Chrisfm94 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέσω της εφαρμογής Shazam, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης δωρεάν συνδρομής 1 μήνα σε χρήστες που έχουν ξαναπάρει κάποια προσφορά, και 2 σε καινούργιους χρήστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Shazam, να πάτε στην βιβλιοθήκη σας από πάνω αριστερά, και κάπου στο μέσο της οθόνης θα υπάρχει banner με την προσφορά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου "You're not eligible for this offer" Είχα πάρει την προηγούμενη, που έληξε πριν από έναν μήνα. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaloup Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Ευχαριστώ φίλε Chrisfm94! Μου έδωσε 1 μήνα (είχα ξαναπάρει παλιότερα καποιες προσφορές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thewildones Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Πήρα και εγώ ένα μήνα (έχω πάρει πολλές προηγούμενες προσφορές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 13 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε "You're not eligible for this offer" Είχα πάρει την προηγούμενη, που έληξε πριν από έναν μήνα. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό. Εμένα είχε λήξει η προηγούμενη προσφορά apple music πριν μια βδομάδα. Και τώρα πήρα του shazam κανονικά για ένα μήνα. 14 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Μέσω της εφαρμογής Shazam, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης δωρεάν συνδρομής 1 μήνα σε χρήστες που έχουν ξαναπάρει κάποια προσφορά, και 2 σε καινούργιους χρήστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Shazam, να πάτε στην βιβλιοθήκη σας από πάνω αριστερά, και κάπου στο μέσο της οθόνης θα υπάρχει banner με την προσφορά. Ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου παλιος χρηστης apple music πριν 6-7 μήνες ξαναενεργοποιω την υπηρεσία λόγω της προσφοράς και διαπιστώνω ότι οι προσωπικές μου λίστες έχουν διαγραφει. Ψάχνοντας την αιτία διαβάζω ότι η apple αν έχεις απενεργοποιήσει την υπηρεσία για κάποιο διάστημα σου διαγραφει τις λίστες σου. Μετά από αυτό η εφαρμογή έφαγε διαγραφή κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 29 minutes ago, fanastas said: Εμένα είχε λήξει η προηγούμενη προσφορά apple music πριν μια βδομάδα. Και τώρα πήρα του shazam κανονικά για ένα μήνα. Δεν διαφωνώ. Απλώς σε μένα δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanastas Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν διαφωνώ. Απλώς σε μένα δεν παίζει. Τελικά ούτε εγώ είμαι eligible. Με το που άνοιξα την εφαρμογή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (και ενώ φαινόταν ότι το πήρα κανονικά) μου έβγαλε κι εμένα το μήνυμα. False alarm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα