Alex-V Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Εχει καποιος καποια εμπειρια απο το συγκεκριμενο site; Βρηκα ενα κινητο που με ενδιαφερει, απλα ηθελα να δω αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω πριν προχωρησω. 1
mastrokwstas Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Έχει αγοράσει φίλος μου κινητό σε καλή τιμή από έναν τύπο από Ιρλανδία. Εγώ προσωπικά δε θα το προτιμούσα γιατί δε ξέρω τι παίζει σε περίπτωση εγγύησης/επιστροφής κλπ
Alex-V Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 13 hours ago, mastrokwstas said: Έχει αγοράσει φίλος μου κινητό σε καλή τιμή από έναν τύπο από Ιρλανδία. Εγώ προσωπικά δε θα το προτιμούσα γιατί δε ξέρω τι παίζει σε περίπτωση εγγύησης/επιστροφής κλπ Το συγκεκριμενο που θελω εγω γραφει και καλα οτι ειναι refurbished, οχι δηλαδη απο ιδιωτη. Απλα φοβαμαι μην φαω κανονι.
mastrokwstas Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Το συγκεκριμενο που θελω εγω γραφει και καλα οτι ειναι refurbished, οχι δηλαδη απο ιδιωτη. Απλα φοβαμαι μην φαω κανονι. Αν δε κάνω λάθος όλα refurbished και μεταχειρισμένα απο ιδιώτες είναι. Προσοχή στις λεπτομέρειες, feedback κλπ Παλαιότερο θρέντ εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα