Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator 2024 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα να πετάξω με το 737 ΜΑΧ. Εκτός του ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το PMDG, αυτό το πράγμα έχει πιο πολλά bugs και από το πραγματικό MAX...

• Haha 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ο Brian συνεχιζει να δινει πονο:

Εκανε την τυχη του αυτος! Κι εμεις μαζι του! Σε ποσο καιρο λετε να τον αγορασει η μαμα και να βαλει και συνδρομητικο πακετο?😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά ελπίζω ποτέ. Το έβλεπα live και μου έκανε εντύπωση που είπε φόρα παρτίδα ότι το 2024 θα έπρεπε να βγει μετά από 6-12 μήνες. 

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ξεκίνησα να δοκιμάζω τούτες εδώ τις ρυθμίσεις στα 2560x1080 με τον ταπεινό μου 5600x και την 6800ΧΤ (που ακόμα βαστάει στο 100%):

https://forums.flightsimulator.com/t/fs2024-graphics-settings-and-performance-guide-11-20-2024/667840

Θεωρώ πως πάει καλύτερα από το 2020, αν και ακόμα χρησιμοποιώ ελάχιστα addons και καθόλου FSLTL AI traffic.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ξεκίνησα να δοκιμάζω τούτες εδώ τις ρυθμίσεις στα 2560x1080 με τον ταπεινό μου 5600x και την 6800ΧΤ (που ακόμα βαστάει στο 100%):

https://forums.flightsimulator.com/t/fs2024-graphics-settings-and-performance-guide-11-20-2024/667840

Θεωρώ πως πάει καλύτερα από το 2020, αν και ακόμα χρησιμοποιώ ελάχιστα addons και καθόλου FSLTL AI traffic.

Ωραιος ο τυπος! Εχω παρομοιο συστημα με αυτον (λιγο καλυτερο επεξεργαστη κ 64 RAM) και εχω τα παντα Ultra στο 2020. Btw απο τοτε που προσθεσα 32 Gb RAM (συνολο 64) ενω δεν βελτιωθηκε η αποδοση (λογικο)  βελτιωθηκε η σταθεροτητα: δεν εχω ουτε ενα CTD, ουτε κολληματα, τιποτα. Ολα αυτα για nonVR πτησεις. Αν κουμπωσω κασκα παιζω κι ενα λοττο στο που θα κολλησει.

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ, να η ευκαιρία:

image.png.9702dcd6164dcc1c2c1716cc3c16c2ae.png

Δυστυχώς δεν πιάνει Σαββατοκύριακο, αλλά έστω και μια Παρασκευή βράδυ να δει κάποιος πως δουλεύει το SayIntentions ATC πιστεύω αρκεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Ωπ, να η ευκαιρία:

image.png.9702dcd6164dcc1c2c1716cc3c16c2ae.png

Δυστυχώς δεν πιάνει Σαββατοκύριακο, αλλά έστω και μια Παρασκευή βράδυ να δει κάποιος πως δουλεύει το SayIntentions ATC πιστεύω αρκεί.

Δεν αφηνει τους κραχτες και να βαλει μια καλη εκπτωση στην ετησια λεω γω?...

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 1:56 ΠΜ, nzeppos είπε

Δοκίμασα να πετάξω με το 737 ΜΑΧ. Εκτός του ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το PMDG, αυτό το πράγμα έχει πιο πολλά bugs και από το πραγματικό MAX...

Εμένα το max αμέσως μετά την απογείωση μου πετάει terrain pull up. Ενώ είμαι κανονικά σε takeoff configuration 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, stcp said:

Δεν αφηνει τους κραχτες και να βαλει μια καλη εκπτωση στην ετησια λεω γω?...

Καλά θα ήταν αλλά δεν τους βλέπω... Εδώ ακόμα και μετά το δωρεάν 36ωρο σού λέει ότι κληρώνει μόνο 10 one-month συνδρομές (δηλαδή κανα 180άρι ευρώ). Καταξοδεύτηκαν. Ελπίζουμε απλώς να πέσει κι άλλο το κόστος των AI engines μπας και τηρήσουν την υπόσχεσή τους και μετακυλήσουν την έκπτωση στους πελάτες.

40 minutes ago, just_a_dude said:

Εμένα το max αμέσως μετά την απογείωση μου πετάει terrain pull up. Ενώ είμαι κανονικά σε takeoff configuration 

Δεν είναι να ασχοληθείς με αυτό το αίσχος. Έφαγα μισή ώρα να καταλάβω τι γίνεται με το ground power, αφού ενώ είχε έρθει το βανάκι και το σχετικό φωτάκι άναβε, δεν έπαιρνε ρεύμα με τίποτα. Προφανώς ούτε μπορούσα να βάλω μπροστά το APU.

Μετά από κάμποσες προσπάθειες και restart και ψάξιμο στο reddit (όπου το bug αναφέρεται και από άλλους) κατάφερα να το βάλω μπροστά, αλλά ακόμα και τότε η συμπεριφορά στα source buses των GEN1/2 και του APU ήταν εντελώς διαφορετική από του PMDG 737. Πατούσα τους 4 διακόπτες στην τύχη μέχρι να καταφέρουν επιτέλους να ανάψουν και τα 2 buses των κινητήρων.

Χθες στο King Air 350i (με το οποίο είχα γυρίσει το μισό πλανήτη πίσω στο μακρινό 2021) κατάλαβα ότι οι οθόνες δεν δείχνουν πουθενά τα engine gauges, οπότε δεν έχεις τρόπο να βλέπεις RPM, θερμοκρασίες κινητήρων κλπ. Τραγική η κατάσταση. Τελικά το μόνο με το οποίο ασχολούμαι είναι το casual Career.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης σήμερα κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο update του Bijan για το 2024:

https://secure.simmarket.com/bijan-habashi-seasons-enhanced-by-bijan-msfs24.phtml

Δωρεάν για όσους έχουν το Season Pack 8 μαζί με το EarthFX, ενώ οι παλιότεροι κάτοχοι έχουν -50%. Είμαι ακόμα στο Season Pack 7.5 οπότε νομίζω θα αναβαθμίσω πρώτα στο 8 (κάπου 9-10 ευρώ αν θυμάμαι καλά) ώστε μετά να πάρω δωρεάν το Enhanced.

Όποιος πετάει στο MSFS (είτε 2020 είτε 2024) και δεν χρησιμοποιεί τα addons του Bijan, εγκληματεί κατά του εαυτού του. Ειδικά αν κάνει χαμηλές VFR πτήσεις. Μακράν το πιο vfm addon.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δοκιμάσει κανείς το landmark navigation solo flight στο training;

Κάνω ακριβώς ό,τι χρειάζεται, περνάω πάνω από το διάδρομο και δεν κανει check to align with runway.

Επίσης άλλες φορές μου λέει ότι έφυγα εκτός πορείας και με βγάζει στο σημείο που είναι να ευθυγραμμιστώ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΡΙΝ, έρχομαι ακριβώς από την ίδια γωνία, και εκεί γίνεται check το align with runway.

Επεξ/σία από stratos_k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται μέσα στη χρονιά από το SayIntentions:

image.png.771bd2fe5342193e26826285d5fc1b16.png

Αποστολές που απλώς πας στο κανάλι 122.11, του ζητάς μια αποστολή και το ΑΙ σου φτιάχνει επιτόπου το σενάριο (ανάλογα με την περιοχή ή την εποχή), σου δίνει οδηγίες, σου κάνει inject όλο το σκηνικό της αποστολής διάσωσης κλπ με 3D objects (φορεία, σκηνές, paramedics, φωτοβολίδες κλπ). Θεωρητικά θα υποστηρίζει και ελικόπτερα και αεροπλάνα. Τι άλλο θα βγάλουν οι τύποι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

το ετρεξα νομιζω εχει αρκετα θεματα, βασικα οποτε βαζω προσγειωσεις με Α320 , δεν μπορουσα να σεταρω το αεροπλανο , μου βγαζε engine 1 fail και αλλα faults  .

γενικα θελει λιγο χρονο ακομα νομιζω ,τα γραφικα ειναι πιο καλα αλλα οχι τοσο υπερβολικα καλα οσο το προμοταρουνε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...