Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Στη δηλωση για ακαθαριστα οικοπεδα ο αριθμος της οδου διαμονης της γυναικας μου ειναι λαθος χωρις να μπορω να τον αλλαξω . Παω στο εθνικο Μητροω να την αλλαξω αλλα δεν μου δινει την δυνατοτητα .Ειναι ανενεργες οι δυνατοτηες για αλλαγη .Καποια ιδεα ? Με δικα μου στοιχεια taxis τα δικα μου με αφηνει να τα αλλαξω. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Για να κάνει αρχική δήλωση στοιχείων, πρέπει να λάβεις SMS επιβεβαιωσης στο κινητό. Δηλαδή είτε να κάνει login με τους κωδικούς ebanking, είτε να πάει ΚΕΠ (με λογαριασμό κινητού, ή βεβαίωση κατόχου καρτοκινητού) και να κάνει εγγραφή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Για να κάνει αρχική δήλωση στοιχείων, πρέπει να λάβεις SMS επιβεβαιωσης στο κινητό. Δηλαδή είτε να κάνει login με τους κωδικούς ebanking, είτε να πάει ΚΕΠ (με λογαριασμό κινητού, ή βεβαίωση κατόχου καρτοκινητού) και να κάνει εγγραφή. Ευχαριστω Τα κανω αυτα αλλα δεν μπορει να ταυτοποιησει το κινητο μεσω ebanking ουτε μεσω κινητης ενω ειναι καταχωρημενο Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 2 hours ago, Γιάννης Platano said: Ευχαριστω Τα κανω αυτα αλλα δεν μπορει να ταυτοποιησει το κινητο μεσω ebanking ουτε μεσω κινητης ενω ειναι καταχωρημενο KEΠ αναγκαστικά... με λογαριασμό κινητού η βεβαίωση παρόχου. Κι εννοείται να έχετε μαζί το κινητό γιατί θα σας έρθει επί τόπου κωδικός επιβεβαίωσης. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekrepali είπε KEΠ αναγκαστικά... με λογαριασμό κινητού η βεβαίωση παρόχου. Κι εννοείται να έχετε μαζί το κινητό γιατί θα σας έρθει επί τόπου κωδικός επιβεβαίωσης. Το κινητο ειναι στο ονομα μου (οικογενειακο με 4 αριθμους) οποτε μαλλον θα χρειαζεται και καποια ΥΔ ? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2024 από Γιάννης Platano
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 11 minutes ago, Γιάννης Platano said: Το κινητο ειναι στο ονομα μου οποτε μαλλον θα χρειαζεται και καποια ΥΔ ? Λογαριασμό του κινητού ή βεβαίωση παρόχου συν Υπεύθυνη Δήλωση δικιά σου μέσω GOV ότι παραχωρείς τον αριθμό στην τάδε (ονοματεπώνυμο, αφμ) ή πατε στο κατάστημα κινητής και παίρνει τον αριθμό στο όνομα της. Κι εννοείται ότι στο Εθνικό Μητρώο ο καθένας πρέπει να έχει διαφορετικό αριθμό κινητού... δε γίνεται να βάλετε τον ίδιο. Κι εννοείται αυτό το κινητό θα πρέπει να το καταχωρήσει και σε τράπεζες, λοιπές υπηρεσίες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Κι εννοείται αυτό το κινητό θα πρέπει να το καταχωρήσει και σε τράπεζες, λοιπές υπηρεσίες. Σε τραπεζα και taxis μια χαρα ειναι καταχωρημενο στο ονομα της .Απορω που απο το ebanking της δεν το ταυτοποιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα