Prasino Mantarinh Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Καλησπερα σας, θα μπω κατευθειαν στο ψητο εχω ενα γραφειο απο το jysk μεγελος 120χ60χ75 και εγω θεματα με τον χωρο. Πανω στο γραφειο εχω λαπτοπ και μια 27αρα οθονη και θελω να βαλω τουλαχιστον αλλη μια 24 μπορει και δευτερη Max budget 200ευρω Επειδη θα βαλω και monitor arms φοβαμαι λιγο μην σπασει τιποτα Θα εχω προβλημα με το παρακατω? https://www.ikea.gr/proioda/trotten-grafeio-160x80-cm/69434270 ή να παω σε κατι οπως αυτο? https://www.skroutz.gr/s/9744583/Epagelmatiko-Grafeio-Xylino-Goniako-150x150x75cm-HM2019-02.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση JPaxilleas Δημοσ. 9 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Και τα δυο γραφεία είναι από μοριοσανίδα με επένδυση μελαμίνης. Το πρώτο περιλαμβάνει και πλαστική άκρη οπότε είναι λιγάκι επίφοβο όσον αφορά τις πρόσθετες βάσεις στήριξης οθονών που σκέφτεσαι να βάλεις. Όσον αφορά για την αντοχή τους θεωρητικά δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα, εάν και έχω την αίσθηση ότι στο πρώτο γραφείο είναι πιο λεπτό το πάχος από αυτό του δεύτερου. Το κυριότερο όμως πρόβλημα που νομίζω θα έχεις (πέραν της όποιας σταθερότητας ειδικά στο πρώτο) είναι η συνολική επιφάνεια εργασίας. Επειδή είμαι κάτοχος κάτι αντίστοιχου όπως το δεύτερο γραφείο, θεωρώ ότι αυτό παρέχει τις περισσότερες ευκολίες, εφόσον διαθέτει θύρα για την απόκρυψη καλωδίων, δυνατότητα να τοποθετήσεις περισσότερες της μιας βάσης στήριξης οθονών και παράλληλα πρόσθετου χώρου που δε θα στο προσφέρει το πρώτο. Οπότε αναμφίβολα σου προτείνω το δεύτερο εφόσον βέβαια υπάρχει και επάρκεια χώρου για να το τοποθετήσεις (χρειάζεται σαφώς πολύ μεγαλύτερο χώρο από το πρώτο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prasino Mantarinh Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Τελικα παραγγειλα το γραφειο απο το ΙΚΕΑ διαβασα πολλα reviews που λενε οτι εχουν 2 monitor arms κιολας και δεν εχει παθει τιποτα, στην χειροτερη βαζω ενα μικρο ξυλο μεταξυ του clamping για να τραβαει την πιεση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Για να μην δημιουργώ νέο θέμα μιας και βρίσκομαι και γω σε παρόμοια αναζήτηση. Έχουμε κάποια πρόταση σε 140x80(ή 90); Ώστε να χωρέσει πάνω μια 42αρα TV + 24αρι monitor; Μάλλον σε κάτι ύφους τραπέζι τραπεζαρίας βλέπω να καταλήγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 19 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Τελικα παραγγειλα το γραφειο απο το ΙΚΕΑ διαβασα πολλα reviews που λενε οτι εχουν 2 monitor arms κιολας και δεν εχει παθει τιποτα, στην χειροτερη βαζω ενα μικρο ξυλο μεταξυ του clamping για να τραβαει την πιεση Ναι ή ένα κομμάτι πλαστικό εάν βρεις. Πρόσεχε μόνο να έχει αρκετή επιφάνεια αντίστοιχη του clamping (μπορείς δε να βάλεις και κάτω και πάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για να μην δημιουργώ νέο θέμα μιας και βρίσκομαι και γω σε παρόμοια αναζήτηση. Έχουμε κάποια πρόταση σε 140x80(ή 90); Ώστε να χωρέσει πάνω μια 42αρα TV + 24αρι monitor; Μάλλον σε κάτι ύφους τραπέζι τραπεζαρίας βλέπω να καταλήγω. Η καλύτερη λύση είναι πάγκος κουζίνας/ταβλα από Leroy (ikea νομιζω ειναι πιο ακριβά) και κόψιμο. Προσωπικά επειδή έχω χώρο, έχω μια τάβλα 200χ80χ3εκ πεύκου (χωρίς γέμισμα, ενιαίο ξύλο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, SabotazNic said: Η καλύτερη λύση είναι πάγκος κουζίνας/ταβλα από Leroy (ikea νομιζω ειναι πιο ακριβά) και κόψιμο. Προσωπικά επειδή έχω χώρο, έχω μια τάβλα 200χ80χ3εκ πεύκου (χωρίς γέμισμα, ενιαίο ξύλο) Το είχαμε ξανασυζητήσει και πιο παλιά, σε είχα ρωτήσει SabotazNic. Ε, δυστυχώς δεν έχω ΙΚΕΑ εδώ και τέτοια. Μόνο Praktiker (νέο) και Jysk. Μετά να σου πω την αλήθεια δε ξέρω τι παίζει σε επιπλαδικα. Σε ένα κοντά σπίτι μου που είχα ρωτήσει είχε ίδια με του skroutz αλλά έως και διπλάσια τιμή επάνω ( και με τα μεταφορικά μέσα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μόνο Praktiker (νέο) k εκεί πας κ σου κόβουν ξύλο της αρεσκείας σου (από αυτά που έχουν κ είναι αρκετά) στις διαστάσεις που θες. Κ βάζεις κ τα πόδια που θες Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Kthulhou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Εχω κατι παρομοιο για τα πισια και τις οθονες μου. Πολυ στιβαρη κατασκευη. Υπαρχουν κι ετοιμα μεταλλικα η ξυλινα ποδια, αλλα μπορουν να κοπουν και στα μετρα σας. Για ποδια εγω εχω βαλει 2 συρταριερες. Ενα τρυπανακι κι ενα κατσαβιδι χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Είμαι στην αναζήτηση γραφείου υπολογιστή που να πληροί τα παρακάτω: Τρύπες για cable management πάνω και στηρίγματα από κάτω για πολύμπριζα κλπ. Να μπορείς να πάρει βραχίονας οθόνης (38 ιντσών) Διαστάσεις περίπου 160Χ80 Αν γίνεται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος Έχω βρεί μόνο αυτό και θα ήθελα την γνώμη σας. Eureka Ergonomic Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Gentleman88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα