι ποιό, δεν έχει και σημασία). Την ρώτησα 6 μήνες μετά πως της φάνηκε η αλλαγή και μου είπε "μπαμπά απλά δουλεύει, δεν κολλάει, δεν ασχολούμαι, κάνω την δουλειά μου καλά και χωρίς να σκοτίζομαι, δεν ξαναγυρνάω σε android". Λίγο καιρό πριν την αγορά iphone από την κόρη μου, αγοράζω από έναν συμφορουμίτη ένα υπολογιστή υδρόψυκτο και πήγα να τον παραλάβω από το σπίτι του. Πιάσαμε την κουβέντα στην πυλωτή που μου τον κατέβασε, πολύ καλό παιδί, συζητάγαμε πάνω από 2 ώρες. Ο συμφορουμίτης ήταν επαγγελματίας της πληροφορικής, δούλευε σε εταιρεία που στήνανε προγράμματα, δίκτυα και γενικά IT support. Εκτός από την δουλειά του είχε και χόμπυ τα PCιά και τα κινητά και τον ρώτησα τι κινητό είχε. Μου είπε πως μέχρι πριν 4 χρόνια είχε Android που τα άλλαζε κατά το δοκούν. Custom roms, rooting και μπλα, μπλα τα είχε στην ημερήσια διάταξη. Τον ρώτησα πως και κατέληξε στο iphone και μου είπε ότι το πήρε για δοκιμή και από τότε δεν ξαναασχολήθηκε επειδή απλώς δούλευε απροβλημάτιστα και ούτως ή άλλως είχε βαρεθεί να σπαταλαέι άπειρο χρόνο σε ματσακονιές. Για την ακρίβεια και τον υπολογιστή που αγόρασα που τον είχε στήσει με πολύ μεράκι και ήταν και hackintosh τον πούλαγε για να αγοράσει ένα imac που τότε ήταν σχετικά καινούργια με τους Μ1, Μ2 κτλ. Αυτά που μου είπε ο συμφορουμίτης για τα iphone ήταν σημαντικός λόγος για να μην επιμείνω στην κόρη μου να ξαναπάρει κινητό με Android. Το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι ότι κρατάνε καλύτερη μεταπωλητική αξία, ότι μέχρι που τελειώνει η περίοδος που παίρνουν αναβαθμίσεις δουλεύουν απροβλημάτιστα και ότι μπορείς να τα κρατάς αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κινητά με android. Αν συνυπολογίσεις τα προαναφερθέντα μόνο ακριβά δεν είναι τα iphone, ίσως να βγαίνουν και φθηνά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες στο android. Ένας-ένας στην οικογένεια όταν αλλάζει κινητό θα παίρνει iphone, εγώ θα είμαι ο τελευταίος. Στο τελευταίο, θα σου έλεγα και βασικά σε όλους, πάρε αυτό που σε βολεύει και που κάνεις αυτό που θες στην τελική. Είναι κόσμος που τους αρέσει αυτό με custom boot loaders, custom roms και η ελευθερία του να κάνεις αυτό που θες στην συσκευή που σου ανήκει, εγώ να δεις πως έκανα με κάθε αλλαγή συσκευής δεν έβλεπα ποτέ το stock android, ήταν πάντα πρώτη κίνηση να μπουν όλα custom, μου άρεσε η διαδικασία αλλά μεγάλωσα, όχι ότι κάποιος ίδιας ή μεγαλύτερης ηλικίας απαγορεύεται να συνεχίσει να τα κάνει, άλλαξαν οι προτεραιότητες μου και μετά όπως έγραψα για το gps/google maps, αυτό το είχα πρόβλημα με ότι συσκευή και να είχα και όταν πήρα το πρώτο μιλόφωνο και είδα ότι απλά λειτουργούσε χωρίς να πρέπει να αλλάζω 1002 settings...ε δεν θα μπορούσα να πάω πίσω. Βέβαια δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και δεν έχω τρελές απαιτήσεις, αυτά τα κόλπα που έκανα τότε, να τρέχει vm κτλ, τώρα έχω dedicated servers οπότε μου έφυγε και η κάψα. Να ξεκαθαρίσω ότι το Galaxy S7 Edge που είχα για τα πιο πολλά χρόνια, το έχω stock, μπας και έφταιγε τίποτα από αυτά που πειράζω και το πρόβλημα ήμουν εγώ και όχι το android, το πρόβλημα παραμένει και με τα stock, ακόμα και μετά από factory reset και με τίποτα άλλο εγκατεστημένο. 2
Agent94 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Εγώ πάντως που πήγα από 13 pro max σε s24 Ultra δεν βλέπω γιατί ο κόσμος εξακολουθεί να θεωρεί τα iphone ανώτερα. Ίσα ίσα που με το iphone είχα αντιμετωπίσει κάτι μικρα σκαλωματα, φάση να μαυρίσει η οθόνη και να μην ανταποκρίνεται ή ξαφνικά να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις και να θέλει restart η συσκευή. Και ο κολλητός μου που έχει το 15 αντιμετώπισε καποια θεματακια. Δεν λεω οτι ειναι πολλα ή τραγικα αλλα δεν είναι και τέλειο το ios όπως το αναφέρουν μερικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα