nhzt Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Με αφορμή πρόσφατες διακοπές, αλλά και χαμηλή ταχύτητα (περιπου 6-8 Mbps) στο ίντερνετ που έχω στο εξοχικό, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από προγράμματα όπως το Giga WiFi Home Unlimited που χρησιμοποιεί sim router 4G και κάνει διαμοιρασμό του ίντερνετ ως hotspot. Υπ όψιν οτι στη τοποθεσία μου (Ιερισσός Χαλκιδικής) δεν διατίθεται fiber από οποιαδήποτε εταιρία, μόνο απλή τηλεφωνική. Βασικά μ ενδιαφέρει τι ταχύτητες μπορεί να έχεις τελικά, γιατί γνωρίζω ότι μπορεί να λαμβάνει ταχύτητα 4G, αλλά η τελική ταχύτητα μέσω Wifi θα είναι μειωμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syrio Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Έχω εδώ και δύο μήνες αντίστοιχο με ρούτερ 4g της Vodafone. Στην αρχή όλα καλά. Εδώ και ένα μήνα ενώ οι ταχύτητες είναι καλές 50mbps το μεσημέρι δεν πιάνει ούτε 1 και απόγευμα όλα καλά! Αυτό που κοιτάς εσύ είναι 4g+ ίσως δουλεύει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Σε περιοχές που μαζευει πολύ κοσμο μην σαν φαίνεται περίεργο αν πέφτει η ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Η κοσμοτε νομιζω σε αντιστοιχο προγραμμα δινει παραπανω GB και αν τα ξεπερασεις σε παει καπου στα 12, η βοντα νομιζω σε ριχνει ακομα πιο χαμηλα. Γενικα ομως ειδικα σε περιοχες με πολυ κοσμο πεφτει αρκετα η ταχυτητα αποτι εχω ακουσει και απο αλλους γνωστους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 11/6/2024 στις 11:53 ΠΜ, Menelaos83 είπε Η κοσμοτε νομιζω σε αντιστοιχο προγραμμα δινει παραπανω GB και αν τα ξεπερασεις σε παει καπου στα 12, η βοντα νομιζω σε ριχνει ακομα πιο χαμηλα. Γενικα ομως ειδικα σε περιοχες με πολυ κοσμο πεφτει αρκετα η ταχυτητα αποτι εχω ακουσει και απο αλλους γνωστους. Όσον αφορά τα Gb συγκρινα και τις τρεις εταιρείες. Η Vodafone με 25€, δίνει εως 300Gb και αν τα ξεπεράσεις σε πάει στα 12Gb . Η Nova εχει μεχρι 100 Gb στα 25€ και δε η Cosmote, πρέπει να αγοράσεις τον router με 149€!!!!! και μετα αγοραζεις πακετα για mobile internet για 1,3,6 και 12 μηνες. Πιθανον απευθύνεται σε πιο επαγγελματικες λυσεις, γιατί ο router λεει οτι μπορεί να διαμοιρασει εως 25 χρηστες. Τελος παντων... Εμένα όπως ειπα, μ ενδιαφέρει η ταχύτητα και οπως λεει πιο πανω και ο syrio, αν πράγματι πιάνει 50Mbps ειμαι υπερκαλυμενος. Στις 10/6/2024 στις 9:39 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Σε περιοχές που μαζευει πολύ κοσμο μην σαν φαίνεται περίεργο αν πέφτει η ταχύτητα. Η περιοχή μου αν και τουριστική, δεν έχει πολύ κοσμο. Μιλάμε για 5 εως 6 χιλιαδες άτομα max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα