Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/06/2024 at 16:19, Spartan_X said:

Το ποιο τραγικό που μου έχει τύχει εμένα είναι να μου έχουν σπάσει ροδάκια σε βαλίτσα - δεν ξερω αν έγινε στο Ελ.Βενιζέλος η στο Heathrow, πάντως ο ιμάντας μου έφερε τη βαλίτσα με ένα ροδάκι μείον. Και μετά τη τραβούσα τη βαλίτσα ανάπηρη στο μισό Λονδίνο 😛 ωραίες καταστάσεις. Αυτό πάντως που έπαθε η γυναίκα είναι - νομίζω - λίγο πρωτοφανές.

Μπορείς να κάνεις Claim στην αεροπορική εταιρία. Έχω ήδη κάνει 2 φορες λόγω σπασμένης βαλίτσας, η μια στην Airchina για σπασμένη κλειδαρία και η 2η στη Singapore για σπασμένο ροδάκι. Και στις 2 αποζημειώθηκα πλήρως. Κακώς δεν το ανέφερες.

Δημοσ.
Στις 10/6/2024 στις 9:21 ΠΜ, ghostrider είπε

στην αμερικη εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν μαγαζια και τυποι που σου δινουν το ποσο της εγγυησης (με το αζημιωτο) και τους το επιστρεφεις την ημερα που θα εμφανιστεις στο δικαστηριο.

και εδώ έχει τέτοια μαγαζιά αλλά αν κάνεις το λάθος και δεν τα έχεις την ημέρα του δικαστηρίου ξεκινάνε με τα δάκτυλα .

Δημοσ.
On 09/06/2024 at 16:19, nat10 said:

Όντως;; σε ποιο αεροδρόμιο έγινε αυτό;; 

Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με την μια, μόλις περνάμε τον έλεγχο των βαλιτσων 

βαρκελωνη. οπως ξερεις αυτη η χωρα φημιζεται για τους ελαφροχερηδες. ειχα ορειβατικο σακιδιο.συνηθως παντα του βαζω την διαφανη μεμβρανη απεξω αλλα αυτην την φορα δεν την εβαλα.στα μπροστινα τσεπακια ειχα 3-4 πραγματα.το να το ανοιξει ηταν πανευκολο ενα φερμουαρ ηταν.το ανοιξε τα πηρε και εκλεισε το φερμουαρ.πραγματα κοντα στα 100 ευρω συνολο.

• Sad 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, poulinos είπε

βαρκελωνη. οπως ξερεις αυτη η χωρα φημιζεται για τους ελαφροχερηδες. ειχα ορειβατικο σακιδιο.συνηθως παντα του βαζω την διαφανη μεμβρανη απεξω αλλα αυτην την φορα δεν την εβαλα.στα μπροστινα τσεπακια ειχα 3-4 πραγματα.το να το ανοιξει ηταν πανευκολο ενα φερμουαρ ηταν.το ανοιξε τα πηρε και εκλεισε το φερμουαρ.πραγματα κοντα στα 100 ευρω συνολο.

Κρίμα πολύ..τι να πω 

• Sad 1
Δημοσ.
On 12/06/2024 at 00:01, poulinos said:

Μπορείς να βάλεις μόνος σου από το σπίτι την διάφανη μεμβράνη ή υποχρεωτικά στο αεροδρόμιο? Γιατί εκεί ζητάνε παράλογα ποσά για το "περιτύλιγμα"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mike299 said:

Μπορείς να βάλεις μόνος σου από το σπίτι την διάφανη μεμβράνη ή υποχρεωτικά στο αεροδρόμιο? Γιατί εκεί ζητάνε παράλογα ποσά για το "περιτύλιγμα"

εννοειται παντα βαζω απο το σπιτι. και απλα οταν γυριζω αγοραζω μια μεμβρανη απο ενα  supermarket . το να ζηταει ο αλλος 10 ευρω plus για μεμβρανη....

απλα εκεινη την φορα δεν το εκανα και το κακο ειναι οτι αυτα τα μικροπραγματα δεν τα βαλα μεσα στη μεγαλη θηκη στο ορειβατικο σακιδιο αλλα τα εβαλα σε μπροστινο τσεπακι που ηταν ευκολα προσβασιμο.

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 12/06/2024 at 16:33, nat10 said:

Κρίμα πολύ..τι να πω 

ειναι αυτο που λενε μια φορα δεν προσεχεις και τοτε θα γινει η βλακεια.κατεβηκαμε γρηγορα απο το βουνο οποτε δεν ασχοληθηκα πολυ ουτε σκεφτηκα μετα απο 30 μερες στο βουνο οτι να τα βαλω μεσα στην μεγαλη θηκη.  ευτυχως δυστυχως ηταν κοντα στα 100 ευρω πραγματα .δηλαδη ουτε μικρο ποσο αλλα ουτε και εξωφρενικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...