Προς το περιεχόμενο

Battery Replacement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω το iPhone XR το οποίο εχει αρκετά μεταχειρισμένη μπαταρία σε στάδιο αλλαγής. Θέλω να μου πείτε αν έχετε αλλάξει και εσείς μπαταρία στο δικο σας τηλέφωνο, και αν ναι πιο είναι το πιο αξιόπιστο κέντρο επισκευής . Θελω επίσης να μαθω αν τα public με το κέντρο της Irepair είναι ενα έμπιστο κέντρο επισκευής, διοτι θέλω να διατηρηθεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής . Ευχαριστώ 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GeorgeKalam είπε

Καλησπέρα , έχω το iPhone XR το οποίο εχει αρκετά μεταχειρισμένη μπαταρία σε στάδιο αλλαγής. Θέλω να μου πείτε αν έχετε αλλάξει και εσείς μπαταρία στο δικο σας τηλέφωνο, και αν ναι πιο είναι το πιο αξιόπιστο κέντρο επισκευής . Θελω επίσης να μαθω αν τα public με το κέντρο της Irepair είναι ενα έμπιστο κέντρο επισκευής, διοτι θέλω να διατηρηθεί η αδιαβροχοποίηση της συσκευής . Ευχαριστώ 

Κάτι βασικό

Οποιοσδήποτε και να σου αλλάξει την μπαταρία η αδιαβροχοποίηση θα μειωθεί σε σχέση με την αρχική της κατάσταση (αν δεν έχει ήδη αλλοιωθεί μετά απο τόσα χρόνια)

Το irepair όπως και οι Fixers πχ είναι ανεξάρτητο επισκευαστικό κέντρο Apple (δεν είναι επίσημο αλλα μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσημα ανταλλακτικά)

Δημοσ.

Καλησπέρα τα πιο αξιόπιστα κέντρα επισκευών και για να μην χάσεις την αδιαβροχοποιήση σου ειναι τα εξουσιοδοτημένα μονο οπως και τα αλλα που πλέον τους δινουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά

Δημοσ.

Η αλλαγή μπαταρίες με αυθεντική θα σου κοστίσει την μισή αξία τις συσκευής σου! Καλύτερα να σκεφτείς το ενδεχόμενο αλλαγής συσκευής! Αλλιώς θα πως σε αμφιβόλου ποιότητας ανταλλακτικά!

Δημοσ.
On 09/06/2024 at 16:19, GeorgeKalam said:

sto Αππλε στορε της γειτονιας μου(Αυστραλια) 50 δολλαρια για τα Χ και παλιοτερα(εχω αλλαξει στο 5ς που εχω) και στα νεωτερα περιπου 70........αυτα για να εχεις μια ιδεα απο τιμες

Δημοσ.
Στις 16/6/2024 στις 7:49 ΜΜ, Dinos1973 είπε

Όπως έγραψα και παραπάνω το κόστος είναι σχεδόν η μισή αξία του τηλεφώνου σαν μεταχειρισμένο!

IMG_1154.jpeg

Αμφιβόλου κατάστασης όμως...

Ίσως με γρατσουνιές και κακή κατάσταση μπαταριας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zourman1981 είπε

Αμφιβόλου κατάστασης όμως...

Ίσως με γρατσουνιές και κακή κατάσταση μπαταριας

Κοίτα να σου πω εγώ δεν είχα κακή εμπειρία από irepair ισα ισα κιόλας μια χαρά αλλά τώρα για την μπαταρία δεν θα τους εμπιστευόμουν σε τέτοιου ειδους επισκευή χίλιες φορές τους επισήμους που βάζουν και αδιάβροχο ποίηση.

Δημοσ.

το σχολιο αφορουσε το οτι η μπαταρια εχει σχεδον την μιση τιμη μιας μτχ συσκευης 

αμφιβολου καταστασης ομως...

σιγουρα οχι 10/10 ουτε καν 8/10

Δημοσ.

document service.Μου την συστησανε και εμενα.Εκλεισα ραντεβου.Αλλαγη μπαταρίας και καθαρισμός σε 1 ωρα .Φου εξυπηρετηση.Μου δειξανε στο λογισμικο και το προβλημα στις ακαθαρσιες (βουλωμενο ηχείο) και την αναγνωριση γνησιας μπαταρίας.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zourman1981 είπε

το σχολιο αφορουσε το οτι η μπαταρια εχει σχεδον την μιση τιμη μιας μτχ συσκευης 

αμφιβολου καταστασης ομως...

σιγουρα οχι 10/10 ουτε καν 8/10

Αυτοί ισχυρίζονται πως τους δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά τώρα από το ισχυρίζονται μέχρι να την βάλεις είναι έτη φωτος αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...