Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι τι θα έγραφαν οι μισητές της Ελλάδος που από το πρωί μέχρι το βράδυ συχνάζουν εδώ μέσα,προφανώς λόγω έλλειψης προσωπικής ζωής, αν αυτό είχε συμβεί στην Ελλάδα.

• Like 5
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, cumulus said:

Σκέφτομαι τι θα έγραφαν οι μισητές της Ελλάδος που από το πρωί μέχρι το βράδυ συχνάζουν εδώ μέσα,προφανώς λόγω έλλειψης προσωπικής ζωής, αν αυτό είχε συμβεί στην Ελλάδα.

Δεν είδα να γράφουν κάτι. Αναφέρθηκε στη κυριολεξία τρία ποστ πριν από σένα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Getta Robo said:

Δεν παμε πισω εδω.

Με την διαφορα οτι σε αντιστοιχη περιπτωση οπου θα ακολουθουσε κανεις το στιγμα των κλεμμενων, η αστυνομια απλα θα ελεγε κανε μηνυση και περιμενε 3-4-5 χρονια.

Μου έχουν κλέψει βαλίτσα από το αυτοκίνητο μου, σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα. Μέσα είχα iPad και μέσω του Find My, βλέπω ότι είναι σε ένα σπίτι σε περιοχή οπαδών ιταλικής ομάδας στην Αθήνα. Καλώ την αστυνομία και τους ενημερώνω και η απάντηση που παίρνω είναι: "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πηγαίνετε εσείς εκεί και καλέστε μας έξω από το σπίτι.". Προφανώς έκρινα ότι η σωματική μου ακεραιότητα αξίζει περισσότερο από ένα iPad και το άφησα. Τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το iPad ήταν από Πακιστάν... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ethereum είπε

η συντριπτική πλειοψηφία  από ταξιδιωτικές βαλίτσες  έχουν  φερμουάρ που παραβιάζεται  εύκολα με ένα στυλό bic , μπορεί να το ανοίξει κάποιος στο αεροδρόμιο και να το κλείσει , είναι πολύ δύσκολο να βρεις στο εμπόριο βαλίτσα που να μην έχει φερμουάρ

Αν δεν κάνω λάθος τα κλιπάκια κουμπώνουν πλέον σε ένα συγκεκριμένα σταθερά σημεία (συνήθως εκεί που είναι και το TSA lock) ούτως ώστε να μην είναι δυνατή η ελεύθερη κίνηση τους κατά μήκος του φερμουάρ όπως δείχνει το βίντεο. Τουλάχιστον προσωπικά έχω χρόνια να δω τέτοιες βαλίτσες - βαλιτσάκια, ακόμη και μικρής αξίας.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, primeragt said:

Δεν είδα να γράφουν κάτι. Αναφέρθηκε στη κυριολεξία τρία ποστ πριν από σένα.

Είχε αναφερθεί το γεγονός αυτό εδώ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alex84 είπε

https://nypost.com/2024/06/05/us-news/spirit-airlines-flyer-tracks-down-stolen-luggage-to-fort-lauderdale-airport-employee-using-apple-watch/

Το βίντεο στο παραπάνω λίνκ.

Μου θυμίζει μια ομάδα ανθρώπων εδώ στο ελλάντα που όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν αλλά αν τολμήσεις να πεις κάτι οι υπέρμαχοι τους σε λούζουν με διάφορα επίθετα που είναι της και της μόδας τα τελευταία χρόνια...

Γύφτους λες;

37 λεπτά πριν, Starback είπε

Μου έχουν κλέψει βαλίτσα από το αυτοκίνητο μου, σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα. Μέσα είχα iPad και μέσω του Find My, βλέπω ότι είναι σε ένα σπίτι σε περιοχή οπαδών ιταλικής ομάδας στην Αθήνα. Καλώ την αστυνομία και τους ενημερώνω και η απάντηση που παίρνω είναι: "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πηγαίνετε εσείς εκεί και καλέστε μας έξω από το σπίτι.". Προφανώς έκρινα ότι η σωματική μου ακεραιότητα αξίζει περισσότερο από ένα iPad και το άφησα. Τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το iPad ήταν από Πακιστάν... 

Καλά ρε φίλε τι πήρες και εσύ την αστυνομία; Δουλειά τους είναι;

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Athanasios2104 είπε

Αν δεν κάνω λάθος τα κλιπάκια κουμπώνουν πλέον σε ένα συγκεκριμένα σταθερά σημεία

το θέμα δεν είναι αυτό , άν και τα σταθερά σημεία που πιανουν τα κλιπάκια παραβιάζονται , υπάρχει άλλο βίντεο , το θέμα είναι οτι αν πας στη Samsonite η στη Delsey όλες οι βαλίτσες έχουν φερμουαρ στη μέση του όγκου , μπορούν να την ανοίξουν και να πάρουν απο μέσα ότι θέλουν με ένα στυλό , η πιο ασφαλής που έτυχε να δώ ήταν μια βαλίτσα απο αμερική απο αλουμίνιο εξ ολοκλήρου χωρίς φερμουάρ τύπου clamshell με εσωτερική κλειδαριά που δεν ανοίγει με τίποτα αλλά δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ να πουλιέται , την είχε ένας φίλος.

p.s.

με το στυλό δεν χρειάζεται να την ανοίξει ολόκληρη γύρω γύρω , ανοίγει μόνο εκεί που θα χώσει το χέρι του για να ψάξει , εσύ μπορεί να την πάρεις την αποσκευή σου και να μην προσέξεις ότι έχει παραβιασθεί.

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ethereum είπε

η συντριπτική πλειοψηφία  από ταξιδιωτικές βαλίτσες  έχουν  φερμουάρ που παραβιάζεται  εύκολα με ένα στυλό bic , μπορεί να το ανοίξει κάποιος στο αεροδρόμιο και να το κλείσει , είναι πολύ δύσκολο να βρεις στο εμπόριο βαλίτσα που να μην έχει φερμουάρ

41RVkubkliL._AC_UY1100_.jpg.ebf23cede078439341d7408fc264e189.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, Starback said:

Δυστηχως ξερω πολλα αντιστοιχα περιστατικα φιλτατε.

Παλι καλα οπου δηλωσες την κλοπη και δεν βρεθηκες περαιτερω μπλεγμενος. Συμβαινουν και αυτα....

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Getta Robo said:

Δυστηχως ξερω πολλα αντιστοιχα περιστατικα φιλτατε.

Παλι καλα οπου δηλωσες την κλοπη και δεν βρεθηκες περαιτερω μπλεγμενος. Συμβαινουν και αυτα....

Περαιτέρω μπλεγμένος;
Αν θες διευκρίνισε το.
Καλό είναι να ενημερωνόμαστε τι παίζει ακριβώς, γιατί και ο ίδιος είχα ολοκληρώσει δήλωση κλοπής στην αστυνομία χωρίς να βγάλω άκρη, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό που αναφέρεις.

Δημοσ.
2 hours ago, safridia said:

Μονο λερωμενα σωβρακα στις βαλιτσες παιδια.

Και μονο πολυ ακριβες επωνυμες βαλιτσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο υπάλληλος είχε και τριάντα λιάρικα εύκαιρα για την εγγύηση .

Αμέρικα η χώρα της ευκαιρίας.

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ethereum είπε

με το στυλό δεν χρειάζεται να την ανοίξει ολόκληρη γύρω γύρω , ανοίγει μόνο εκεί που θα χώσει το χέρι του για να ψάξει , εσύ μπορεί να την πάρεις την αποσκευή σου και να μην προσέξεις ότι έχει παραβιασθεί.

Επομενως : Οταν το περιεχομενο ειναι αξιας  η και πολυτιμα εγγραφα - αρχεια  , η λυση της πλαστικοποιησης με το αφρωδες υλικο δειχνει ασφαλης .

Το αξιζει το δεκαρικο και με το παραπανω , ενω προστατευεται και η βαλιτσα απο την κακομεταχειριση .

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, makis269 είπε

ο υπάλληλος είχε και τριάντα λιάρικα εύκαιρα για την εγγύηση .

Αμέρικα η χώρα της ευκαιρίας.

στην αμερικη εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν μαγαζια και τυποι που σου δινουν το ποσο της εγγυησης (με το αζημιωτο) και τους το επιστρεφεις την ημερα που θα εμφανιστεις στο δικαστηριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...