koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 6 minutes ago, gherudos said: Μόλις μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι η premium έκδοση που πήρα δεν υποστηρίζει ασύρματο CarPlay 😕 Αυτό έπρεπε να είχες κάνει από την αρχή 😉
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Ο πωλητής μου είπε ότι το υποστηρίζει σε Android αλλα δεν ξέρει αν λειτουργεί σε iPhone ασύρματα. Δεν ήξερε να μου πει παραπάνω οποτε του λέω εφόσον γίνεται θα το βρω. Μετά διαβάζω εδώ οτι στην ιστοσελίδα γράφει ότι το υποστηρίζει και αναπαύθηκα. Έστειλα στο fb της Nissan και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο, το κάλεσα και μου είπαν ότι το premium δεν υποστηρίζει
koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 4 minutes ago, gherudos said: Ο πωλητής μου είπε ότι το υποστηρίζει σε Android αλλα δεν ξέρει αν λειτουργεί σε iPhone ασύρματα. Δεν ήξερε να μου πει παραπάνω οποτε του λέω εφόσον γίνεται θα το βρω. Μετά διαβάζω εδώ οτι στην ιστοσελίδα γράφει ότι το υποστηρίζει και αναπαύθηκα. Έστειλα στο fb της Nissan και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο, το κάλεσα και μου είπαν ότι το premium δεν υποστηρίζει Έχει κάτι gadgetάκια που το κάνουν ασύρματο. Ψάξε αν σε ενδιαφέρει...
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Εντάξει δεν θα τα βάψω και μαύρα την κάνω τη δουλειά μου και με το καλώδιο αλλά ρε παιδιά ένα σκασμό λεφτά δίνεις και δεν σου δίνουν μια λειτουργία που γι αυτούς δεν θα κοστίζει ούτε 5€. 1
koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 10 minutes ago, gherudos said: Εντάξει δεν θα τα βάψω και μαύρα την κάνω τη δουλειά μου και με το καλώδιο αλλά ρε παιδιά ένα σκασμό λεφτά δίνεις και δεν σου δίνουν μια λειτουργία που γι αυτούς δεν θα κοστίζει ούτε 5€. Μπορείς να παρεις κάτι τέτοιο. Έχει άπειρα στην αγορά...
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Από περιέργεια και μόνο, πως το λένε και τι κάνει; Εμενα το αμάξι έχει type c μόνο
koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 5 minutes ago, gherudos said: Από περιέργεια και μόνο, πως το λένε και τι κάνει; Εμενα το αμάξι έχει type c μόνο Λέγεται carplay wireless adapter. Συνδέεις το κουτάκι στο usb και το κινητό στο κουτάκι και δουλευει ασύρματα. δες ενα βιντεάκι αν θες... 1
zaccki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, gherudos said: Από περιέργεια και μόνο, πως το λένε και τι κάνει; Εμενα το αμάξι έχει type c μόνο Εχει και με usb c και usb a (συνηθως τα νεοτερα εχουν ανταπτορες για καθε τυπο). Ψαξε στο aliexpress εχει απειρα. Μια απο τις πιο γνωστες εταιριες ειναι η carlinkit. Εναλλακτικα κανε μια ερευνα αν μπορεις με καποιο coder να ενεργοποιησεις την ασυρματη λειτουργια (αυτο μπορει να γινει αν υπαρχει ηδη το αντιστοιχο hardware στο αυτοκινητο). Τα ιαπωνικα βεβαια δεν τα πανε πολυ καλα με τα coders (σε σχεση με τα vag πχ) αλλα μπορεις να το ψαξεις μηπως και. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2024 από zaccki 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα