Crash24 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Η be quiet!, ο δημοφιλής κατασκευαστής εξαρτημάτων PC υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα σειρά νέων προϊόντων στην Computex 2024. Μεταξύ των κυριότερων προϊόντων τους είναι η σειρά κουτιών για PC, Light Base, οι μονάδες ψύξης νερού Light Loop AIO και η επέκταση του χαρτοφυλακίου ανεμιστήρων Light Wings με την ονομασία Light Wings LX. Τα δύο κουτιά Light Base με τις σειρές 900 και 600, διαθέτουν σχεδιασμό με μεγάλο πλαινό παράθυρο που προσφέρει πανοραμική θέα των εξαρτημάτων του υπολογιστή. Τα κουτιά υποστηρίζουν διάφορους προσανατολισμούς και είναι συμβατά με motherboards που διαθέτουν θύρες τροφοδοσίας στην πίσω πλευρά Η σειρά 900 διατίθεται σε εκδόσεις DX και FX, με την τελευταία να περιλαμβάνει προεγκατεστημένους ανεμιστήρες Light Wings, ενώ η σειρά 600 διατίθεται σε εκδόσεις DX και LX, με την έκδοση LX να διαθέτει τους νέους ανεμιστήρες Light Wings LX. Το Light Loop, η νέα σειρά υδρόψυξης AIO υψηλής απόδοσης της εταιρείας, διαθέτει ένα φωτιζόμενο μπλοκ ψύξης και συνδυάζεται με ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας Light Wings LX PWM. Είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 360 mm και 240 mm, σε μαύρο και λευκό χρώμα. Οι ψύκτρες είναι σχεδιασμένες για συστήματα με απαιτητικό overclocking και συνοδεύονται από ARGB-PWM-hub και μπουκάλι αναπλήρωσης ψυκτικού υγρού για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επεκτείνοντας την επιτυχία της σειράς Light Wings, η be quiet! παρουσίασε και τους ανεμιστήρες Light Wings LX, οι οποίοι διαθέτουν φωτιζόμενο hub και βελτιστοποιημένα, πτερύγια ανεμιστήρα για καλύτερη απόδοση και φωτισμό. Τα νέα Light Wings διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ενώ τα μοντέλα υψηλής ταχύτητας ενσωματώνουν κλειστό loop motor για σταθερό RPM. Άλλα αξιοσημείωτα προϊόντα που έδειξε η bequiet! περιλαμβάνουν το Dark Rock 5, ένα air cooler για single tower που συνδυάζει υψηλή απόδοση ψύξης με εξαιρετική συμβατότητα, και το Pure Power 12, μια σειρά τροφοδοτικών με σταθερό καλώδιο που υποστηρίζει ATX 3.1 και PCIe 5.1 με απόδοση 80 PLUS Gold και αθόρυβο ανεμιστήρα 120 mm. Powered by Huawei Pura 70 Series Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Diavolos666 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχω τροφοδοτικά BeQuiet (1500W και 900W), τα καλύτερα, σε χαμηλό load κυριολεκτικά δεν χρειάζονται ούτε το ανεμιστηράκι να δουλεύει. Οικονομική εταιρία και πολύ καλή ποιότητα υλικών. Τώρα αυτό το ξαπλωτό σαν ενυδρείο δεν μπορώ να πω ότι είναι πρακτικό τουλάχιστον όχι για τον μέσο χρήστη, και προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα κουτιά που είναι σαν το las vegas με τόσα led να μου αποσπούν την προσοχή. Πιο πολύ για youtubers είναι για να έχουν ambient φώτα σαν στούντιο για το setup τους. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Diavolos666 4
MikeGR7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Τα τροφοδοτικα τους παιζει να ειναι ιδια απο το 2000. Το κουτι καρα-αντιγραφαρα O11 kitch edition και τα aio... δε θα τα σχολιασω... οποιος αντεχει ας τα δει στις φωτο...* (Σκληρες Εικονες) 2
optimus prime Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, MikeGR7 said: Τα τροφοδοτικα τους παιζει να ειναι ιδια απο το 2000. Το κουτι καρα-αντιγραφαρα O11 kitch edition και τα aio... δε θα τα σχολιασω... οποιος αντεχει ας τα δει στις φωτο...* (Σκληρες Εικονες) O ιδιος ο Derbauer είπε ότι του αρέσει και ότι θα ζητήσει να του δώσουν ένα να κάνει build και εσύ το έβγαλες κιτσαριο. Αυτός που βοήθησε να σχεδιάσουν το o11 δήλωσε ενθουσιασμενος ενώ ο Έλληνας ο τυχαρπαστος το κράζει.. Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το φόρουμ.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από optimus prime 2 2
seithan Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πολύ όμορφα. Ειδικά το "ενυδρείο" όπως το αποκάλεσαν οι συμφορουμήτες, μπαίνει στα υπόψην για μελλοντικό build.
MikeGR7 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 9 ώρες πριν, optimus prime είπε O ιδιος ο Derbauer είπε ότι του αρέσει και ότι θα ζητήσει να του δώσουν ένα να κάνει build και εσύ το έβγαλες κιτσαριο. Αυτός που βοήθησε να σχεδιάσουν το o11 δήλωσε ενθουσιασμενος ενώ ο Έλληνας ο τυχαρπαστος το κράζει.. Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το φόρουμ.. Μα αμα ο Derbauer ελεγε οτι δε του αρέσει θα ηταν σαν να έλεγε οτι το ίδιο το κουτί που σχεδίασε δεν του αρέσει... Τωρα αμα στο ιδιο κουτί βάζουμε κιτσ RGB strips και το τουμπαρουμε στο τραπέζι θεωρείται αιτία για ενθουσιασμό... λέει πολλά για την κατάσταση που βρίσκεται το PC building και γενικότερα η αγορά των PC... Μου αρέσει πάντως που με λες τυχάρπαστο χωρις να με ξέρεις, που όταν εγω έβαζα UV λαμπες στο PC μου ο Derbauer έπαιζε με LEGO. Κλασική περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα