nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Βλέπω Premium Deluxe στα γκριζο-μάγαζα στα 90-95 ευρώ αντί για 140 που έχει κανονικά από Windows Store/Steam. Λέω να πάρω προς τα εκεί, χωρίς απαραίτητα να με ενδιαφέρουν τα έξτρα αεροπλάνα. Γενικά κοιτούσα προς το Deluxe, μιας και έχει το C172 gauge που στο MSFS2020 ήταν προαπαιτούμενο για το WBSim C172 και λογικά θα συνεχίσει να είναι. Όμως το Deluxe έχει ένα 100άρι στα official μαγαζιά και δεν υπάρχει στα κλειδάδικα. Οπότε κατευθύνομαι προς Premium Deluxe μέχρι νεότερας. 1
nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Με λιγότερη από μία εβδομάδα να απομένει για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του MSFS2024, έχουμε ανανεωμένο FAQ: https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-2024-faq/ 1
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχει ανοίξει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ που μάζεψε ήδη 300+ σχόλια σε λιγότερο από 2 μέρες: https://forums.flightsimulator.com/t/msfs-2024-is-not-ready-for-release/664005 Μάλιστα το πρώτο post, που πρακτικά αναρωτιέται κατά πόσο το release στις 19/11 είναι πρόωρο, έχει μαζέψει ήδη 50+ likes. Πρωτοφανές για το επίσημο φόρουμ, που οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι πρόβατα της Asobo ή/και οπαδοί της εποικοδομητικής κριτικής μεν, αρκεί αυτή να μην στρέφεται εναντίον της Asobo ή/και πάντα έτοιμοι λύσουν το ζωνάρι και να αντιδράσουν σε οποιονδήποτε έχει μια δεύτερη γνώμη που αντιτίθεται στο Μεγαλείο της Asobo υπεύθυνοι και λογικοί χρήστες που δεν παραπονιούνται ποτέ και για τίποτα. Οι ενδείξεις μέχρι τώρα λένε για σχετικά ημιτελές προϊόν σε πολλαπλά επίπεδα, που δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει σε ποσοστό περίπου 0%, μιας και πριν δω κριτικές της προκοπής δεν αγοράζω τίποτα. Αφήστε δε που στο ενδιάμεσο μπορεί να πέσει κι άλλο η τιμή στα κλειδάδικα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από nzeppos
newlynx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχω απελευθερώσει χώρο στο δίσκο και περιμένω την εγκατάσταση, τώρα αν θα γίνω beta tester θα το δούμε σύντομα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από newlynx 1
stratos_k Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Έχω πέσει σε δίλημμα: Να πάρω το 2020 που είναι playable ή να περιμένω το 2024 με κίνδυνο να ρίχνω καντήλια κάθε 3 και λίγο; Αν είχα να διαλέξω πχ πριν 5 μήνες θα πήγαινα FS2020. Τώρα όμως θελει 3 μερες το launch του νέου... Μλκια δεν είναι να πάρω το παλιό;
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, stratos_k said: Έχω πέσει σε δίλημμα: Να πάρω το 2020 που είναι playable ή να περιμένω το 2024 με κίνδυνο να ρίχνω καντήλια κάθε 3 και λίγο; Αν είχα να διαλέξω πχ πριν 5 μήνες θα πήγαινα FS2020. Τώρα όμως θελει 3 μερες το launch του νέου... Μλκια δεν είναι να πάρω το παλιό; Σε αυτή τη φάση δεν νομίζω πως έχει νόημα να πάρεις το 2020, αφού εκτός όλων των άλλων αν πάρεις το 2024 δεν θα έχεις μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δύο (με τη λογική ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το 2020 και δεν έχεις ήδη έτοιμα DLC/mods/configurations κλπ). Ό,τι και να είναι το 2024, σίγουρα δεν θα είναι un-playable οπότε πιστεύω μια χαρά θα το ευχαριστηθείς. Όσα χοντρά bug και να έχει, θα στρώσουν μετά από λίγες εβδομάδες με τόσο κόσμο που θα πέσει πάνω του. Άλλωστε η Asobo πλέον έχει 500+ άτομα να δουλεύουν γι' αυτό, πολλά περισσότερα από όσα άρχισαν με το 2020. Εξαρτάται επίσης τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στο MSFS. Έχεις σκοπό να πάρεις ένα μικρό Cessna και να αλωνίζεις διάφορες τυχαίες τοποθεσίες σε χαμηλές VFR πτήσεις ή θέλεις από την αρχή ένα Fenix 320 ή PMDG 737/777 για ρεαλιστικά και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα δρομολόγια; Στην πρώτη περίπτωση θα πρότεινα το 2024, στη δεύτερη το δοκιμασμένο 2020. Εναλλακτική περίπτωση είναι να μην αγοράσεις κανένα από τα δύο σε αυτή τη φάση, αλλά να βάλεις μια gamepass συνδρομή (είτε με προσφορά/πρόσκληση, είτε στην κανονική τιμή) και να έχεις και τους δύο τίτλους μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το 2024. ps: πωπω, δεν μπορώ άλλο. Οι Asobo fanboys στην παραπάνω συζήτηση του επίσημου forum έχουν βαρέσει κόκκινο. Σου λέει ο άλλος φέρτε μου 3D νερό και 3D χορτάρι και δεν με νοιάζει για bugs, δεν με νοιάζει για τίποτα άλλο, γραφικά να ΄ναι κι ό,τι να ΄ναι, ζήτω η Asobo. Μιλάμε για άλλα επίπεδα fanboy-σμου, αρρώστια. Σε σημείο να ισχυρίζονται ότι δεν είναι ο πελάτης που έχει δίκιο και απαιτεί ένα όσο το δυνατόν ολοκληρωμένο προϊόν, αλλά αυτός που σχεδιάζει το project και βγάζει τα χρονοδιαγράμματα (οπότε δεν πειράζει αν τελικά βγει κάτι που πολλοί θα το θεωρούν ημιτελές). Και όλα αυτά χωρίς να ξέρουμε ποια θα είναι η τελική έκδοση, απλώς εικασίες γίνονται. Αλλά όχι, τα πρόβατα της Asobo να τρέξουν να υπερασπιστούν το κάστρο. Και μετά να απορούμε γιατί σε άλλους τίτλους τα παιχνίδια παραμένουν εσαεί σε early access. Δεν μπορώ, μου ανέβασαν την πίεση μετά από 6ωρη πτήση Τουρκμενιστάν-Μάλτα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από nzeppos 1
stcp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, stratos_k είπε Έχω πέσει σε δίλημμα: Να πάρω το 2020 που είναι playable ή να περιμένω το 2024 με κίνδυνο να ρίχνω καντήλια κάθε 3 και λίγο; Αν είχα να διαλέξω πχ πριν 5 μήνες θα πήγαινα FS2020. Τώρα όμως θελει 3 μερες το launch του νέου... Μλκια δεν είναι να πάρω το παλιό; Ακριβως αυτο που λεει ο φιλος nzeppos. Αν σκοπευεις να πετας οσο το δυνατον ρεαλιστικα, το FS2020 αυτη τη στιγμη βρισκεται στο peak του σε ολα επιπεδα και νομιζω ειναι μονοδρομος. Αν θες απλα να χαζευεις γραφικα απο ψηλα και να βολταρεις τοτε πηγαινε στο 24 και οπλισου με υπομονη. Εξαλλου, αν δεν εχεις ξαναασχοληθει θα σου παρει αρκετο χρονο (μηνες) να στρωσεις, οποτε πιστευω θα εχει στρωσει και το 24. Για εμενα παλι, με "επενδυσεις" αυτα τα χρονια σε add-ons αεροσκαφη και scenery και μιας που το 20 το ευχαριστιεμαι οσο ποτε πριν, ουτε που το σκεφτομαι αυτη τη στιγμη για το 24. Θα αφησω καιρο να στρωσει (αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ριξει καποια στιγμη η μαμα τελειως συμπτωματικα ενα update απο τα καλα να τα κανει ολα πουτ@ν@ στο 2020 για να μας σπρωξει προς τα πανω...) 1 1
psaras61 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, newlynx είπε Έχω απελευθερώσει χώρο στο δίσκο και περιμένω την εγκατάσταση, τώρα αν θα γίνω beta tester θα το δούμε σύντομα Τελικα τι πληροσες και απο που; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από psaras61
newlynx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, psaras61 είπε Τελικα τι πληροσες και απο που; Το έχω από game pass, δεν το αγόρασα ξεχωριστά. 1
stratos_k Δημοσ. Δευτέρα στις 12:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:24 μμ Άιντε να δούμε... Τι ώρα θα είναι διαθέσιμο άραγε; 12.00ΠΜ νταν; 1
stratos_k Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ Άρα αν είναι Λονδίνο στις 16.00, εμείς είμαστε 18.00 1
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ 10 λεπτά πριν, stratos_k είπε Άρα αν είναι Λονδίνο στις 16.00, εμείς είμαστε 18.00 Ναι
nzeppos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Στο μεταξύ οι τιμές στα κλειδάδικα έχουν πέσει λίγο, πλέον κάτω από 50 η Standard και γύρω στα 85 η premium deluxe. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, μιας και οι επιστήμονες που βγάζουν το WBSim C172 έχουν παγώσει όλο το development μέχρι να δουν τι θα γίνει με το 2024, σε σημείο να κατεβάσουν ακόμα και το προϊόν από το site της JustFlight (και να μην μπορούν να το αγοράσουν ούτε αυτοί που το θέλουν μόνο για το 2020). Το πιθανότερο θα κάνω καρδιά μου πέτρα και την ανάγκη φιλοτιμία και θα πάρω το PD να τελειώνουμε. Μετά θα τρώτε την γκρίνια μου για τα επόμενα χρόνια μέχρι να βγει το επόμενο MSFS, μιας και από τα έξτρα αεροπλάνα που δίνει το PD δεν πιστεύω να δοκιμάσω ούτε ένα. 1
stratos_k Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 πμ (επεξεργασμένο) Μου ήρθε το κλειδί από το κλειδάδικο. Το πέρασα στο windows store. Δεν με αφήνει ακόμα να κάνω εγκατάσταση. Χρειάζεται κάποιο ΧΒΟΧ launcher ή software να εγκαταστήσω; Και η τελευταία χαζή ερώτηση: Το παιχνίδι θα παίζει από τα Windows, εγκατεστημένο στο δίσκο; Δεν είναι κάποιο streaming service που συνδέομαι και παίζω XBOX μέσα από το PC; Δεν έχω καταλάβει όλη αυτή την ιστορία με το ΧΒΟΧ gamepass με τα παιχνίδια που παίζουν και στις 2 πλατφόρμες κλπ. Έχω ένα παιχνίδι που το παίζω μέσω κάποιας υπηρεσίας ΧΒΟΧ στο PC, αλλά είναι για ΧΒΟΧ; Έχω 2 εκδόσεις του παιχνιδιού; (ΧΒΟΧ και WIN) Επεξ/σία Τρίτη στις 09:31 πμ από stratos_k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα