sakis697 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Καλημερα σε όλους, Υπάρχει τροπος να να βάλω το κινητό σε total silent χωρίς καν ούτε δόνηση, να μην περνάνε τίποτα από κλήσεις notifications, αλλά να μην γειώνει αυτούς που καλούν απλά να χτυπάει κ να μην ακούγεται ή μα δονείται. Οποίο προφίλ κ να βάλω αν με καλέσει κάποιος τον γειώνει. Εγώ θέλω να βαράει κ να μην το ακούω να το σηκώσω.
enlightened Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρυθμίσεις > Ήχοι και απτικά > απτικά > αναπαραγωγή ποτέ 1 hour ago, sakis697 said: Καλημερα σε όλους, Υπάρχει τροπος να να βάλω το κινητό σε total silent χωρίς καν ούτε δόνηση, να μην περνάνε τίποτα από κλήσεις notifications, αλλά να μην γειώνει αυτούς που καλούν απλά να χτυπάει κ να μην ακούγεται ή μα δονείται. Οποίο προφίλ κ να βάλω αν με καλέσει κάποιος τον γειώνει. Εγώ θέλω να βαράει κ να μην το ακούω να το σηκώσω. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2024 από enlightened 1
sakis697 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 για να το δοκιμασω. Βεβαια δεν ειναι με προφιλ για να το αλλαζω προγραμματισμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα