Baroutas Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα xiaomi redmi 9 pro και αγόρασα μια micro sd γιατί δεν είχα χώρο. Όσο κ αν προσπάθησα δεν μπορώ να μετακινήσω εφαρμογές από τον σκληρό του κινητού, στην micro sd.υπαρχει τρόπος? Ευχαριστώ
Engimek Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πρώτον, ας πούμε ότι αυτό που θες να κάνεις καλύτερα να μην το κάνεις. Οι εφαρμογές σου τρέχουν πολύ γρηγορότερα και αξιόπιστα στην εσωτερική μνήμη του κινητού σου παρά σε οποιαδήποτε SD. Όχι ότι δεν θα δουλεύουν (το είχα κάνει και εγώ παλαιότερα) αλλά π.χ άμα πάθει ζημιά η κάρτα sd χάνεις τις εφαρμογές σου και τα δεδομένα σου. Έχοντας δώσει την παραπάνω προειδοποίηση... αυτό που ψάχνεις λέγεται adoptable storage. Ουσιαστικά sd και μνήμη τηλεφώνου γίνονται ένα. Κάποια κινητά το υποστήριζαν παλαιότερα, πλεον όχι. Ψάξε στις ρυθμίσεις σου αν και πιο πιθανό είναι όπως είπα να μην υπάρχει πια. Αν δεν υπάρχει, μπορείς να γοογλάρεις οδηγούς για εναλλακτικούς τρόπους να ενεργοποιήσεις το adoptable storage για το μοντέλο σου. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει κανέναν από αυτούς που βρίσκεις με μια αναζήτηση δεν θα προτείνω κάτι εδώ... το μόνο που θα πω είναι, πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε κάνε backup τα δεδομένα σου! Και ότι θα πάρεις ένα μικρό ρίσκο αν το κάνεις. Εν κατακλείδι... θα πρότεινα αν μπορείς να μεταφέρεις εικόνες/βίντεο κλπ στην sd και να κρατήσεις τις εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου. Η παραπάνω λύση είναι κατά τη γνώμη μου παρωχημένη και την δίνω καθαρά πληροφοριακά.
GATE123 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 10/6/2024 στις 10:53 ΠΜ, Baroutas είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα xiaomi redmi 9 pro και αγόρασα μια micro sd γιατί δεν είχα χώρο. Όσο κ αν προσπάθησα δεν μπορώ να μετακινήσω εφαρμογές από τον σκληρό του κινητού, στην micro sd.υπαρχει τρόπος? Ευχαριστώ Μόνο με root γίνεται αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα