Προς το περιεχόμενο

Honda NX500 - εμπειρίες και εξοπλισμός

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Black Demis είπε

οχι μόνο το sport και road το Έχει rain και enduro (που δεν συναστώ να το βάλει κάποιος που δεν ξέρει τι Κάνει) δεν το Κάνει
Φρένα Είναι για κάποιο λόγο (τακάκια) σκληρά ακριβά τακάκια της brembo που δεν έχουν λόγο ύπαρξής σε αυτή την μηχανή και λογικό να σκούζουν (όταν δεν τα πατάς) γιατί Είναι ότι ποιο σκληρό υπάρχει και Είναι καθαρά για επιδώσεις, εγώ θα βάλω με την πρώτη ευκαιρία κάτι ποιο μαλακό ποιο φθηνό που ποιο πολύ ταιριάζει στον χαρακτήρα της μηχανής

ναι ετσι οπως το περιγράφεις μαλλον ανουσια σκληρο τακακι. απο βαρος στο δρομο -οχι χωμα- πως ειναι? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, basilis_k6 said:

ναι ετσι οπως το περιγράφεις μαλλον ανουσια σκληρο τακακι. απο βαρος στο δρομο -οχι χωμα- πως ειναι? 

αυτό ακριβός..... σε εάν ποιο street μηχανάκι  που είναι φτειαγμένο να στρίβει και να τρέχει θα ήταν λουκούμι καθώς οταν ζεσταίνονται είναι άγκυρες στο adventure μηχανάκι είναι ανούσια και πιο πολύ ενοχλούν πάρα βοηθάνε (εκτός και αν είσαι συνέχεια με βαρύ δικαβαλο τοτε μονόδρομος να τα κρατήσεις) (από την άλλη πολύ ανάλυση κάνουμε για κάτι που κάνει όλο το σετ πίσω μπρος 95 ευρω)

στον δρόμο (άσφαλτο) είναι κάτι σαν τραίνο..... δεν κουνάει δεν λαλάει λες και κόλλησε κάτω (πρωτοφανές συμπεριφορά για μένα απο adventure μηχανή)..... είχα πιάσει μια φορά τελική του να δω που είναι ο περιοριστής έβαλα cruise controll και άφησα τα χέρια και η μηχανή ούτε καν έτρεμε, σαν βάρος δεν το καταλαβαίνεις εν κίνηση τώρα αν κάνεις καμία στατική μεταφορά θα φανεί 238 κιλα είναι αυτά ειδικά με αυτόν τον Όγκο
παντος για χρήση Πόλης το ξεχνάς με 13 συμπίεση Αυτό αρχίζει και τραβάει απο 2000 στροφές που κυμαίνει για σένα 27 χιλιόμετρα ωρα + αν πας συνέχειά με τόσο χαμηλή ταχύτητά κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζεσταίνεται......και θα την δεις στερεοφωνικά, εγω στην θεσαλοικη που ζω δεν την βγαζω καθολου στην πολη (κεντρο ειμαι) γιατι πρακτικά ουτε αυτα τα 30 χιλιόμετρα ωρα βλέπω ποτε συνήθης ειμαι με πρωτη και απλα παιζω με συμπλεκτη για χιλομετρα ενω ειμαι κολλημενος πισω απο αυτοκινιτα που δεν τα περνας ουτε απο δεξια ουτε απο αριστερα

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...