Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι όταν τελειώσω το σχολείο να πάω animation στο ΑΚΤΟ, μου αρέσει πιο πολύ 2D animation όπως το hazbin hotel, family guy κτλπ, και θα ήθελα να μάθω για το οικονομικό κομμάτι, για το πως θα με βοηθήσει όταν τελειώσω την σχολή, αν θα με βοηθήσουν να μάθω να φτιάξω portofolio, πως είναι η καθηγητές, αν πρέπει να δώσω εξετάσεις για να μπω όπως άλλες σχολές, αν γίνεται να μου πείτε αν υπάρχει κάποια καλύτερη σχόλη, και γενικά την γνώμη σας.

Ευχαριστώ για όποιον μου απαντήσει <3

Δημοσ.
Στις 10/6/2024 στις 3:01 ΜΜ, markellapp2 είπε

Σκέφτομαι όταν τελειώσω το σχολείο να πάω animation στο ΑΚΤΟ, μου αρέσει πιο πολύ 2D animation όπως το hazbin hotel, family guy κτλπ, και θα ήθελα να μάθω για το οικονομικό κομμάτι, για το πως θα με βοηθήσει όταν τελειώσω την σχολή, αν θα με βοηθήσουν να μάθω να φτιάξω portofolio, πως είναι η καθηγητές, αν πρέπει να δώσω εξετάσεις για να μπω όπως άλλες σχολές, αν γίνεται να μου πείτε αν υπάρχει κάποια καλύτερη σχόλη, και γενικά την γνώμη σας.

Ευχαριστώ για όποιον μου απαντήσει ❤️

Ήμουν καθηγητής στον ΑΚΤΟ (Πάνε πολλά χρόνια) και μάλιστα στο τμήμα του 3D Animation. Αν είναι όπως τότε, κοίταξε και σε άλλα τμήματα της σχολής, μήπως είναι πιο κατάλληλα για το 2D Animation που θέλεις. 
Για το οικονομικό, θα πρέπει να πας από εκεί.
Οι καθηγητές είναι, γενικά, πολύ καλοί, μερικοί δε, εξαιρετικοί. Αν ασχοληθείς εκεί με το 2D, θα γνωρίσεις σίγουρα την φανταστική Α.Δ.
Από εκεί και πέρα, θέλει πολλή προσπάθεια από εσένα και να δώσεις βάση σε όλα τα μαθήματα, ακόμα και σε αυτά που σου φαίνοται άσχετα, στην αρχή τουλάχιστον.
Υπάρχει γραφείο ευρέσεως εργασίας το οποίο βοηθούσε πολύ, αν κάποιος σπουδαστής άξιζε.
Δεν νομίζω να υπάρχει κα΄τι καλύτερο στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...