GeorgeKalam Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα , έχω το iPhone XR το οποίο εχει αρκετά μεταχειρισμένη μπαταρία σε στάδιο αλλαγής. Θέλω να μου πείτε αν έχετε αλλάξει και εσείς μπαταρία στο δικο σας τηλέφωνο, και αν ναι πιο είναι το πιο αξιόπιστο κέντρο επισκευής . Θελω επίσης να μαθω αν τα public με το κέντρο της Irepair είναι ενα έμπιστο κέντρο επισκευής, διοτι θέλω να διατηρηθεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής . Ευχαριστώ
Kag1ante Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 58 λεπτά πριν, GeorgeKalam είπε Καλησπέρα , έχω το iPhone XR το οποίο εχει αρκετά μεταχειρισμένη μπαταρία σε στάδιο αλλαγής. Θέλω να μου πείτε αν έχετε αλλάξει και εσείς μπαταρία στο δικο σας τηλέφωνο, και αν ναι πιο είναι το πιο αξιόπιστο κέντρο επισκευής . Θελω επίσης να μαθω αν τα public με το κέντρο της Irepair είναι ενα έμπιστο κέντρο επισκευής, διοτι θέλω να διατηρηθεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής . Ευχαριστώ Κάτι βασικό Οποιοσδήποτε και να σου αλλάξει την μπαταρία η αδιαβροχοποίηση θα μειωθεί σε σχέση με την αρχική της κατάσταση (αν δεν έχει ήδη αλλοιωθεί μετά απο τόσα χρόνια) Το irepair όπως και οι Fixers πχ είναι ανεξάρτητο επισκευαστικό κέντρο Apple (δεν είναι επίσημο αλλα μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσημα ανταλλακτικά)
Vaswww Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα τα πιο αξιόπιστα κέντρα επισκευών και για να μην χάσεις την αδιαβροχοποιήση σου ειναι τα εξουσιοδοτημένα μονο οπως και τα αλλα που πλέον τους δινουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά
giannopgeo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 https://www.isquare.gr/authorised-service-providers/
Dinos1973 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Η αλλαγή μπαταρίες με αυθεντική θα σου κοστίσει την μισή αξία τις συσκευής σου! Καλύτερα να σκεφτείς το ενδεχόμενο αλλαγής συσκευής! Αλλιώς θα πως σε αμφιβόλου ποιότητας ανταλλακτικά!
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 On 09/06/2024 at 16:19, GeorgeKalam said: Καλησπέρα , έχω το iPhone XR το οποίο εχει αρκετά μεταχειρισμένη μπαταρία σε στάδιο αλλαγής. Θέλω να μου πείτε αν έχετε αλλάξει και εσείς μπαταρία στο δικο σας τηλέφωνο, και αν ναι πιο είναι το πιο αξιόπιστο κέντρο επισκευής . Θελω επίσης να μαθω αν τα public με το κέντρο της Irepair είναι ενα έμπιστο κέντρο επισκευής, διοτι θέλω να διατηρηθεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής . Ευχαριστώ sto Αππλε στορε της γειτονιας μου(Αυστραλια) 50 δολλαρια για τα Χ και παλιοτερα(εχω αλλαξει στο 5ς που εχω) και στα νεωτερα περιπου 70........αυτα για να εχεις μια ιδεα απο τιμες
Dinos1973 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Όπως έγραψα και παραπάνω το κόστος είναι σχεδόν η μισή αξία του τηλεφώνου σαν μεταχειρισμένο!
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Στις 16/6/2024 στις 7:49 ΜΜ, Dinos1973 είπε Όπως έγραψα και παραπάνω το κόστος είναι σχεδόν η μισή αξία του τηλεφώνου σαν μεταχειρισμένο! Αμφιβόλου κατάστασης όμως... Ίσως με γρατσουνιές και κακή κατάσταση μπαταριας
Vaswww Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, zourman1981 είπε Αμφιβόλου κατάστασης όμως... Ίσως με γρατσουνιές και κακή κατάσταση μπαταριας Κοίτα να σου πω εγώ δεν είχα κακή εμπειρία από irepair ισα ισα κιόλας μια χαρά αλλά τώρα για την μπαταρία δεν θα τους εμπιστευόμουν σε τέτοιου ειδους επισκευή χίλιες φορές τους επισήμους που βάζουν και αδιάβροχο ποίηση.
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 το σχολιο αφορουσε το οτι η μπαταρια εχει σχεδον την μιση τιμη μιας μτχ συσκευης αμφιβολου καταστασης ομως... σιγουρα οχι 10/10 ουτε καν 8/10
vasilllis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 document service.Μου την συστησανε και εμενα.Εκλεισα ραντεβου.Αλλαγη μπαταρίας και καθαρισμός σε 1 ωρα .Φου εξυπηρετηση.Μου δειξανε στο λογισμικο και το προβλημα στις ακαθαρσιες (βουλωμενο ηχείο) και την αναγνωριση γνησιας μπαταρίας.
Vaswww Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, zourman1981 είπε το σχολιο αφορουσε το οτι η μπαταρια εχει σχεδον την μιση τιμη μιας μτχ συσκευης αμφιβολου καταστασης ομως... σιγουρα οχι 10/10 ουτε καν 8/10 Αυτοί ισχυρίζονται πως τους δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά τώρα από το ισχυρίζονται μέχρι να την βάλεις είναι έτη φωτος αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα